У 2018 році, без цього предмета, шафа не буде завершено! Щоб створити дійсно модний образ, вам потрібно...

Я був щасливим у моді понад 10 років. І нещодавно, подивившись Модний будинок На зиму 2018 року я прийшов на кілька цікавих моментів, які, як магічний погляд, можуть перетворювати практично будь-який образ у надмодний і стильний.

Так, трикотаж знову трендує цей сезон. Безформні величезні розміри светрів, або, навпаки, елегантні джемпери на фігурі, яскраві сукні, довгі кардигани. Але я дуже люблю жилети. І вони, як виявилося, цей сезон увійшов до вершини популярності.

Модні в'язані жилети В'язаний жилет Це дійсно надзвичайна річ жіночого гардеробу, без якого в 2018 році неможливо уявити модний образ. Бабця в'язаний жилет з минулого став ультра популярним. Але що в моді сьогодні? Як завершити в'язані жилети? Які моделі трикотажного жилета прикрасить жіноча шафа?

Редакція "Сайт" Я вирішив приїхати на допомогу в цих приємних питаннях і з любов'ю і тремтінням, підготовлених 17 в'язаний жилет ідеїХто перетворить вас в модницю. Я обов'язково зв'язаю себе таким же, як в #7!

1. Світові лідери індустрії моди, такі як DOLCE & GABBANA, GUCCI, BURBERRY, VANESSA BRUNO, CHLOE, GIAMBATTISTA VALLI, запропонували благородні жіночі модисти приголомшливі моделі в'язаних жилетів - дуже затишна, в якій ви не замерзнете.

2. Не варто носити такі прохолодні жилети над сорчкою або черепицею. Вони чудово виглядають соло!

3. Особливу увагу приділяють жилетам Бурарис і Соня Рикіель. У 2018 році слід віддати перевагу класичному жилету з глибоким вирізом та плечовими протезами або перерозмірним жилетом великого дозрівання.

4. В'язані жилети довгий час не виглядають як rustic, тому що в їх стилі сучасні моделі більш люблять без рукавів куртки. Такі моделі особливо актуальні навесні і восени, коли ви не хочете носити теплий светр в офісі. В'язаний жилет виконує в цьому випадку дві функції одночасно: зберігає тепло і затишок, а також додає господарський строгість до жіночого образу.

5. 2018 рік вечірй Сучасні модниці воліють носити в'язаний жилет, який ефективно підкреслює створений образ на вечірній вечір. В основному це моделі оригінальної форми і іноді з прикрашеними блискіками.

6. Не можна захопити витягнуті в'язані жилетні моделі. Завдяки в'язаним подовженим жилетам створюються креативні набори. Особливо витягнуті моделі поважають старшим жінкам.

7. Я був дуже вражений класичною версією від Ma Mara: спокійний колір, класичний крій, і величезний сон як аксесуар. Дуже стильно виглядає і стильно, не так?

8. Також варто звернути увагу на просту касмерну жилетку яскравих модних відтінків - ультрафіолет, теракот, фуксія. Ці кольори, згідно з Інститутом кольорів Pantone, є найбільш модним у 2018 році. , Україна

Редакційна колегія Vests знову на піку популярності. І не варто купувати нове, тому що іноді простіше створити власний, економити свій бюджет, а головне – показати творчість і бажання зробити щось себе.

Тому я пропоную познайомитися з простим способом створення стильного трикотажного жилета своїми руками. Навіть новачок може впоратися!

Як ви бачите, в 2018 році жилети будь ласка, моделюванняТехніка і фактура! І це означає, що кожен представник справедливого сексу зможе знайти варіант до вашої кришки!

Якщо ви, як мені, як ці ідеї, поділитися своїми друзями, вони будуть вдячні Вам за це.