25
Майстерність виготовлення рулону, яка має більше маків, ніж тісто
Все про нас в дитинстві люблять приїхати до моєї бабусі, адже вона своїми руками і буде плавати, і лікувати щось смачно, наприклад, солодкий і ароматний мак.
Сьогодні ми пропонуємо Вам ідеальний мапий Тонке тісто і багато начинок. Чи не те, що ідеального макового тіста? Маковий рулет з дріжджового тіста виходить соковитим і м'яким всередині і з хрусткою ніжною скоринкою зверху.
р.
Попій рол Інгредієнти
Підготовка
Ви можете посипати рулон зверху з цукровою пудрою або корицею - як ваші душі побажання. Начинка з маку відмінно доповнює родзинки, горіхи або сушені абрикоси.
Поппі Рулетка ідеально підходить для Різдва, але я думаю, що поп-любителям сподобається це в будь-який інший час року! Правильно приготований, він розтоплюється в роті з мільйонами соковито солодких хрустких частинок. Бон привіт!
Попереднє "Сайт" Я вже повернувся до рецептів маків. Ви можете спробувати зробити «Монтичний хата» або ніколи не нудний торт «Леді зби» з маком, сушеними абрикосами, чорносливом і горіхами. Бажаєте вам фантастичні кулінарні перемоги та смачні десерти!
Сьогодні ми пропонуємо Вам ідеальний мапий Тонке тісто і багато начинок. Чи не те, що ідеального макового тіста? Маковий рулет з дріжджового тіста виходить соковитим і м'яким всередині і з хрусткою ніжною скоринкою зверху.
р.
Попій рол Інгредієнти
- 500г готового листового тіста
- 2 ст.л. мапи
- 0,5 ст. л.
- 1 ст.л. молока
- 7-8 ст.л. цукру піску
- 100г вершкове масло
- 1 яйце
Підготовка
- Захопити готове тісто і розгортати в овальне утворення з додаванням трохи борошна. Оптимальна товщина 1 см.
- Сухе миття маків, залити окропом, відправити в вогонь і кип'ятити протягом декількох хвилин.
- Після цього процідіть через сито і з'єднайте з цукром. Пропустіть готову суміш через м'ясорубку.
- Потім перенести маку в глибоку каструлю, додати мед і масло до неї, перемішати.
- Покласти сковороду на слабкий вогонь, залити гарячим молоком в неї невеликими порціями і відварити макову начинку до розсипання. Poppy рулетка начинка готовий.
- Поширити начинку рівномірно по всій поверхні тесту і розкачати довгий бік рулонів.
- Поставте на вершкову сковороду і залиште її близько 10-15 хвилин.
- Змастити поверхню рулону яєчним жовтком і розмістити його в попередньо розігрітій до 180-190 градусів духовки.
- Випікайте в залежності від духовки, 25-30 хвилин.
Ви можете посипати рулон зверху з цукровою пудрою або корицею - як ваші душі побажання. Начинка з маку відмінно доповнює родзинки, горіхи або сушені абрикоси.
Поппі Рулетка ідеально підходить для Різдва, але я думаю, що поп-любителям сподобається це в будь-який інший час року! Правильно приготований, він розтоплюється в роті з мільйонами соковито солодких хрустких частинок. Бон привіт!
Попереднє "Сайт" Я вже повернувся до рецептів маків. Ви можете спробувати зробити «Монтичний хата» або ніколи не нудний торт «Леді зби» з маком, сушеними абрикосами, чорносливом і горіхами. Бажаєте вам фантастичні кулінарні перемоги та смачні десерти!
Селфі в операційній кімнаті, вироби з жирових складок і тонн грудних імплантатів: цинічний Instagram сучасних лікарів.
Ось 8 продуктів, які вважаються здоровими, але містять терористичну кількість цукру.