Це Чому Good Дівчинки Отримати Divorced По Вік 30

У вихідні, я просто люблю час від мого довгого коледжу, вчителя психології та активного сімейного психолога в приватній клініці. Ми познайомимося з чашкою кави і сміху протягом години, обговорюючи щоденні неприємності і незначні проблеми. Наш головний принцип – намагатися шукати всі труднощі через призму гумору.

,

Але сьогоднішня розмова була надзвичайно серйозною. Мій друг сумується тим, що більше і більше нових пацієнтів (і це жінки, які більше 30) знищити своїх сімейшляхом подачі для розлучення з власної ініціативи. Щоб зрозуміти цей візерунок, вона вирішила знайти загальні риси, які об'єднують всі ці жінки.

225972 Габаритний зображення

Сімейний розлучення
  1. Хороші поведінки.
    Умовно досить, всі ці дівчата з молодого віку приносили в умовах загальної неслухняності: спочатку перед батьками, потім перед вчителями, пізніше перед роботодавцями і, нарешті, перед власним чоловіком. Прослуховували маму і таду, приносили зміни з магазину, отримали математику А, закінчив інститути з червоними дипломами і підготували їх чоловік борщ. Але це не зробило вас щасливим.

2. Перші роки шлюбу не пам'ятають.
    Звісно, в цей період кожна жінка мала чимало важливих подій, але вони часто хвилюють чоловіка, його роботу і успіх дітей. І відмінний студент сам щоденно пройшов іспит на можливість адаптуватися до нових життєвих обставин.

3. Відповідальність за всі помилки впав на плечах жінок.
    Відносини в шлюбі у цих жінок відрізнялися тим, що період «лаундрі» вони мали з чоловіком не було. Нерідко, після високопрофільних скандалів, дружина закохнула і взяла на себе відповідальність за всі сімейні збої, уникаючи дрібних карель і карел.

4. Для перших 5-8 років шлюбу жінка спробувала бути мудрою.
    Замість розмови відверто з чоловіком і з'ясуйте коріння проблеми, дружину, використовуючи різні маніпуляції, таємно досягла своїх цілей. Головне, що сам чоловік вважає, що останнє слово для нього. Нерідко сімейні альбоми тих років виглядають однаково: у фотографіях, посміхання, ділігентна дружина з ідеальним замовленням і дитиною в мереживному одязі на руках. Мій чоловік виглядає трохи далеким, але спокійним. Але в цей час на душі дружини подряпини котів, тому що в чотири стіни самостійно, з чоловіком не цікавий, і з дитиною складно.

5. Повернутися до роботи
    В кінці жінка втомилася від сім'ї, і вона йде до довгоочікуваної роботи. Природно, в галузі праці вона також прагне стати відмінним студентом. Тому, навіть вільний час в домашніх умовах, присвячений обговоренню нових проектів та пропозицій. Це, звичайно, подразнює чоловіка, бо він звик до того, що до своєї дружини приділяв свою увагу тільки родині.
    258.50067 Р

6. Зв'язок холоду
    Поступово, жінка усвідомлює, що всі роки шлюбу танцювали на чоловічу традицію. І буде добре згодувати чоловіка про всі тонкощі співчуття. Але хороші поведінки не диктують правила іншим, вони воліють робити те, що вони розповідають.

7. Мій чоловік відкриває третій око.
    Нерідко, коли чоловік бачить, що друга половина досягається видимого успіху в роботі або творчості, він починає дивитися на дружину з різними очима. Поступово людина сама починає шукати способи ближче до рідної жінки. Але його спроби патологічні. Здравствуйте за нього, щоб подбати про дружину. Таким чином, легко вийматися сміттям або перейти в магазин як ознака примирення.

8. Жіноча думка
    Після багатьох років шлюбу жінка починає усвідомлювати, як неприпустимо її сімейні обов'язки чоловікові. Чоловік тихо заробив гроші, поки жінка залишилася з усього іншого, від неповних дитячих проблем для установки пральної машини. У той же час чоловік все одно зумів зробити жарти про те, як незручно пасував шпалери.

В кінці жінка робить остаточне і необґрунтоване рішення – розлучення. Після того, як людина дається щось дивно і регулярно, він поступово звикає до неї і лікує її як правильно. І після багатьох років слухайте запит або навіть торкнувшись про краще, така людина дуже дивує.

Р

Я хочу, щоб ми не хотіли б говорити про те, як ми відчуваємо. З дитинства наполягати на власній і сперечатися з іншими, щоб почути. Можливо, багато пар буде мати абсолютно різне закінчення.

У вас є історії, як це? Обов'язково поділитися досвідом з іншими читачами в коментарях!