Неділю запліднення в 2018 році: Це те, що категорично заборонено! Хто і як лікувати, він сказав.

Моя родина має традиції. карнавалй Так що щороку в лютому я з нетерпінням чекаю на приході на тиждень Масленки. Я люблю цей час дуже багато: для веселих свят, смачних млинців, для того, що будинок завжди сповнений гостей в цей період. На цьому тижні закінчується недільністю.

Неділю загнічення є останній день Масляниці і, відповідно, останній день до Lent. Цього року вона падає 18 лютого. Найголовніше на цьому святі є апологізація всіх людей, які ви можете неперевершено відхилити. Вважаю, що тільки тоді можна розпочати Велике Лент з чистою душею.

Неділля 2018 Неділю занурення не прийнято з ранку, але з дука до завершення темряви. У цей день люди зазвичай йдуть на кладовище і пам'ятають мертвих. Увечері слід приїхати до церкви і попросити прощення один від одного.

Увечері священики в храмах співають євангельські читання, в яких вони розповіли. Пробитий Він також пам'ятав, що Адам і Єва були передані з Рай, щоб нагадувати їм до того, як небезпечний наркоз і впевненість в собі.

Редакція "Сайт" У мене є деякі поради для вас, які допоможуть. Неділля Неділю Всі традиції та правила цього дня.

Що робити на полонині
  1. 18 лютого слід обов'язково перейти до служби храму. Це особливий день православних християн, адже Сермон на горі читає, а під час служіння священик просить прощення від своїх парафіян.

2. У цей день не тільки можливо, але і необхідно попросити прощення від родичів і друзів. Не обов'язково списувати гріхи і напади, але не потрібно сказати: «Почати мене!» Важливо розуміти, що не можна психічно просити прощення - тільки голосно і щиро, від серця.

р.

3. У цей день не можна відмовитися від прощення. Це великий гріх. Якщо ви попросите прощення, скажте, «Ді прощення і пробачу», або «Ді прощає мене».

4. В останній день Масляниці обов'язково слід сидіти на столі з цілою родиною. По-перше, наші предки сіли на столі напередодні неділі 7 разів - за кількістю днів нафтового тижня.

5. У цей день можна ще їсти молочні продукти, але ви вже не зможете їсти м'ясо, а також цілий тиждень.

6. І нарешті, увечері на Загнічення неділі, потрібно заспокоїти і подумати про те, що в понеділок, 19 лютого починається Великий пост, випробування яких необхідно пройти з гідністю.

У людей, які проживають на острові Неділю, було призначено для миття в лазні - разом з душею для очищення тіла. Вони також говорять, що в цей день ви не можете думати про поганий, скаржаться, подразнити, ввести в конфлікти і спровокувати їх.

У цих відео ви можете почути архієста Андрея Ткачева, присвячену неділі чуйності.

про:blank

про:blank

З тих пір, як напередодні неділі, як за принципом, і весь період карніворе, ви не можете їсти м'ясні продукти, але це дуже навіть можливо і необхідно їсти тістечка - я раджу вам ознайомитися з 5 найбільш незвичайними рецептами млинців, з яких весь ваш будинок буде повністю радувати.

Неділю запліднення є важливим днем у житті кожної людини. Прощання для будь-яких неправомірних або перегонів, які були вчинені недійсними або свідомо в минулому році.

Я бажаю вам яскравий, веселий і душевний Olive Week! Не забудьте поділитися цією корисною інформацією з друзями - вони будуть вдячні.