17
Що приготувати замість смаженої картоплі і чому піч не охолоне
Є люди, які просто подають всі овочі, крім картоплі і намагаються виключити їх з їх меню. Ви часто чуєте, "" Овочі.
Я приготував моркву і я не можу принести себе в їжу. Що робити? Як правильно харчуватися і зробити його смачним?
3610Р. 4200Р.
Морква не обов'язково повинна бути м'якою речовиною, яка викликає не найприємніші асоціації з їжею. Смак цього рослинного може бути яскравим і насиченим. Додайте часник і натертим сиром до моркви палички, влийте блюдо сухою петрушки, а результат приємно здивує вас.
Морквяні палички Сирний і часниковий смак краще, ніж будь-яка швидка їжа. Щоб страва залишалася не тільки смачною, але і корисною, замініть глибоке обсмажування з випіканням в духовці.
Морква з сиром та часниковими інгредієнтами
Для соусу.
Підготовка
Морква палички в духовці Дуже легкий закусок, який дуже важко відірвати. І соус часнику доповнює їх чудово.
"Сайт" Більше одного разу перетворилися на рецепти страв з моркви. Спробуйте зробити надзвичайно смачний і безпечний морквяний торт для фігури.
На столі можна подавати оригінальний і корисний морквяний чай. Поділіться оригінальними рецептами страв моркви з друзями. Бон привіт!
Я приготував моркву і я не можу принести себе в їжу. Що робити? Як правильно харчуватися і зробити його смачним?
3610Р. 4200Р.
Морква не обов'язково повинна бути м'якою речовиною, яка викликає не найприємніші асоціації з їжею. Смак цього рослинного може бути яскравим і насиченим. Додайте часник і натертим сиром до моркви палички, влийте блюдо сухою петрушки, а результат приємно здивує вас.
Морквяні палички Сирний і часниковий смак краще, ніж будь-яка швидка їжа. Щоб страва залишалася не тільки смачною, але і корисною, замініть глибоке обсмажування з випіканням в духовці.
Морква з сиром та часниковими інгредієнтами
- 2-3 свіжої моркви
- 0,25 ст.л. тертого твердого сиру
- 1 ст.л. часникового порошку
- 1 ст.л. рослинної олії
- сіль і перець
- 0,25 ст. л. свіжої або сухої петрушки
Для соусу.
- 2 ст.л. нейтрального йогурту
- 1 ст. л. лимонного соку
- сіль, перець, часник за смаком
Підготовка
- Вимити моркву, при бажанні пілінг від моркви можна видалити, хоча це не потрібно.
- Зріжте моркву на прямі довгі смуги. Для цього спочатку ріжемо корінь овоч навпіл, а потім порізати кожну половину виделкою.
- Покладіть моркву в мисці, додайте вершкове масло, сіль, твердий сир (або порошок пармезану) натерти на найсвіжіші тертці, сіль, перець і часниковий порошок. Бруслі можна використовувати свіжі, дуже дрібно ріжучі або сушені. Але весь часник для рецепта не підходить - він згорнеться.
- Стирайте сезонну моркву так, щоб спеції і масло рівномірно розподілялися в моркві смужки.
р. - Покладіть моркву палички на пергамент, залишивши невелике місце між ними, щоб морква добре запечена.
- Випікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовки за 30-35 хвилин, періодично перевернути і перевірити готовність моркви. Якщо виделка вільно надходить в моркву і м'якоть стала темним, а колір золотистий - закуска готова.
- Для соусу найкраще підійде звичайний йогурт, без цукру і добавок. Додайте лимонний сік і спеції до неї.
- Залиште моркву снеки, щоб остудити протягом декількох хвилин, і ви можете подавати їх до столу.
Морква палички в духовці Дуже легкий закусок, який дуже важко відірвати. І соус часнику доповнює їх чудово.
"Сайт" Більше одного разу перетворилися на рецепти страв з моркви. Спробуйте зробити надзвичайно смачний і безпечний морквяний торт для фігури.
На столі можна подавати оригінальний і корисний морквяний чай. Поділіться оригінальними рецептами страв моркви з друзями. Бон привіт!
Вона закривала себе в домашніх умовах, вимкнув свій телефон і не хотів би поділитися ним.
Який колір робить модистів волі в 2020 році?