Оксолінова мазь - це загроза! Ось чому ви повинні викинути його з першого набору допомоги і ніколи не купуйте його знову.

Коли я був дитиною, мій бабуся використовується для змазування носа околіною мазь. Як тільки вони сказали, що епідемія була розпочата, мій бабуся відразу використовував її дивний засіб. Тексти пісень, а це означає: Я захопив його, але там не було. І найгірше, що я все ж хворий, тому мій страждав був вайн.

Оксолінова мазь використовується постійно. Додайте його, ви це теж. Але Чи можна змазувати ніс околінова мазь? Редакція "Сайт" Відповідь на це питання.

Варто починати з того, що ефективність цієї мазі не доведено. У цій області проводяться дослідження. Безумовно, ніхто не перевіряв мазі Вішнівський сірки і мазь, тільки на їх боці багато років досвіду використання, проводячи ефективність цих простих засобів.

Багато лікарів порівняють ефект околіну з ефектом плазу. Не буде ніякої різниці, якщо ви змащуєте ніс з регулярним кремом або оксоліновою мазь. А потім починають розсипати аргументи: «Оксолін мазь є першим засобом для захисту від вірусів. Він відмінно зволожує слизову носа, і не пройдуть віруси. Прийміть його повністю незрівняним. Оксолін мазь містить вазелін, і він не зволожує на всіх, але тільки навпаки.

р.

Крім того, вазелін є жировою основою мазі, а саме, набагато легше прилипати до частинок пилу. Під час епідемій вони є найкращим способом поширення повітряних інфекцій. Оксолін мазь висихає слизову оболонку, в результаті чого може формуватися тріщини. З цього важко зробити висновок, що мазь здатний захистити від вірусів.

Пам'ятайте, що найкращий захист від вірусів є правильним харчуванням, здоровим соном, ходьбою, зціленням і зміцнення імунітету з усіма Вашими силами. Всім відомо правила, що нічого нового, але вони працюють завжди і бездоганно.

(Рівне)

Серед інших речей околінова мазь є індуктором інтерферону. У свою чергу, інтерферон є білком, який допомагає організму боротися з вірусами. Багато країн використання міжферонних індукторівТому що вони ослаблюють імунітет. Хто вважає, що прийом противірусних препаратів формує стійкість до них, і це призводить до того, що навіть при найпростіших операціях є серйозні наслідки.

В інших країнах, ви не знайдете його на аптечних полицях, і це робить вас дивним, чи варто його використовувати на всіх. Лікарі сильно рекомендують відмовитися від цієї мазі, і ми повністю згодні з ними. Незважаючи на довгий звичок, це буде час кинути улюблену оксолінку з першого набору допомоги. Подбайте про себе і здоров'я!

Що ви думаєте про це? Ви хочете відкинути мазь околіну або продовжити його використання? Зв'язатися з нами в коментарях!