Майстерність виготовлення рулону, яка має більше маків, ніж тісто

Все про нас в дитинстві люблять приїхати до моєї бабусі, адже вона своїми руками і буде плавати, і лікувати щось смачно, наприклад, солодкий і ароматний мак.

Сьогодні ми пропонуємо Вам ідеальний мапий Тонке тісто і багато начинок. Чи не те, що ідеального макового тіста? Маковий рулет з дріжджового тіста виходить соковитим і м'яким всередині і з хрусткою ніжною скоринкою зверху.

р.

Попій рол Інгредієнти
  • 500г готового листового тіста
  • 2 ст.л. мапи
  • 0,5 ст. л.
  • 1 ст.л. молока
  • 7-8 ст.л. цукру піску
  • 100г вершкове масло
  • 1 яйце

Підготовка
  1. Захопити готове тісто і розгортати в овальне утворення з додаванням трохи борошна. Оптимальна товщина 1 см.

2. Сухе миття маків, залити окропом, відправити в вогонь і кип'ятити протягом декількох хвилин.

3. Після цього процідіть через сито і з'єднайте з цукром. Пропустіть готову суміш через м'ясорубку.

4. Потім перенести маку в глибоку каструлю, додати мед і масло до неї, перемішати.
  5. Покласти сковороду на слабкий вогонь, залити гарячим молоком в неї невеликими порціями і відварити макову начинку до розсипання. Poppy рулетка начинка готовий.
  6. Поширити начинку рівномірно по всій поверхні тесту і розкачати довгий бік рулонів.

7. Поставте на вершкову сковороду і залиште її близько 10-15 хвилин.
  8. Змастити поверхню рулону яєчним жовтком і розмістити його в попередньо розігрітій до 180-190 градусів духовки.

9. Випікайте в залежності від духовки, 25-30 хвилин.

Ви можете посипати рулон зверху з цукровою пудрою або корицею - як ваші душі побажання. Начинка з маку відмінно доповнює родзинки, горіхи або сушені абрикоси.

Поппі Рулетка ідеально підходить для Різдва, але я думаю, що поп-любителям сподобається це в будь-який інший час року! Правильно приготований, він розтоплюється в роті з мільйонами соковито солодких хрустких частинок. Бон привіт!

Попереднє "Сайт" Я вже повернувся до рецептів маків. Ви можете спробувати зробити «Монтичний хата» або ніколи не нудний торт «Леді зби» з маком, сушеними абрикосами, чорносливом і горіхами. Бажаєте вам фантастичні кулінарні перемоги та смачні десерти!