Декорування святкового салату на вісімку березня

Весна практично на поріг, що означає, що дуже скоро буде свято весни, краси і всіх жінок – 8 березня. Тому я рекомендую, щоб зараз подумати про те, що подарувати вашим дружинам, мамам, бабусям, сестрам, друзям. Також варто задуматися. стілХочу відчути атмосферу цього чудового свята.

Я нещодавно поїхав до кулінарного класу, що мріяв відвідати дуже довго. А там, на одному з безцінних уроків Монсієра Оливаєра, я чув: «Для свята принести справжню насолоду, основне блюдо столу повинно бути красивою і прикрашеною фантазією. й

Як прикрасити салат Саме тому редакційна колегія "Сайт" Я приготував 11 супер ідей. салат-декорейшн 8 березня. Чоловіки, обов'язково візьмуть на це!

1. Твіг мімоса є одним з кращих рішень для святкового оформлення салат на 8 березняй Для цього вам буде потрібно тільки два компоненти: курячий яєчний жовток і цибулю кропу. Габаритний зображення

2. Найпростіший і найефективніший спосіб зробити салат у вигляді номеру 8. Сам салат можна вибрати абсолютно будь-який: оливкова, ялинка під шубою, з крабовими паличками, багатошарові або не багатошарові, головне - прикраса!

3. Для любителів ромашки!

4. Салат «фірне серце» і без слів покаже кохану людину, яка почуття, яку ви для неї.

5. Ця ідея сподобається всім любителям нестандартних рішень.

6. Щоб зробити такий чарівний огірок лука, вам знадобиться невелика практика, але результат явно варто. 3352832

7. Все, що я був зачарований цією елегантною закускою у вигляді тюльпанів. Крім того, томати фаршировані сиром і часником дійсно смачні.

8. Ще один цікавий і досить простий розчин.

9. А якщо ви, як сестра, любов буряковий салат, обов'язково зверніть увагу на цей дизайн буряка в корейці.

10. Кріплення бузку - як красиво це! Я хочу, щоб хтось був прикрашений мій улюблений салат, як це!

11. Я вірю, що салат прикрашений червоним ікрою вже 70% успіху!

Нарізні ідеї для святкового столу

Габаритний зображення

Я також запропоную вам ознайомитися з 5 смачними рецептами для салатів з капустою Пекіна. Смачна і хороша для гута! Після того, як вона з Пекінською капустою, яка виходить найделікатніші салати.

Я сподіваюся, що ви обрали ідею, яку ви зробите на 8 березня. Можливо, хтось поруч з вами вже вирішив приготувати щось гарне і смачне з цього списку. Наприклад, їстівний номер 8 не тільки унікальний. декорТакож є символом жіночого щастя і затишку в сім'ї.

І хочу побажати весь ярмарок сексу, який 8 березня кожен з нас на столі був не менше одного величезного букета яскравих кольорів. І давайте чоловікам нам, носимо нас в руках і варимо смачні страви.

Розповідайте ці ідеї з друзями в соцмережах, я буду раді, якщо ви сказали нам в коментарях, який салат вам сподобається зробити за 8 березня.