13
Чому ви повинні спробувати посилання на Poncho
Взимку завжди хочеться теплоти і комфорту. Тексти пісень, а це означає: І зробити це, я намагаюся об'єднати себе з речами, які роблять мене комфортно. Одяг грає важливу роль тут!
У 2018 році в модурі з'явилися речі, які можуть дати максимальний комфорт на холодних дні, і це чудово. Недавно, при перегляді модного шоу я помітив пончо. Але для декількох сезонів в ряду в'яжеться пончо Вони залишаються на вершині моди - вони зручні і теплі, крім них виглядають шикарно на абсолютно будь-якому малюнку.
до 1 2 3 4 5+
Я люблю в'язання і роблю її більш ніж 10 років, тому я вирішив спробувати його. в'язання пончо своїми рукамий Після мислення про те, що я хочу отримати в кінці, я почав шукати підходящу модель. І я знайшов її!
Ця опція відповідає всім вимогам комфорту і краси, крім того, вона з капюшоном, яка в самому собі є також неперевершеним плюсом. В'язання з капюшоном пончо спицями цікаво і легко. пончо виготовляється з товстої пряжі, тому сам процес не займає багато часу.
, Україна
Ще один варіант, але в іншому кольорі.
Як зв'язати пончо редакцію "Сайт" Створити майстер-клас з підключення пончой Тільки 2,5 години – і це непристойна річ стане родзинкою Вашого гардеробу!
Вам потрібно.
Прогрес роботи
Ви можете ознайомитися з докладним процесом створення «роялної коси» візерунка, переглядаючи ці два відео.
про:blank
Також розглянемо докладніше модель цього пончо і розберемо основні моменти в роботі на ній допоможуть вам це відео.
Але ось невеликий вибір цікавих пончо варіантів з капюшоном. Шукайте і надихайте!
Вентилятори всіх незвичайних високо рекомендуємо звернути увагу на техніку в'язання під назвою Enterlak. Ідеально підходить для тих, хто любить яскраві кольори і настрій! Крім того, можна в'язати ентерлак в техніці обидва спицями і за допомогою гачка.
Я був щасливий, якщо це буде корисним. Поділіться ідеями, як отримати стильний і пончо З капюшоном, з друзями на соцмережах.
У 2018 році в модурі з'явилися речі, які можуть дати максимальний комфорт на холодних дні, і це чудово. Недавно, при перегляді модного шоу я помітив пончо. Але для декількох сезонів в ряду в'яжеться пончо Вони залишаються на вершині моди - вони зручні і теплі, крім них виглядають шикарно на абсолютно будь-якому малюнку.
до 1 2 3 4 5+
Я люблю в'язання і роблю її більш ніж 10 років, тому я вирішив спробувати його. в'язання пончо своїми рукамий Після мислення про те, що я хочу отримати в кінці, я почав шукати підходящу модель. І я знайшов її!
Ця опція відповідає всім вимогам комфорту і краси, крім того, вона з капюшоном, яка в самому собі є також неперевершеним плюсом. В'язання з капюшоном пончо спицями цікаво і легко. пончо виготовляється з товстої пряжі, тому сам процес не займає багато часу.
, Україна
Ще один варіант, але в іншому кольорі.
Як зв'язати пончо редакцію "Сайт" Створити майстер-клас з підключення пончой Тільки 2,5 години – і це непристойна річ стане родзинкою Вашого гардеробу!
Вам потрібно.
- 800г пряжа
- спиць
Прогрес роботи
- Для ознайомлення з схемою в'язання. Візерунки знаходяться біля підніжжя і джгути. Схема в'язання показує непарні ряди. Навіть рядки слід в'язати як в'язкість (об'ємне в'язання лицьовими, з задньою і вперед). І для капюшона потрібно використовувати чергування 5 рядів передньої і 5 рядів задньої поверхні.
Порожня клітка означає відсутність петлі.
- В'язання пончо починається внизу лицьової сторони, потрібно переходити до капюшона. Після в'язання шиї йде на спину. Розділіть в'язання в 2 частини і в'яжемо окремо лицьову сторону і назад до рівня плечі, після чого обв'язуємо шию спинки. Помістіть ліву і праву сторону на одну спицю і в'яжемо спину з одного трикутника.
- Щоб в'язати лицьову сторону, потрібно набрати 44 петлі. Кожен 6 рядів додайте 1 петлю з двох сторін візерунка «гаряча». Після ряду 39, запустіть в'язання гумок по краях пончо, а на ряду 65, запустіть в'язання шиї.
- Спина в'яжеться з верхньої частини до низу з нарізами 1 петлі по обидва боки візерунка «гарба» кожні 6 рядів.
- Для того щоб зав'язати капюшон, потрібно набрати 45 петель. Далі необхідно чергувати лицьові і задні петлі 2 рази (5 петель кожен). Середня частина полотна в'яжемо як п'яти в носку. Об'єм 14 петель, з'єднуючи всі частини витяжки разом і зменшуючи 2 петлі кожні 6 рядів. Вишивати витяжку на кришку і зробити 2 ланцюжки 1 метра. Ну, нарешті, мереживні ланцюжки з боків пончо.
Ви можете ознайомитися з докладним процесом створення «роялної коси» візерунка, переглядаючи ці два відео.
Також розглянемо докладніше модель цього пончо і розберемо основні моменти в роботі на ній допоможуть вам це відео.
Але ось невеликий вибір цікавих пончо варіантів з капюшоном. Шукайте і надихайте!
- Стильний і жіночний.
Габаритний зображення - 51664634
- У цьому кольорі не звертайте увагу на те, що ви будете практично неможливими.
- р.
- Кілька цікавих рішень.
-
Вентилятори всіх незвичайних високо рекомендуємо звернути увагу на техніку в'язання під назвою Enterlak. Ідеально підходить для тих, хто любить яскраві кольори і настрій! Крім того, можна в'язати ентерлак в техніці обидва спицями і за допомогою гачка.
Я був щасливий, якщо це буде корисним. Поділіться ідеями, як отримати стильний і пончо З капюшоном, з друзями на соцмережах.