11
Чому Сергій Лазарьов радить не допускати претензій
Один з найпопулярніших книжкових серіалів останніх роківДіагностика кармаСергій Миколайович Лазарєв. У цьому та інших книгах автор приносить читачеві розуміння його духовного шляху і пропонує відповіді на дуже складні питання.
Чому одна людина щаслива, життєрадісна і повна енергії, а інший хворий і пригнічений? Один зіпсує долі, а життя іншого – серія нещастя. Що секрет до здоров'я, щастя і довголіття?
р.
Про те, що книга читає, здається, мені знаком заохочення. Це означає, що багато людей перестали шукати джерело зло, і вивернули очі на себе.
Спробувати слідувати причинно-ефективним відносинам між світоглядом людини і подіями, що відбуваються з ним, Сергій Миколайович зробив безліч дивовижних відкриттів. Цікаві випадки, описані Лазаревом та поясненнями, надані їм, гідні тісної уваги.
Діагностика редакції Карми "Сайт" Я забрав список 11 найцікавіших цитат Сергія Лазарєва.
У одному з своїх книг Лазарєв стверджує, що все, що він пише, можна зменшити до чотирьох простих правил.
Церква і наука, кожен своїми силами, критикує книжки Лазарєва. Якщо ви читаєте їх або не до вас.
Якщо ви зацікавлені в темі, ви також можете зацікавити наші інші статті про психологію взаємин. Дізнайтеся, як любити себе і оцінити життя і як зрозуміти, хто ви дійсно є.
Ви читаєте книги Лазарєва і що ви думаєте про них? Залишити коментар, який може допомогти іншим читачам краще зрозуміти себе.
Чому одна людина щаслива, життєрадісна і повна енергії, а інший хворий і пригнічений? Один зіпсує долі, а життя іншого – серія нещастя. Що секрет до здоров'я, щастя і довголіття?
р.
Про те, що книга читає, здається, мені знаком заохочення. Це означає, що багато людей перестали шукати джерело зло, і вивернули очі на себе.
Спробувати слідувати причинно-ефективним відносинам між світоглядом людини і подіями, що відбуваються з ним, Сергій Миколайович зробив безліч дивовижних відкриттів. Цікаві випадки, описані Лазаревом та поясненнями, надані їм, гідні тісної уваги.
Діагностика редакції Карми "Сайт" Я забрав список 11 найцікавіших цитат Сергія Лазарєва.
- Ви можете змінити ситуацію тільки, змінивши себе. Перше, що робити, щоб дати бажання контролювати ситуацію. Зрозумійте, що ситуація, що працює над дрібними речами, в основних роботах для вас.
- Я не розумію, чому було ненавидиме правило в культурі, яка забороняє читання під час їжі. Виявляється, що їсти з книгою, перед телевізором, обговорити політичні та сімейні проблеми можуть травмувати душу людини, адже під час їжі інформація вільно переходить в підсвідомість.
- Будь-яке захворювання, чи є це порушення на рівні органічних речовин або функціональних, гальмує агресію, що розвивається в душі.
- Чи можу я дати вам поради про те, як залишитися здоровим і жити довго? Ніколи не скаржаться на будь-який або щось.й Не доля, ні Бог, ні минулого, ні люди. Зовні, як ви, як ви, але всередині, будь-яка заява, яку ви робите, є програмою для знищення, хто, коли ви представляєте його. Клітка не може допускати скарги на організм на основі своїх особистих інтересів. Не можна, оскільки це програма розпаду. Такий клітина відхиляє, хворіє.
р. - Про нас, про нашу долю. Виявляється, що це місце знищує зуби людини.
- Ми завжди підсвідомо, перш за все, щоб відірвати той, хто потім болить нас своєю поведінкою.
- Справа в тому, що накази Христа звертаються не у вигляді, а до змісту, до наших емоцій. «Пошук іншого на щоці» не є відмовою від фізичного захисту. Це означає, що не існує ретабілітаційної агресії.
- Почати з почуттям, що кожен другий все навколо вас може зникнути, що кожен другий коханий може зрадити, залишити, образити або штампувати. Що можна загиближувати. Тексти пісень, а це означає: Потім трохи відкинеться, і любов залишиться. Ваша любов не повинна залежати від будь-якого.
- Будь-яке лікування, яке не покладає на духовний розвитокЦе призводить до деградації.
- Через свідомість, логічність, репрокси та вимоги до освічених людей нереальні. Відчуйте повну внутрішню безпеку. Подаруйте все, але любов.
- Якщо хтось агресивний до мене, то у мене є аналогічна програма. Видаліть його і атака припиняється автоматично. Будь-яка форма агресії неможлива, якщо є аналогічна програма в душі.
У одному з своїх книг Лазарєв стверджує, що все, що він пише, можна зменшити до чотирьох простих правил.
- Завжди і всюди тримати любов Бога і збільшити його.
- У всіх справах, щоб побачити і любити Бога, щоб відчути вище.
- Не варто шукати несправності.
- Прийміть світ і люди, як вони є. З любов'ю, заповнюється любов'ю і стає любов'ю.
Церква і наука, кожен своїми силами, критикує книжки Лазарєва. Якщо ви читаєте їх або не до вас.
Якщо ви зацікавлені в темі, ви також можете зацікавити наші інші статті про психологію взаємин. Дізнайтеся, як любити себе і оцінити життя і як зрозуміти, хто ви дійсно є.
Ви читаєте книги Лазарєва і що ви думаєте про них? Залишити коментар, який може допомогти іншим читачам краще зрозуміти себе.
Чарівна формула Louise Hay: Гроші прийдуть в швидше, ніж ви можете провести це!
7 корисних способів використання хлоргексидину. Пенні інструменти заміщали половину першого набору допомоги і в повсякденному житті допомогли!