14
Як зробити бакуші
Як дитина, я часто провів канікули з моєї бабусі в Південній Казахстанській області. Безтурботний час пам'ятаю гори на горизонті, лояльних друзів і друзів. Солодощій Shelpeki, gent, chak-chak і baursaki - це цілий список сільських десертів. Але є щось особливе про свою простоту, адже діти люблять їх більше, ніж запечені товари.
ДепозитФотогалерея
Я люблю це краще. кепікій Бабця завжди сказав: "Як багато домовласників, так багато рецептів Баурсака." Вона приготувала їх в двох варіантах: свіжі для перших курсів, і солодкі, щедро посипані цукровою пудрою, для улюблених онуків.
Сьогодні Я покажу вам казаха Баурсаки, Як зробити бакушіТак що вони вийдуть пишні і ніжні. Краще обсмажити їх у високо чавунному каструлі, але я це зробити в каструлі.
інгредієнти
320417 р.
Підготовка
Для тіста добре підійде, завжди вибираємо. дровай Для глибокого смаження використовуйте рафіновану рослинну олію, вона не гіркота і опік. На одній порції олії можна обсмажити 2-3 порції бакаків. Не можна використовувати масло після смаження, карциногенів накопичуються в ньому, які можуть викликати шкоду для здоров'я.
Якщо тіста - улюблена страва, зробіть яблучні кільця з корицею. Вони легко варять і люблять їх.
Якщо вам сподобався рецепт пишних казахських пончиків, покажіть його друзям на соцмережах. Які рецепти вашої бабусі? Будь ласка, зв'яжіться з нами в коментарях.
ДепозитФотогалерея
Я люблю це краще. кепікій Бабця завжди сказав: "Як багато домовласників, так багато рецептів Баурсака." Вона приготувала їх в двох варіантах: свіжі для перших курсів, і солодкі, щедро посипані цукровою пудрою, для улюблених онуків.
Сьогодні Я покажу вам казаха Баурсаки, Як зробити бакушіТак що вони вийдуть пишні і ніжні. Краще обсмажити їх у високо чавунному каструлі, але я це зробити в каструлі.
інгредієнти
- 1 склянка кефіру
- 1 яйце
- 10 г сухих дріжджів
- 3 ст.л. борошна
- 1 ч.л. цукру
- 1 ст.л. рослинної олії для тесту
- 0,5 столи води
- 1 ч.л. солі
- глибоко-нафта
320417 р.
Підготовка
- Кефір тепла до температури 35-40 градусів. Розчиніть цукор в ньому, сухі дріжджі і залиште на 20 хвилин в теплому місці.
- У окремому контейнері змішайте сіль, яйце, рослинне масло для тіста і води. Додайте цю суміш в басейн і добре перемішайте.
- Замочити борошно через невеликий сито і перемішати густе тісто. Так бахраки будуть повітряні і м'які. 6634031
- Давайте тісто відпочивати в теплому місці за 30 хвилин. Після цього часу промийте тісто своїми руками і викладіть в сторону на 1 годину.
- Розбавити тісто в однакові розміри кульок і укласти їх на поверхню посипати борошном. Ви можете розкачати тісто з прокатним валиком і вирізати форми різної форми. Не можна відразу ж обсмажити барсакі, вони повинні приходити протягом 20 хвилин. 13128034
- У каструлі або каструлі з високими сторонами нагрітої рослинної олії. Кількість масла залежить від обсягу і форми контейнера. У каструлі постійно перемішайте баурсакі до золотистого кольору, а в каструлі обсмажте з двох сторін.
- Для видалення зайвої олії викласти готову продукцію на паперовому рушникі.
- Якщо ви зробите бакакі для десерту, посипте їх цукровою пудрою або залийте медом.
- Тепер ви знаєте секрет створення аеродинамічних східних колобок. Зателефонуйте вашій родині і отримайте хороший апетит!
Для тіста добре підійде, завжди вибираємо. дровай Для глибокого смаження використовуйте рафіновану рослинну олію, вона не гіркота і опік. На одній порції олії можна обсмажити 2-3 порції бакаків. Не можна використовувати масло після смаження, карциногенів накопичуються в ньому, які можуть викликати шкоду для здоров'я.
Якщо тіста - улюблена страва, зробіть яблучні кільця з корицею. Вони легко варять і люблять їх.
Якщо вам сподобався рецепт пишних казахських пончиків, покажіть його друзям на соцмережах. Які рецепти вашої бабусі? Будь ласка, зв'яжіться з нами в коментарях.
4 Макіяж Некрасивий Один у трьох жінок точно так.
8 наукових способів продовження молоді! Як виглядати 30 років 30 після повороту 30