40
Цей трюк може перетворити ваш одяг в роботу мистецтва!
Чи знаєте ви, що дійсно робить Haute Couture, який робить їх різними від масового ринку?
Звичайно, ви можете відповісти на те, що це відмінний крій, тканина, яка виготовлена спеціально для цих речей, і навіть в обмежених кількостях, і ви будете право. Але це не все! Тут грають одна з головних ролей. рукоділляй
Побачивши один з колекцій Elie Saab, я захотівся закінчити сукні і довгий час не міг зрозуміти, що це було. Виявилося, що техніка, в якій виконана прикраса цього одягу.
І хоча вона виконується не голкою, але з особливим гаком - це дійсно вишивка, хоча з власними характеристиками. І найкраще, щоб опанувати цей тип рукоділля не так складно, як це може здатися на перший погляд. Головне знати певні секрети і тонкощі.
Редакція "Сайт" Я приготував 11 прикладів для вас. Українськийй Я знаю, як відомі дизайнери керують створенням своїх шедеврів!
Ви можете побачити процес створення вишивки Luneville, переглядаючи ці два відео.
про:blank
Порада А для тих, хто сердечно подобається мені, прикрашає речі ручної роботи, раджу познайомитися з незвичайними ідеями використання вишивки в інтер'єрі. Адже виходить, що за допомогою вишивки можна прикрасити не тільки одяг, але і меблі, а й самі стіни.
Вишивка Luneville вимагає такої ж уваги і фокусу як регулярне. Якщо ви навчите свою руку, робота буде легше і швидше, ніж будь-який інший тип вишивки.
А. вишивка Ви зможете створити унікальні декоративні елементи для святкового і повсякденного одягу, прикрасити інтер'єр і створити самостійні картини. Головне - дотримуватися намальованих контурів, не поспішайте і отримувати справжню насолоду від роботи.
Поділіться з друзями, ці твори неймовірної краси піднімуть настрій!
Звичайно, ви можете відповісти на те, що це відмінний крій, тканина, яка виготовлена спеціально для цих речей, і навіть в обмежених кількостях, і ви будете право. Але це не все! Тут грають одна з головних ролей. рукоділляй
Побачивши один з колекцій Elie Saab, я захотівся закінчити сукні і довгий час не міг зрозуміти, що це було. Виявилося, що техніка, в якій виконана прикраса цього одягу.
І хоча вона виконується не голкою, але з особливим гаком - це дійсно вишивка, хоча з власними характеристиками. І найкраще, щоб опанувати цей тип рукоділля не так складно, як це може здатися на перший погляд. Головне знати певні секрети і тонкощі.
Редакція "Сайт" Я приготував 11 прикладів для вас. Українськийй Я знаю, як відомі дизайнери керують створенням своїх шедеврів!
- У Український Використовується спеціальний гачок, завдяки якому робота виконується набагато швидше, більш точно і краще. Мотиви можуть бути більш тонкими і витонченими. Робота з гаком дозволяє уникнути деформації навколо вишитого орнаменту.
- Виходить, що в Луневі вишивці, не паєтки або намистини пришивають, але нитка, на якій вони попередньо нанизані.
- Вишивка за допомогою гачка дозволяє виконувати різноманітні роботи з начинкою досить великі площі. Довгий використовується для прикраси одягу, виготовлення домашнього текстилю, килимів і постільних речей у багатьох народів світу. Принцип дії - тимурова вишивка, в якій шов виглядає як косичка.
- Шукаю цю красу!
- Франція може бути викликана крапкою рукоділля. Після того, як найтонші і красиві види вишивки були розроблені французькими рукодільницями. І одна з найпопулярніших і ефектних об'ємних вишивок вважається саме Луневіль.
- Як правило, вишивка в техніці Luneville використовується при необхідності зшити велику площу. Ось приклад такої вишивки на одязі і аксесуарах. до 1 2 3 4 5+
- Хороший приклад використання вишивки Luneville в створенні декору для інтер'єру.
- Зверніть увагу, що якщо вишивка бісером або блискіками, то потрібно вибрати дуже міцну нитку для цього. У той же час слід досить тонким, що можна покласти бісер або паєтки на ньому. Колір нитки також грає важливу роль. Варто визначитися з кольором тканини. Він не сяє через неї. І не варто контрастувати.
- Для вишивання в техніці Луневіль необхідно підібрати візерунки. Вони можуть бути придуманими і намальовані самостійно або знайти відповідний приклад в інтернеті або в книжках для рукоділля.
- Luneville вишивка використовується в відомих модних будинках Франції, Англії та Америки. У 1865 році пан Louis Ferry-Bonnechau придумав техніку використання намистин і перлів у вишивці. Ця техніка стала дуже популярною і використовується в продуктах кращих модних будинків. З кожним роком майстри вишивки використовують нові кольори і придумують нові мотиви в їх роботі.
73765634 - Як видно, за допомогою цієї вишивки можна прикрасити навіть улюблене взуття або сандалі.
- Вишивка виконується одночасно двома руками, тому тканина для неї обов'язково попередньо наклеєна на спеціальних гобеконних рамках або затягують в шпильки на підставці, щоб звільнити обидва руки майстра для вишивання. Вишивка виготовляється з котушки ( нитка не нарізається до кінця роботи з ниткою), що дозволяє зберегти цінні нитки.
Ви можете побачити процес створення вишивки Luneville, переглядаючи ці два відео.
Порада А для тих, хто сердечно подобається мені, прикрашає речі ручної роботи, раджу познайомитися з незвичайними ідеями використання вишивки в інтер'єрі. Адже виходить, що за допомогою вишивки можна прикрасити не тільки одяг, але і меблі, а й самі стіни.
Вишивка Luneville вимагає такої ж уваги і фокусу як регулярне. Якщо ви навчите свою руку, робота буде легше і швидше, ніж будь-який інший тип вишивки.
А. вишивка Ви зможете створити унікальні декоративні елементи для святкового і повсякденного одягу, прикрасити інтер'єр і створити самостійні картини. Головне - дотримуватися намальованих контурів, не поспішайте і отримувати справжню насолоду від роботи.
Поділіться з друзями, ці твори неймовірної краси піднімуть настрій!
Красиві брови змінюють обличчя і ваше життя! Але є девілі мінуси ...
Поганий овал обличчя - кульприт піддається! Можна зупинитися.