Чому деякі жінки не повинні залишити їх сірим волоссям

Вже в цьому році драматичні зміни почали проходити в житті. По-перше, я зламався з коханою людиною, і по-друге, я змінив свою роботу, і навіть вдалося постраждати від бронхіту і, як наслідок, переглянув багато пріоритетів в житті.

Вони кажуть, що все, що зроблено для кращого. Я вирішив радикально змінити мій образ. І я збираюся почати з зміни кольору волосся, тому що в цьому році є нова тенденція, яка просто збила мій розум. зачіский

Весь останній рік був зафіксований лідер серед методів фарбування волосся. Це один з видів живопису, що створює ефект пасма, вигорає на сонці. Його основною відмінністю від інших подібних методів є зміна відтінку волосся горизонтально з переходом від темного до світлого кольору. Серед шанувальників цього типу забарвлення є Джессіка Альба, Alexa Chang, Ріанна та інші зірки і поп-дайвас.

Чому деякі жінки не повинні залишити їх сірим волоссям Р

Але коли здається, що нічого нового в розмальовці можна придумати, стилісти в різних містах світу продовжують дивувати своїх клієнтів.

Цей сезон, Балайдж перетворився на літрове і фігурне відчуття. Розмальовуючи стилісти прийшли з новою технікою, яка називається зворотним заклеюванням. Що таке, як застібка, тільки навпаки - тепер світлий відтінок волосся перетворюється в темний колір. І це виглядає дуже ефектно!

Редакція "Сайт" Я приготував для вас невелику, але захоплюючу колекцію зображень, виконаних в цьому незвичайному Техніка зворотного балансуй Шукаю і надихнула, і я вже врятував образ, як і запустіть, щоб зареєструватися на мій майстер!

1. Як ви можете побачити, темні і світлі кольори змінити місця! Тепер не потрібно вибрати темні коріння і зробити плавний перехід на світло, але можна зробити навпаки. Це виглядає дуже стильно, це не так? Чому деякі жінки не повинні залишити їх сірим волоссям

2. Колірадо стиліст Дарин Даніельс забарвив волосся клієнта на корені в світлій тіні, потім використовується кілька відтінків каштану, щоб зробити плавний перехід до шоколаду на кінчиках. У своєму Instagram відомий майстер написав, що «реверсальна застібка» є новим словом в розмальовуванні, так як за допомогою цієї техніки ви можете створити дійсно чудовий і неповторний образ!

3. Новий модний колір волосся, як вогонь, можна виглядати назавжди. Дуже багато різних і одночасно подібних відтінків, здається, досягти такого результату просто неможливо. Чому деякі жінки не повинні залишити їх сірим волоссям

Чому деякі жінки не повинні залишити їх сірим волоссям р.

4. Щоб зробити такий варіант розмальовки буде більш складним, ніж класичний застібка, так як колір основи - блондинка. І якщо природа, у вас є темне волосся, вона займе більше одного візиту до барвника, щоб досягти ідеального світлого відтінку без жовтості. Потім слід вибрати темний колір для кінчиків, чи в теплих або холодних тонах. Ці два кольори стануть основою вашої нової розмальовки.

І для темно-шерстих у цій формі забарвлення, є один невеликий мінус - «перевершена застібка» доведеться оновлювати частіше через вирощування коренів, але ефект результату більше, ніж окупається сил, витрачених на фарбування.

5. Як ви бачите, цей новий модний тренд виглядає дуже ефектно і елегантно! Чому деякі жінки не повинні залишити їх сірим волоссям

Чому деякі жінки не повинні залишити їх сірим волоссям р.

Вона сказала, що в жіночому волоссі щось чарівне. Вони не тільки прикрашають, але і впливають на долю. Тому я пропоную вам здійснити будь-які маніпуляції волосся тільки за місячним календарем, вибираючи найбільш вигідні дні для цього. Я впевнений, що після цього ваш дивовижний зачіска буде скористатися захопленням інших!

Безсумнівна перевага цієї техніки полягає в тому, що жоден з «Балаяж навпаки» схожий на інший, що означає, що ви завжди можете створити свій власний. унікальне поєднанняй

Якщо ви любите цю розмальовку, не соромтеся спробувати її і поділитися враженнями! Я впевнений, що ви будете щасливими.

Поділіться новим трендом у соціальних мережах!