Філігре і як працювати з ним в домашніх умовах

Я відвідував мій старий друг Ольга. Оля займається різними типами рукоділля більш ніж 10 років, і в цей час вона продемонструвала, що застрягла мене до ядра.

Техніка вона почала працювати в називається "добрий привіт". Можна використовувати для створення красивого ремесласвітильники, панелі, коробки і не тільки, але виглядають так незвичайно і елегантно, що неможливо відшукати.

Найприємніша річ про це порівняно новий тип рукоділля полягає в тому, що джутовий фильгу не вимагає спеціальних дорогих пристроїв і матеріалів, всі вони доступні для будь-якого.

Головний матеріал джутовий шнурй Привіт, бобін не складно купити. І якщо ідея передбачає роботу в кольорі, то її можна пофарбувати в різні кольори з акриловими фарбами. Крім того, тампони, тонка спиця, прозорий клей «Титан», хоча і звичайні ПВА, каналізацій і ножиці також підходять.

Якщо ви новачок, вам потрібно трафарети. Вони можуть бути виготовлені вручну або придбані в будь-якому з магазинів товарів для рукоділля.

Редакція "Сайт" Я приготував для вас 14 дивовижних ідей роботи христина беллай Настільна лампа просто мрія!

1. Для того щоб розпочати роботу в цій техніці, спочатку потрібно визначитися з малюнком. Нехай вони стануть найбільш неускладненими кресленнями, але чітко намальовуються. Для цього можна зробити ескіз самостійно або використовувати готовий. Далі ця картина повинна бути розміщена в прозорому поліетиленовому файлі. Виходячи з контуру ескізу потрібно акуратно нанести клей, і викласти джутовий шнур зверху. Багато майстрів наносять клей не до ескізу, але безпосередньо до джуту, який ретельно пришивається гілочками і укладаємо на клейову основу. З тонкою голкою нитка випрямляється уздовж візерунка. Ми можемо працювати на всій території.

р.

Після заповнення ескізу потрібно висихання робіт. Для цього можна розмістити під пресом і залишити на сухість близько 6 годин. Після цього за допомогою ножа ретельно відокремити майбутній продукт з підстави і відламати його.

Готова робота може складатися з декількох частин, які потім поєднуються в одну цілу. Також джутовий філіг можна доповнювати іншими декоративними елементами: намистинами, стразами і багатьма іншими, все це також прикріплюється до ескізу на клей.

р.

2. Ось ідея, яка просто захопила мене. Для основи лампи використовується пляшка синього скла, прикрашена акриловими фарбами, а світильники

3. р.

4. Шукаю цю майстерню, я розумію, що я ніколи не бачив таку красиву підставку для серветок!

5. 3250Р. 3700Р.

6. Ще один великий приклад лампи. Природний і відбічений джутовий використовується в роботі. Основу прикрашають гілочки і локони джутових, мармурів і штучних перл.

7. Чудова ідея для любителів чаю. Чому не прикрасити кухню таким незвичайним декоративним елементом?

8. І за допомогою джутового фильгу можна зробити прикраси для волосся. Красивий, чи не це?

9. Панель в цій техніці може бути відмінним доповненням до кімнати. Звичайно, створення такої картини займе багато зусиль і часу, але результат явно варто! , Україна

10. 84377

І ви можете побачити весь процес роботи в цьому незвичайному, але дуже красиву техніку, спостерігаючи цим відео.

про:blank

Також я пропоную вам познайомитися з надихаючими ідеями орнаментів з лляних ниток і бісеру, які можна натиснути на створення власних шедеврів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Робота з натуральна нитка Дуже приємно, що він відразу приваблює молодих і початківців рукодільниць. Прості методики і простий алгоритм дій дозволяють швидко освоювати цю чудову старовинну техніку.

Я сподіваюся, що я зможу надихати вас. ПомилкиЯ дуже щасливий, якщо ви будете ділитися своїми роботами з нами в коментарях якомога швидше.

Яка ідея? Я впевнений, що вони будуть вдячні.