22
Як приховати непримітний радіатор і перетворити інтер'єр
На холодних зимових днях, як сьогодні, наші будинки та квартири зберігаються на опалення. Тому наявність нагрівач В домашніх умовах це, звичайно, плюс. Але часто акумулятори стають стельовим блоком, коли потрібно красиво оформити приміщення.
Отже, де ви кладете капелюшні батареї? Після всього, незалежно від того, як сучасні вони є, поява кімнат, атласу, ще псує через них.
р.
Проблема з оформленням нагрівальних батарей особливо актуально в дитячих кімнатах і кімнатах, де діти часто грають, а не тільки з естетичних причин, але і тому, що діти багато працюють і можуть вдарити акумулятор.
Якщо сучасні радіатори мають такий зовнішній вигляд, що вони легко вписуються в приміщення в стилі хай-тек або мінімалізм, то радянські чавунні батареї виглядають досить депресування. Ось чому ми повинні. камуфляжЯ не хочу, щоб він був видимим, але це не зупиняє нас в холоді.
Як приховати акумулятор "Сайт" Я готовий до вас 14 практичних способів. Приховати І в той же час трансформуємо інтер'єр. Тепер шукаю акумулятори в будинку, я отримую естетичну насолоду!
Я пропоную вам ознайомитися з простим і доступним майстер-класом, як перетворити акумулятор на опалення в стильний арт-об'єкт для дому за допомогою техніки декупажу.
Як закривати її вниз. нагрівачПотрібно подбати не тільки декоративної сторони, але і практичності. Адже незалежно від того, наскільки красиво і стильно радіатор декорований, якщо він не виконує свою основну функцію (погрів повітря в кімнаті), то просто не має сенсу.
Як ви перетворите глухий акумулятор? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях. І не забудьте розповісти друзям про ці ідеї, можливо, для деяких з них це дуже актуально!
Отже, де ви кладете капелюшні батареї? Після всього, незалежно від того, як сучасні вони є, поява кімнат, атласу, ще псує через них.
р.
Проблема з оформленням нагрівальних батарей особливо актуально в дитячих кімнатах і кімнатах, де діти часто грають, а не тільки з естетичних причин, але і тому, що діти багато працюють і можуть вдарити акумулятор.
Якщо сучасні радіатори мають такий зовнішній вигляд, що вони легко вписуються в приміщення в стилі хай-тек або мінімалізм, то радянські чавунні батареї виглядають досить депресування. Ось чому ми повинні. камуфляжЯ не хочу, щоб він був видимим, але це не зупиняє нас в холоді.
Як приховати акумулятор "Сайт" Я готовий до вас 14 практичних способів. Приховати І в той же час трансформуємо інтер'єр. Тепер шукаю акумулятори в будинку, я отримую естетичну насолоду!
- Найпростіший спосіб фарбувати акумулятор. Використовуйте для цієї спеціальної фарби, яка стійка до впливу високих температур. Колір необхідно вибрати в тон інтер'єру приміщення. Цей варіант найкраще наноситься на сучасні алюмінієві батареї. Пофарбовані залізні вироби виділять сильно. Але якщо прикрасити їх різними малюнками - зовсім інше! Особливо це стосується дитячої кімнати або кухні. Ви можете скористатися спеціальними трафаретами.
67027834 - Дуже оригінальний! Для його реалізації потрібно мати кілька спіралей, 3 години часу і наполегливості.
- Ви можете закрити опалювальний акумулятор з бавовняною завісою. Цей варіант підходить тільки для продуктів, встановлених в ніші. Можна прикріпити завісу до підвіконня за допомогою Velcros, тканину необхідно вибрати в тон шпалер. Крім того, можна використовувати жалюзі.
- Ця ідея лише 2 в 1! Прихильники і отримання нового місця для читання або задоволення.
- А можна приховати їх під спеціальні грилі або перфоровані екрани. Такі пристрої виготовляються з різних матеріалів, мають різноманітну форму і дизайн.
- Завдяки екранам акумулятор може використовуватися як додаткове місце для відпочинку, так і для декоративних елементів.
- Як це?
- Екрани з товстого скла вдало закриють непристойний акумулятор. Такі вироби виглядають красиво і дуже стильно. Тим не менш, скляні екрани тільки прикривають зовні батареї. Закріплюються за допомогою шнеків з еластичними захисними прокладками.
р. - Ще однією цікавою ідеєю є тумбочка з мережива. Практичний і зручний, це не так? 909533
- Ви можете приховати радіатори за допомогою навісних решіток. Найчастіше такі вироби використовуються для чавунних батарей, розташованих в ніші під під підвіконня. І хороший бонус буде тим, що кожен може впоратися з установкою. Все, що вам потрібно, щоб зробити дизайн нагрівачі. 49914р.
- Чудова ідея для дитячої кімнати!
- Будь ласка, зауважте, що вибір матеріалу, з якого буде виконано екран, не менше, ніж дизайн самого виробу. Адже матеріал повинен бути стійким до високих температур.
- Ще одна відмінна ідея: акумулятор, прихована в коробці з перфорованої панеллю. Стильний і смачний!
- І нарешті, декупаж. За допомогою звичайних серветок і клею ПВА можна також прикрасити нагрівальний пристрій. Це легко зробити своїми руками, спеціальні навички і дорогі матеріали не потрібні. Досить підібрати серветки в тон, вирізати необхідні елементи і вставити радіатор з ними. Зверху можна застосувати спеціальний термостійкий лак.
Я пропоную вам ознайомитися з простим і доступним майстер-класом, як перетворити акумулятор на опалення в стильний арт-об'єкт для дому за допомогою техніки декупажу.
Як закривати її вниз. нагрівачПотрібно подбати не тільки декоративної сторони, але і практичності. Адже незалежно від того, наскільки красиво і стильно радіатор декорований, якщо він не виконує свою основну функцію (погрів повітря в кімнаті), то просто не має сенсу.
Як ви перетворите глухий акумулятор? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях. І не забудьте розповісти друзям про ці ідеї, можливо, для деяких з них це дуже актуально!