16
Найпопулярніші кульки Королеви. Ви будете дивувати, як простий цей рецепт!
Кожен має мрії. Багато років тому, мій сон був бути в Великобританії, щоб побачити ефектний Великий Бен, прогулятися по таємничих вулицях Лондона і пити смачний чай, як британський до.
6 місяців тому, я нарешті пощастив достатньо, щоб виконати своє бажання, і я зміг їздити відомими подвійними дисками, візьміть картину на телефонному стенді, відчуйте красу лівого трафіку і, звичайно, за смаком реальний, чорний. Українськай
Я довго думав про те, що відійти як пам'ять моєї щасливої поїздки в Англію, щоб ця пам'ять була дуже довгою. І я знайшов рішення, яке зараз радує не тільки мене, але й всієї родини.
3415678
Анімі, друг шахти з Лондона, розповів мені рецепт реальної речі. УкраїнськаНаші яблуні, без яких вони просто не представляють ранковий чай. У Сполученому царстві п'яний чай з коронами є тією ж традицією, що їсти ранковим крісантом у Франції.
Буни для редактора чаю "Сайт" для вас УкраїнськаЯка порадує вас. Як виявилося, ці бункери не вимагають ніяких зусиль на всіх, тільки половина години готова, і їжа для них завжди знайдеться на вашій кухні.
Тест інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися рецепт традиційного англійського десерту: апетитний і легкий баран з імпровізованих інгредієнтів. Це смачна їжа дійсно варто спробувати!
Я впевнений, що це просто і смачне тістечка стане вашим улюбленим. Англійська шкіра не жирна, помірно солодка і запах як яблуко. Щасливі сім'ї. Кошик І не забудьте купити хороший чай. Бон привіт!
Скажіть своїх друзів про цей рецепт, яблуні є класичним, що кожен повинен знати.
6 місяців тому, я нарешті пощастив достатньо, щоб виконати своє бажання, і я зміг їздити відомими подвійними дисками, візьміть картину на телефонному стенді, відчуйте красу лівого трафіку і, звичайно, за смаком реальний, чорний. Українськай
Я довго думав про те, що відійти як пам'ять моєї щасливої поїздки в Англію, щоб ця пам'ять була дуже довгою. І я знайшов рішення, яке зараз радує не тільки мене, але й всієї родини.
3415678
Анімі, друг шахти з Лондона, розповів мені рецепт реальної речі. УкраїнськаНаші яблуні, без яких вони просто не представляють ранковий чай. У Сполученому царстві п'яний чай з коронами є тією ж традицією, що їсти ранковим крісантом у Франції.
Буни для редактора чаю "Сайт" для вас УкраїнськаЯка порадує вас. Як виявилося, ці бункери не вимагають ніяких зусиль на всіх, тільки половина години готова, і їжа для них завжди знайдеться на вашій кухні.
Тест інгредієнти
- 450г борошна
- 5 ч.л. випічки порошку
- 1,5 ч.л. солі
- 110г масло
- 50г дрібний цукор
- 450г яблук
- 2 ст.л. молока
Підготовка
- Нагрійте духову шафу до 200 градусів, змащуйте тісто маслом і злегка посипте її борошном. В той час як піч нагрівається, в зручному контейнері просіяти борошно, розпушувач і сіль.
- Наріжте масло невеликими кубиками і додайте її до борошна.
- Подрібніть вершкове борошно в кришку. Додати цукор і добре перемішати.
- Очистити яблука. Половина яблук слід натерти на великій тертці, а другу половину слід дрібно нарізати. Я отримав великий тут, мені потрібно трохи менше.
- Додаємо яблука до борошна. Подивитись його добре. Поступово додайте молоко, столову ложку, замішуючи м'яке тісто.
- Викласти отримане тісто на борошняній дошці. Ретельно змочуйте тісто протягом декількох хвилин, а потім розкачати її в шар близько 1 см.
- І тепер ми переходимо на різання бункерів з гострими формами. Форма повинна обов'язково бути з гострими краями, щоб шари не пошкоджені, інакше скони не будуть добре рости. Зверніть увагу, що чашка не підходить для цього бізнесу!
- Далі викласти конус на сковороді, змащуючи їх зверху молоком і злегка посипати цукром, бажано світло-коричневим. Поставте заготовки в опалювальну духовку близько 20-25 хвилин.
- Видаліть готові чіпси з духовки і покладіть їх на пластину або гриль для охолодження.
- Ось чому англійський сніданок готовий!
Також я пропоную вам дізнатися рецепт традиційного англійського десерту: апетитний і легкий баран з імпровізованих інгредієнтів. Це смачна їжа дійсно варто спробувати!
Я впевнений, що це просто і смачне тістечка стане вашим улюбленим. Англійська шкіра не жирна, помірно солодка і запах як яблуко. Щасливі сім'ї. Кошик І не забудьте купити хороший чай. Бон привіт!
Скажіть своїх друзів про цей рецепт, яблуні є класичним, що кожен повинен знати.
Анджеліна Джолі є найгіршим прикладом. Ось, які дійсно повинні бути протестовані генетиками.
12 хитрощів з бальзамом "Золота зірка". Ви можете зробити це занадто!