21
Це Чому Good Дівчинки Отримати Divorced По Вік 30
У вихідні, я просто люблю час від мого довгого коледжу, вчителя психології та активного сімейного психолога в приватній клініці. Ми познайомимося з чашкою кави і сміху протягом години, обговорюючи щоденні неприємності і незначні проблеми. Наш головний принцип – намагатися шукати всі труднощі через призму гумору.
,
Але сьогоднішня розмова була надзвичайно серйозною. Мій друг сумується тим, що більше і більше нових пацієнтів (і це жінки, які більше 30) знищити своїх сімейшляхом подачі для розлучення з власної ініціативи. Щоб зрозуміти цей візерунок, вона вирішила знайти загальні риси, які об'єднують всі ці жінки.
225972 Габаритний зображення
Сімейний розлучення
В кінці жінка робить остаточне і необґрунтоване рішення – розлучення. Після того, як людина дається щось дивно і регулярно, він поступово звикає до неї і лікує її як правильно. І після багатьох років слухайте запит або навіть торкнувшись про краще, така людина дуже дивує.
Р
Я хочу, щоб ми не хотіли б говорити про те, як ми відчуваємо. З дитинства наполягати на власній і сперечатися з іншими, щоб почути. Можливо, багато пар буде мати абсолютно різне закінчення.
У вас є історії, як це? Обов'язково поділитися досвідом з іншими читачами в коментарях!
,
Але сьогоднішня розмова була надзвичайно серйозною. Мій друг сумується тим, що більше і більше нових пацієнтів (і це жінки, які більше 30) знищити своїх сімейшляхом подачі для розлучення з власної ініціативи. Щоб зрозуміти цей візерунок, вона вирішила знайти загальні риси, які об'єднують всі ці жінки.
225972 Габаритний зображення
Сімейний розлучення
- Хороші поведінки.
Умовно досить, всі ці дівчата з молодого віку приносили в умовах загальної неслухняності: спочатку перед батьками, потім перед вчителями, пізніше перед роботодавцями і, нарешті, перед власним чоловіком. Прослуховували маму і таду, приносили зміни з магазину, отримали математику А, закінчив інститути з червоними дипломами і підготували їх чоловік борщ. Але це не зробило вас щасливим.
- Перші роки шлюбу не пам'ятають.
Звісно, в цей період кожна жінка мала чимало важливих подій, але вони часто хвилюють чоловіка, його роботу і успіх дітей. І відмінний студент сам щоденно пройшов іспит на можливість адаптуватися до нових життєвих обставин.
- Відповідальність за всі помилки впав на плечах жінок.
Відносини в шлюбі у цих жінок відрізнялися тим, що період «лаундрі» вони мали з чоловіком не було. Нерідко, після високопрофільних скандалів, дружина закохнула і взяла на себе відповідальність за всі сімейні збої, уникаючи дрібних карель і карел.
- Для перших 5-8 років шлюбу жінка спробувала бути мудрою.
Замість розмови відверто з чоловіком і з'ясуйте коріння проблеми, дружину, використовуючи різні маніпуляції, таємно досягла своїх цілей. Головне, що сам чоловік вважає, що останнє слово для нього. Нерідко сімейні альбоми тих років виглядають однаково: у фотографіях, посміхання, ділігентна дружина з ідеальним замовленням і дитиною в мереживному одязі на руках. Мій чоловік виглядає трохи далеким, але спокійним. Але в цей час на душі дружини подряпини котів, тому що в чотири стіни самостійно, з чоловіком не цікавий, і з дитиною складно.
- Повернутися до роботи
В кінці жінка втомилася від сім'ї, і вона йде до довгоочікуваної роботи. Природно, в галузі праці вона також прагне стати відмінним студентом. Тому, навіть вільний час в домашніх умовах, присвячений обговоренню нових проектів та пропозицій. Це, звичайно, подразнює чоловіка, бо він звик до того, що до своєї дружини приділяв свою увагу тільки родині.
258.50067 Р - Зв'язок холоду
Поступово, жінка усвідомлює, що всі роки шлюбу танцювали на чоловічу традицію. І буде добре згодувати чоловіка про всі тонкощі співчуття. Але хороші поведінки не диктують правила іншим, вони воліють робити те, що вони розповідають.
- Мій чоловік відкриває третій око.
Нерідко, коли чоловік бачить, що друга половина досягається видимого успіху в роботі або творчості, він починає дивитися на дружину з різними очима. Поступово людина сама починає шукати способи ближче до рідної жінки. Але його спроби патологічні. Здравствуйте за нього, щоб подбати про дружину. Таким чином, легко вийматися сміттям або перейти в магазин як ознака примирення.
- Жіноча думка
Після багатьох років шлюбу жінка починає усвідомлювати, як неприпустимо її сімейні обов'язки чоловікові. Чоловік тихо заробив гроші, поки жінка залишилася з усього іншого, від неповних дитячих проблем для установки пральної машини. У той же час чоловік все одно зумів зробити жарти про те, як незручно пасував шпалери.
В кінці жінка робить остаточне і необґрунтоване рішення – розлучення. Після того, як людина дається щось дивно і регулярно, він поступово звикає до неї і лікує її як правильно. І після багатьох років слухайте запит або навіть торкнувшись про краще, така людина дуже дивує.
Р
Я хочу, щоб ми не хотіли б говорити про те, як ми відчуваємо. З дитинства наполягати на власній і сперечатися з іншими, щоб почути. Можливо, багато пар буде мати абсолютно різне закінчення.
У вас є історії, як це? Обов'язково поділитися досвідом з іншими читачами в коментарях!
«70% від віку людей і дегрепіту тільки з цієї причини! Ми відхиляємо захворювання через ...
Дієта, в якій «старі» рак і переходить цукровий діабет! Щоб принести загоєний жир у ваше життя, потрібно ...