24
Рецепт швидкого іспанського пончика для чаю
Ці хрустки, ароматні і плаваючі каштани є одним з найпростіших цукерок ви можете зробити в домашніх умовах. Скопіюйте їх в гарячому шоколаді - і з таких неймовірних блаженних дивіз!
Про традиційну розмову Іспанські горіхи з лікованої - хуррос. Вони глибокі або запечені. Чуррос продається на вулиці, в кафе, ресторанах. І дорослих і дітей їх їсти.
7715.
Я засмучений до спокуси і зламав мій раціон. Чуррос отримав серце і шлунок.
Ви будете здивовані, коли ви дізнаєте, як легко приготувати. Увага: Класична іспанська чайні напої Не містить цукру. Але раджу зробити тісто з цукром або фруктозом.
інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Кошик Якщо у вас є час, щоб витягнути їх в час: вони повинні бути як хрусткими, так і м'якими на внутрішній стороні. Залийте масло на максимум 2 пальці, якщо більше - температура буде зменшуватися і хурросу варять довше.
Щоб отримати відмінний рідкий гарячий шоколад, мікрохвильову піч половину бару шоколаду з парою столових ложок молока.
р.
Як бачите, рецепт не містить яєць, що означає, що він підходить для веганів і вегетаріанців!
Чуррос - це незвичайне і маловідоме іспанське блюдо, яке здивуває своєю простотою і фантастичним смаком. Якщо ви хочете насолодитися оригінальним десертом - краще не знайти!
Коли раптові гості приходять, і немає закуски для чаю, використовуйте цей рецепт і будь ласка, з десертом з сонячної Іспанії. А. швидкий і простий тістечка для чаю Збережіть день.
Я впевнений, що ви будете любити churros так само, як я зробити і купити деякі друзі. Бажаєте мати вечір з такою великою закускою? Поділитися в коментарях, які екзотичні страви люблять в сім'ї.
Про традиційну розмову Іспанські горіхи з лікованої - хуррос. Вони глибокі або запечені. Чуррос продається на вулиці, в кафе, ресторанах. І дорослих і дітей їх їсти.
7715.
Я засмучений до спокуси і зламав мій раціон. Чуррос отримав серце і шлунок.
Ви будете здивовані, коли ви дізнаєте, як легко приготувати. Увага: Класична іспанська чайні напої Не містить цукру. Але раджу зробити тісто з цукром або фруктозом.
інгредієнти
- 200 мл води
- 1 ст.л. розпушувача
- 160г борошна
- 0,5 ч.л. корицею
- 0,5 ч.л. солі
- 100 мл рослинної олії
Підготовка
- Доведіть воду до кипіння. Замочити в глибокій чаші борошна, корицею, розпушувачем і сіллю через невеликий сито.
- Залити окропу в суху суміш інгредієнтів, перемішати тісто і дати настоятися протягом 5 хвилин.
- Поставте тісто в кондитерський пакет з насадкою зірочки. Замість кондитерського мішка можна використовувати мішок з вирізом кута.
481593 - Нагрійте рослинне масло і починайте вичавити тісто з мішка. Ви можете відразу відрізати наконечник - ви отримаєте індивідуальні ковбаси. Або ви можете покласти його в спіраль і різати її пізніше.
- Роаст-куррос в киплячій олії на 3-4 хвилини до золотистого відтінку.
- Отримайте шуррос з шумом і кладемо їх на паперові серветки, щоб поглинати зайвий жир.
- Насос churros в цукор або посипати цукровою пудрою перед його охолодженням. Подавати з плавленим шоколадом.
6429531
Редакційна колегія Кошик Якщо у вас є час, щоб витягнути їх в час: вони повинні бути як хрусткими, так і м'якими на внутрішній стороні. Залийте масло на максимум 2 пальці, якщо більше - температура буде зменшуватися і хурросу варять довше.
Щоб отримати відмінний рідкий гарячий шоколад, мікрохвильову піч половину бару шоколаду з парою столових ложок молока.
р.
Як бачите, рецепт не містить яєць, що означає, що він підходить для веганів і вегетаріанців!
Чуррос - це незвичайне і маловідоме іспанське блюдо, яке здивуває своєю простотою і фантастичним смаком. Якщо ви хочете насолодитися оригінальним десертом - краще не знайти!
Коли раптові гості приходять, і немає закуски для чаю, використовуйте цей рецепт і будь ласка, з десертом з сонячної Іспанії. А. швидкий і простий тістечка для чаю Збережіть день.
Я впевнений, що ви будете любити churros так само, як я зробити і купити деякі друзі. Бажаєте мати вечір з такою великою закускою? Поділитися в коментарях, які екзотичні страви люблять в сім'ї.