Коли я зрозумів, як великий мій весільний одяг був, я вирішив змінити щось. ?

Ми часто не робимо мотивації. Так зробив Jennifer Guinley. Чіпси, жирні продукти харчування, швидка їжа, газовані напої та інші харчові сміття - це дієта молодої дівчини. Швидко, легко і непомітно. Яка дівчина переглянула її погляд на життя?

Редакція "Сайт" Поділитися з вами Це неймовірна історія схуднення.

Близько 120 кілограмів з висотою 165 см. Проблема з надмірною вагою стала настільки серйозним, що вона повинна попросити подвійного сидіння

Якщо ви зустрінете мене на деякий час або ви читаєте свою історію в журналі @slimmingworld ви дізнаєтеся, що ця картина була однією. Той, що зламав мене. Я побачила його і буквально припинила в моїй доріжці і кричав. У мансарді та батлі, що виходять з печери Аріель, я не слухаю, дивлячись або звертаю увагу на що-небудь інше. Тексти пісень, а це означає: Я буквально припинив мертвих з кіптявою людей за мною. Я не міг вірити очі. Я побачила себе у всьому новому світлі. У мене були проблеми з вагою, так як я був підліток. Я був Аріель обсесів, так як я був маленькою дівчиною, я хотів піти в Флорида так багато років, але цей момент я мріяв про це свято був наповнений садом? Все, що я міг подумати про те, як мій вага споживав це все свято. Я мучився до Флориди, що зношуються, я не можу вписуватися на тематичні парк атракціони або був на 'регульованих' місць і я захопив мій шлях через комфорт відпочинку їжі на кожній можливості. Ретроспективно я люблю свято, як це було остаточним ударом. У мене було вкрай мало, всі ці причини повинні були остаточні соломи, але вони не були. Ця картина була IT. Я був досить! Моя вага переповнена кожним маленьким щастям і моєї їжі наркоманії під контролем мого життя. Я змінив. Я навпіл людина фізично, але подвійна людина, як правило, і щось ДУЖЕ цитувати просто відбулося! GUESS Що?! Я ЗАМОВИТИ НАЗАД, щоб сидіти на сні, що є маленька русалка!??? Сама і @lukehagan89 мають просто забронювати, щоб піти в Флорида в Березень 2019 протягом 3 тижнів і ми є SO збуджена! Я проживаю 29-го дня народження з Ariel, я перетворю 29 на 14 березня 2019 року. На цій картині я був 2 місяці від 25. Як мій життя змінив ці минулі 2 роки? Я думаю, що я отримую свою нову картину Аріель з обрізкою. Я не можу сказати вам, як цитувати і емоційно я про це. Я мав раму для цієї картини, але ніколи не зробив її. Зараз у мене є вірність cherish і кадр!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Опубліковано Jennifer Sandra Ginley-Hagan? (@slimmingworld_jsg) Грудня 27, 2017 в 1:52 PST

Про наміри свого хлопця пропонують її. Що це було. лосиниЯк і будь-яка дівчина, Дженніфер хотів бути найкрасивішою нареченою. Але її власний вигляд не влаштовує її, і вона вирішила радикально змінити все.

«Коли я зрозумів розмір наряду мені потрібно, я знав, що це зробити», - сказав він.

р.

вона замовила свого хлопця, щоб запропонувати їй, поки вона втратила вагу. Я отримав роботу. По-перше, вона відмовилася від шкідливої їжі. Дівчина не має деяких дивовижних секретів або життя хак, які допоможуть вам схуднути швидко і легко. Правильне харчування, активний спосіб життя і відмінна мотивація - це секрет її схуднення.

Не вичерпуючи дієти, просто здорові продукти харчування. Дівчина знімала фотографії їжі, що споживала і поділилася фотографіями в Instagram. Дженніфер каже: «Коли ви постійно шукаєте красиві здорові продукти, ви хочете їх їсти». Для людини візуальний фактор відіграє важливу роль. Це були такі фотографії, які допомогли мені багато способів не розбити і не відійти запланований шлях. й

Діннер в ніч. @goshfreefrom beetroot, kale & quinoa з м'ятним бургером (1 син небесного), 125г пакет @ainsleyfoods Spice відчуттів корус (3 сини), червона капуста, морква, айсберг салат, огірок, перець, весняна цибуля і помідори вишневих (висока швидкість безкоштовно). #азиатски масаж#изпразване#мастурбиране#мастурбиране

Повідомлення від Jennifer Sandra Ginley-Hagan? (@slimmingworld_jsg) Jan 9, 2018 в 12:46 PST

В результаті дівчина втратила близько 60 кілограмів. Подумайте про це, це половина її ваги! Уві сні прийшла правда - вона одружилась і була гарна наречена.

Крім того, Дженніфер отримав популярність у соціальних мережах, а також отримав звання «Місцева втрата ваги – 2017».

Історія дівчини надихає. Якщо вона зуміла зібрати в кулак і вирішити проблему зайвої ваги, то вона вийде для багатьох дівчат, які щиро мріяли про неї. Головне, щоб встановити ціль і йти до неї, незалежно від того, що!

Що мотивує тебе? Зв'язатися з нами в коментарях!