Чищення молитви! Для променя для гріхів декількох поколінь.

Іноді буває, що причини найнеприємніших подій в нашому житті йдуть далеко в минуле. Більш того, не всі знають, що зв’язки кінського походження, до 12-го племена, можуть мати сильний вплив на життя людини. Не можна знати і пам'ятають всі гріхи родичів до 12 племен. Так вимова очищення Необхідно.

По-перше і перед тим, хто бажає очищення Ви повинні відвідати храм 12 разів в один місяць. Церква є найкращим місцем для обговорення Бога. Кожного разу ви приїжджаєте до храму, потрібно провести особливий обряд прощення, вибравши ікону Богородиці або Ісуса Христа для молитви.

Перед обрядом необхідно підготувати: купити три свічки і зробити список людей, для яких ви будете промені. Свічки повинні бути по черзі освітлені і розміщені на іконці.

Православний обряд прощення
  1. 1-а свічка - для здоров'я і душі тих, хто мимовільно або цілеспрямовано болить вас.
  2. 2-я свічка - для щирого прощення всіх людей, які зустрілися з вами в житті.
  3. 3-я свічка - для тих, кому ви ненавидимо або цілеспрямовано приніс зло.

Також кожен вечір в домашніх умовах необхідно променювати протягом 40 днів поспіль для прощення племінних гріхів. Тільки так довго і за допомогою особистого зеала можна закрити з'єднання з історією сім'ї. Бажано дізнатися текст молитви за серцем, але ви також можете прочитати його.

Молитва за очищання раси: «Лорд, я запитую про прощання перед тим, хто маю на увазі або нехайно відступив в цьому житті і моє минуле життя. й
Господи, я прошу всіх тих, хто болить мене, нехай і нехайно в цьому житті або в моєму житті.
Боже, я спалогізую всіх моїх мертвих родичів.

Я спалогізую всіх своїх рідних родичів.
Господи, я пишу прощення всіх людей, які, безглузді або мимовільно, в слово, відданий або думав, відступив своїх предків.
Господи, будь ласка, очищайте, зцілуйте і захищайте мене, моя сім'я і моя ціла гонка, і залийте Свою Духову силу, світло, любов, гармонію, силу і здоров'я.

Господи, будь ласка, очищайте свою сім'ю.
В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.
Амен.

Молитва за прощення необхідно повторити три рази. Не забудьте подякувати Богу всім вам.

«Лорд, дякуємо вам за все, що ви даєте мені. й
Я подякував силу вашого Святого Духа, всі сили світла, небо, землі і всіх святих, які молилися Господі, за мій прощення.

Нехай ваші сім'ї милосердя! Ви вірите в силу родинних зв’язків? Обов'язково поділіться думками в коментарях.