Ось як зробити дивовижно красиву прикрасу будинку у вигляді дорогоцінного каміння!

Моя кузина – це геолог, і він був тим, хто закріпився в мене. камінь-ловй Я пам'ятаю, як дитина прийшла до нас з далеких Уралів і розповіли про різні дивовижні історії, пов'язані з роботою. І одна з моїх улюблених книг в початковій школі була «Малахітна коробка» Павела Бажанова.

Можливо, це те, де прийшла моя пристрасть до натуральних каменів. Я вражений геодезом. Геод (або геодез) являє собою округлий камінь з порожниною всередині якого ростуть кристали. У Уралі геодези називаються «гориками», а в якості шахтарського хобі жителі йдуть в пошуках кварцових полос з кристалами гірського кристала.

431576

Найбільший інтерес у світі був геодезії, сапфіре халкедонія, а також аметист і гематит. Звичайно, вартість таких каменів висока.

Я ніколи не вдалося отримати такий камінь... Але я дізнався спосіб, що допомогли мені не тільки отримати щось, як це, але і прикрасити мій старий настільний світильник з ним так, щоб зараз кожен я знаю йде до мого будинку, як музей!

Настільна лампа своїми руками Редакція "Сайт" готовий незвичайний і захоплюючий майстер-клас, який навчить вас перетворити найбільш прості і вигідні матеріали в красиві свінгерий

Ось як зробити дивовижно красиву прикрасу будинку у вигляді дорогоцінного каміння!

Вам потрібно.
  • прямий
  • 2 гладкі листи пластику (велика кількість, щоб сформувати форму геодези)
  • Ремонт бетонних конструкцій, таких як Rapid Set Cement Все
  • вода
  • контейнери
  • маска для обличчя, гумові рукавички
  • Бетонні армуючі волокна (за бажанням)
  • легкий
  • пісочниця
  • чавунна плита

Оздоблювальні матеріали
  • Liquite акриловий чорнило (чорний, білий, срібло, золото, бронза і мідь)
  • щітки
  • Скляний камінь
  • гарячий клей і пістолет для нього
  • Супер клейовий гель або E6000
  • Очистити лак для нігтів (за бажанням)

Виробництво
  1. Спочатку готуємо цементну форму. Встановити вертикальну ніжку настільної лампи на відстані 2-5 мм від поверхні, щоб незабаром сформувати цементне коло навколо нього - основа для "геоду". Ось як зробити дивовижно красиву прикрасу будинку у вигляді дорогоцінного каміння!

2. Далі потрібно замісити цементний розчин і дати йому потрібну форму. Цемент має властивість швидко затверджувати і, в результаті, розселення. Тому для роботи необхідно замісити досить товсту масу і додати армуючі волокна (або волокна грубої пряжі) до неї. Чим простіше працювати своїми руками, створюючи округлу форму з нерівними краями. Коли кільце навколо ніг лампи створюється, беремо лист з пластику, замість цього можна використовувати органічне скло або велику кришку з ємності для фарби. Туго покласти його на кільце зверху, щоб отримати гладку поверхню. Це буде «нарізка» у скелі.

3. І тепер ми переходимо на полірування заготовки майбутнього геодези. Після цементної суміші застигають і висихають, знімають пластикові листи з нього. Отримано «щільну» кам’яну злегка полірують, розбиває непотрібні шматки цементу.

Згорніть висить волокна так, щоб пересуватися до каменю найбільш ефектно. Якщо цемент прокладений на блискучу гладку поверхню, то «щільне» каменю також буде блискучим і гладким. Ось як зробити дивовижно красиву прикрасу будинку у вигляді дорогоцінного каміння!

4. Це моя улюблена частина роботи. Щоб «кристалізувати» заготовку, кладуть округлі декоративні скляні гальки на чавунній сковороді і накривають сковороду кришкою. Нагрівати каструлю з камінням протягом декількох хвилин. Покладіть гарячі камені з каструлі в льодову воду, щоб вони тріщини зсередини. Так скла швидко зламається під ударом світлого молотка. Будь ласка, зауважте, що ця робота найкраще виконана в склянках безпеки.

5. Ми завершили всі брудні роботи, час для реальної творчості. Не хвилюйтеся про власні художні здібності і досягти ідеальної форми, тому що не існує строгих геометричних ліній на природному камені!

Створюємо шари з гарною щіткою і фарбою з металевим кольором, додаючи чорний, білий, срібло, золото, бронза і мідні відтінки.

6. Нарешті додайте кристали до центру геодези. Зробіть невеликий клейовий тест, щоб побачити, як швидко він замерзає. Найнадійніший клей для роботи - 5-хвилинний епоксид. Ось як зробити дивовижно красиву прикрасу будинку у вигляді дорогоцінного каміння!

Склеїти найбільші шматки спочатку, потім менші. Епоксидний клей після застигання залишається прозорим і дозволяє надійно зафіксувати скло. Якщо у вас є турботи про гострі окуляри, можна накрити їх шаром прозорого лаку нігтів. Ось як зробити дивовижно красиву прикрасу будинку у вигляді дорогоцінного каміння!

7. Саме тому в геодезичному лампі готовий! Ось як зробити дивовижно красиву прикрасу будинку у вигляді дорогоцінного каміння!

Пропонуємо ознайомитися з 20 оригінальними світильниками та світильниками від еміентних дизайнерів та талановитих майстрів. І найкраща частина полягає в тому, що більшість цих світильників виготовлені з повсякденних об'єктів, які зазвичай відкидаються.

Я впевнений, що любителі дорогоцінних каменів оцінять світильник, прикрашений штучним геодезом. Добре, шари на камені і кристали шіммери з дивовижно красивими відтінками при освітленні, і вони виглядають дуже природно і дорого.

Поділіться цією чудовою ідеєю з друзями. Може бути, вона надихає, щоб зробити це. стільницяй Такий декор миттєво перетворить будь-який інтер'єр!