24
Ось 8 продуктів, які вважаються здоровими, але містять терористичну кількість цукру.
Хто піклується про здоров’я шкідливість цукруй Надмірне використання це підвищує ризик захворювання серця і ожиріння. Ми ретельно стежимо за кількістю цукру, заперечуємо зайву частину торта і спробуємо використовувати тільки корисні продукти. Але ви знаєте, що навіть продукти, які ми вважаємо здоровим, містять величезну кількість цукру?
ДепозитФотогалерея
Редакція "Сайт" Розкажіть, що ці продукти і як не стати жертвою латексний цукорй
Підвищений вміст цукру 8 виробів з хитрістю
Завжди варто пам'ятати, як шкідливе надмірне споживання цукру і турботу про здоров'я вчасно. Ми підготували для вас список сигналів, які організм дає, якщо занадто багато цукру. Як мінімум один з них є серйозним приводом для занепокоєння вашого здоров'я!
Багато з цих продуктів рекламуються як здорові, низькожирні або органічні, але важливо розуміти, що це не робить їх менш солодкими. Завжди уважно читайте етикетку і будьте пильними!
Чи знаєте ви, що ці продукти містять стільки цукру? Зв'язатися з нами в коментарях!
ДепозитФотогалерея
Редакція "Сайт" Розкажіть, що ці продукти і як не стати жертвою латексний цукорй
Підвищений вміст цукру 8 виробів з хитрістю
- Зерно
Ви, ймовірно, як сніданок з злаками багато. Це не шкідливе середовище, але іноді зерна можуть містити надлишок цукру. Не потрібно відмовитися від улюбленого сніданку, просто ретельно переконайтеся, що вміст цукру в крупі не більше 9 грамів. Також переконайтеся, що він має щонайменше 3 грами клітковини і це ціле зерно.
ДепозитФотогалерея - Пшеничні млинці Whole
Ще одним популярним варіантом сніданку є ціла пшенична млинці. Вони вважаються корисними, але більшість сумішей для таких млинців містять гранульований цукор. Крім того, він призначений для додавання кленового сиропу або варення до них, який також містить багато цукру.
ДепозитФотогалерея - Сухі фрукти
Сухі фрукти – відмінне джерело клітковини, вони багаті вітамінами і дуже корисні для організму. Тільки в модерації. Цукровий вміст в них пристойний і він точно не варто. Добрий день буде більш ніж достатньо. Краще додати свіжі фрукти в раціон.
ДепозитФотогалерея - Гранола бари.
Я пропустив сніданок, а потім мав закуску з баром Muesli. Це нормально, це не так? На жаль, один з основних інгредієнтів цього бруса є цукром. Один з цих брусів може містити добову кількість цукру, тому бути обережним. Виберіть ті, які кажуть «низький цукор».
ДепозитФотогалерея - Соки фруктові
Свіжі соки дуже добре для здоров'я, але упаковані соки є ще одним оповіданням. Натуральні соки отримують солодкість від фруктозу, і упаковані тільки завдяки цукровому сиропу. Крім того, такі соки містять багато разів менше вітамінів, ніж свіжі. Краще використовувати тільки свіжі соки. Якщо ви ще хочете купити сік в сумці, оберіть 100%, так як він не містить цукру.
ДепозитФотогалерея - Заповнені йогурти
Чистий йогурт корисний для нашого організму, це пробіотик, який позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту. Якщо ви віддаєте перевагу кефіру з наповнювачем, ми погані новини для вас. Не тільки в ній міститься величезна кількість цукру, вона також більш калорійна, ніж звичайний йогурт.
ДепозитФотогалерея - Соус томатний і кетчуп
Паста томата не може бути корисною, як це здається. Так, томатний соус багатий вітаміном С, але одна чашка цього соусу в приготуванні макаронів, і споживання цукру вже кілька разів вище норми. Можна, звичайно, шукати етикетки для без цукру, але краще зробити кетчуп в домашніх умовах.
ДепозитФотогалерея - Спортивні напої
Ви, ймовірно, знаєте, що м'які напої і вуглецева вода містять багато цукру. У цій категорії також потрапляють спортивні напої. Це може бути модним, але це, безумовно, не дуже.
ДепозитФотогалерея
Завжди варто пам'ятати, як шкідливе надмірне споживання цукру і турботу про здоров'я вчасно. Ми підготували для вас список сигналів, які організм дає, якщо занадто багато цукру. Як мінімум один з них є серйозним приводом для занепокоєння вашого здоров'я!
Багато з цих продуктів рекламуються як здорові, низькожирні або органічні, але важливо розуміти, що це не робить їх менш солодкими. Завжди уважно читайте етикетку і будьте пильними!
Чи знаєте ви, що ці продукти містять стільки цукру? Зв'язатися з нами в коментарях!
Майстерність виготовлення рулону, яка має більше маків, ніж тісто
Саме тому сушити руки в туалеті категорично заборонено. А...