Перемішані стіни, розбиті підлоги і бруньки подали чоловіка божевільним. Тоді він вирішив розкачати рукави і...

резидент Санкт-Петербург Кирил Юданов пощастило купити квартиру в історичному будинку на Лиговський проспектй Будинок на початку ХХ ст., зразковий приклад сучасності був красивим тільки ззовні, всередині мешканців комунальних квартир зустрілися дилапірований в'їзд: стіни, пофарбовані гололиганами, були депресовані, контури оригінальної плитки останнього століття були ледь помітні під шаром пилу, а не повністю безпечні дроти занурилися з стелі недбало.

Шукаю все це добре, новий власник колишньої комунальної квартири міцно вирішив: «Я відновлю, навіть за свій рахунок!»

Перемішані стіни, розбиті підлоги і бруньки подали чоловіка божевільним. Тоді він вирішив розкачати рукави і...

Редакція "Сайт"Як і герой нашої статті, я переконаний, що ви не повинні чекати відповідей житлових офісів, адже Ваш комфорт і якість життя знаходяться в руках і тільки. Набридло життя серед руббських, шабних стін і цекетних поштових скриньок, Кирило вирішив зробити ремонт переднього на власній і за рахунок власних коштів. Кожен повинен мати сусід, як це!

Більше і більше ентузіастів приймають спатули і щітки і ремонт своїх будинків самостійно. Це благородний і корисний бізнес і, здається, варто отримати підтримку не тільки сусідів, життя яких знайде комфорт, але і житлові офіси, тому що вони нічого не роблять.

Але це не все, що росій. Серед більшості жителів історичних будинків, є думка, що несанкціоновані ремонти є чимось покараний державою, і в цілому, раптом хто подумав, що все занадто добре в їх житті, і це обов'язково не дозволено.

«Важливо, багато хто вважає, що потрібно для ремонту своєї передньої кімнати. Я не запитав всіх, тому що ця ситуація схожа на абсурдність: не дайте мені чистити брудні, неоновлені передні кімнати протягом десятиліть?

Бажаєте, якщо я дозволяв собі пофарбувати шипну стіну і відремонтувати поворотну сходи? Як буде виглядати КГІОП на моє бажання знищити цінні історичні артефакти у вигляді непристойних написів в ліфтовому салоні?

Герой нашої статті пощастило мати ті ж захоплені сусіди, які не заважали ремонту, а деякі з них навіть допомогли людині фінансово. Всі права. плаття Вартість 350 тис. руб., 45 з яких сприяли сусідам.

Перемішані стіни, розбиті підлоги і бруньки подали чоловіка божевільним. Тоді він вирішив розкачати рукави і... Габаритний зображення

Враховуючи, що при купівлі квартири герой зробив невелику знижку, він вирішив скористатися цими грошима вигодами: Моя квартира спочатку вартість 8,9 млн рублів, але продати її швидше, зробив знижку 300 тис. Я вирішив, що ці гроші будуть використані для ремонту переднього приміщення. й

Перемішані стіни, розбиті підлоги і бруньки подали чоловіка божевільним. Тоді він вирішив розкачати рукави і... р.

Типовий. Санкт-Петербург - це стеббі штукатурка, пофарбовані стіни, підлогу з розбитою плиткою, зруйнованим каміном і ремонтами були зроблені двадцять років тому і якось: на краще, історична штукатурка і написи на ній були змащені товстим недбалим шаром фарби, добре, все інше, по суті, не приділяв уваги і не виділяли кошти.

«Для купівлі квартири в будинку з поганим фронтом я не підняла руки. Я знав, що я буду ходити через руїни щодня, а міські органи не зроблять косметичні ремонт до 2028 року. Відбиваючи на цьому, я вирішив, що це все ще можливо і необхідно поставити перед собою. Отримала невелику фінансову допомогу від сусідів, я піддока ремонт, сказав Кирило.

Ремонти були зроблені з лютого по квітень: кожен лист красивого штукатурки був очищений скальплем, знімали всі шари лайма, вирівняли стіни, відреставрували стелі і камін, очищають підлогу бруду і дихають нове життя в стару оригінальну плитку. «Це не схоже на стандартний ремонт від житла та послуг - розмазувати новий шар фарби зверху старого», зітхає Кирил Юданов.

Але це не було без куріозності. Коли було питання про фарбування квартирних дверей, сусіди тут і почали робити побажання, кажуть вони, двері рожеві, жовті, а хтось зелений. Кирилл запропонував зберегти фактуру старих дверей, пофарбувати їх коричневими, а також сучасною непоказною – сірими, щоб вони не зіпсували історичний фронт.

В кінці герой повинен сказати: "Гентльмен, я ремонт, я інвестую гроші, і хочу, щоб ці кольори."

У квартирі чоловік зробив ремонт, зберігаючи всі однакові історичні цінності, які в інших квартирах, алас, не збереглися: штукатурка на стелі і камін.

«За десять років вони мешкали тут без ремонту. При знятті підлоги ми знайшли три шари дошки поверху. Там вони знайшли пару збірних пляшок – я вирішив зберегти їх, говорить Кирило.

У квартирі камін. Знімаємо рівний шар фарби з нього, побачимо красивий теракотовий колір - і залиште його так, як це. Димна зрізалася, тому я встановив нову трубу. Я використовую камін практично кожен день: Я люблю дивитися фільми з гостями ввечері. Коли ви починаєте вогонь, вона стає дуже затишною, говорить власник будинку. Тепер штукатурка переднього, очищається від забруднень, як камін в квартирі, є предмети, захищені KGIOP.

Не чекаючи стінок дилапсованого церемоніального історичного будинку, щоб бути поставлені для того, щоб співробітники житлового офісу, герой нашої статті ввійшли в руки. І, як ви бачите, це було дивно!

Історія Кирила Юданова – яскравий приклад того, як поліпшити громадську культуру та, головне, підвищити потенційну вартість квартир у відновленому історичному будинку. «Наш ремонт навіть мотивував місцевих джентів для очищення. Про місяць тому промивають стіни, підлоги, вікна на два дні. Це не частина своїх нормальних обов'язків і, наскільки я знаю, ніхто не оплачував його. й

Що ви думаєте про ці ініціативи сусідства? Не забудьте розповісти нам в коментарях, а стаття поділилася з друзями в соцмережах.