Торт «Леді зби» і як його приготувати

Я не можу уявити життя без солодощів. У вихідні я люблю себе і коханих. випічкай Ми любимо смачні страви. Але коли я хочу здивувати гостей, я збираю свій материнський блокнот і починаю фліппінінг через ванільнеплавство сторінок. Тексти пісень, а це означає: Я завжди знайти правильний рецепт там, і 90 відсотків часу це торт, тому що мій мама знав її кохану дівчину, і вона тільки писав десерти!

ДепозитФотогалерея

На день народження мого чоловіка, я завжди варю. Торт "Леді"й Це мій традиційний подарунок, коли він дійсно любить. Сьогодні Я хочу поділитися з вами сімейним рецептом для цього торта. На перший погляд дуже складно виконати, але це не так. Чим простіше варити, ніж ви думаєте.

Торт з білками Цей десерт ніколи не нудний. Ви можете використовувати будь-які наповнювачі в ньому - 100 г на скоринки. Я. Торт "Леді" з макомсушені абрикоси, чорносливи з горіхами і родзинками з горіхами. Кількість інгредієнтів вказана для однієї скоринки, тому можна регулювати висоту самостійно.

Тест інгредієнти
  • 1 яйце
  • 80г борошна
  • 120 г сметани 20% жиру
  • 120г цукру
  • 15г крохмаль
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 10г какао (для темних скоринок)
  • 20г масло для змащування цвіль

Напильники
  • 100г мапи
  • 100г сушений
  • 50г родзинки
  • 50г чорнослив
  • 100 г горіхів

Інгредієнти
  • 600г сметана 20% жиру
  • порошок

Вершкові інгредієнти
  • 500г вершки 33% жиру
  • 380г варений конденсований

Р

Підготовка
  1. Перед приготуванням готують наповнювачі, вони повинні бути сухими. Необхідно подрібнити мак в кавовому подрібнювачі, подрібнити чорнослив і перемішати його 50 г будь-яких мелених горіхів. Змішайте родзинки з 50 г горіхів і додайте до темної скоринки. Можна покласти абрикоси в світлі.
  2. Накриваємо дно форми діаметром 24 см з пергаментним папером, змащуємо її маслом і посипаємо борошном.
  3. Так як рецепт використовує розпушувач, потрібно приготувати тісто для одного торта відразу перед випіканням. Змішайте всі сухі інгредієнти (не наповнювач, його додають в кінці) і добре перемішайте.

4. Для добре збитих яєць поступово додайте цукор і збийте до маси блискавки. Потім додайте сметану і добре перемішайте. р.

5. На повільній швидкості додайте просіяне борошно розпушувача до яєчної суміші. Варто бути м'яким і ніжним тістом. р.

6. Перемішайте тісто потрібною наповнювачем і залийте у форму.

7. Випікати в духовці на 180 градусів 25-35 хвилин. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою. Щоб зробити тісто добре, в перші 20 хвилин краще не дивитися на скоринки.

8. Коли тістечка прохолодні, змащують їх сметаною, перемішують цукровою пудрою. Для однієї скоринки використовуйте близько 100 г просочення. Перед складанням дайте тістечка замочити на годину.

9. Зробіть вершки. Для крему добре вирощувати, необхідно бути дуже холодним. Змішайте їх до м'яких вершин. У невеликих порціях додають конденсовані і продовжують збивання до однорідного стану.

10. Почати збирання торта в довільному порядку, змащувати кожен торт і край кремом.

11. Прикрасити, як ви хочете. Ви можете розбити вершину в сегменти і посипати маком, какао і меленими горіхами.

12. Тепер найскладніше - приховати торт в холодильник на пару годин, щоб добре замочити вершками.
  13. Зателефонуйте гостям. Бодибилдерши!

Як можна побачити, варити. торт "Леді зби" в домашніх умовах Це легко. Щоб зробити домашні кондитерські вироби смачними, вибирайте якісні інгредієнти і будьте пацієнтом. Бажаєте вам фантастичні кулінарні перемоги та смачні десерти!

Якщо вам подобається рецепт, покажіть друзям на соцмережах! Які домашні солодощі ви рекомендуємо? Не забудьте написати нам у коментарях.