9
Як смачно варити печінку
Печінка яловича є однією з найбільш поживних продуктів тваринного походження. Легко готувати і так приємно за смаком, печінку також корисно для здоров'я, адже містить безліч вітамінів, мінеральних солі і амінокислот.
Є багато способів приготувати цей поживний продукт, і, ймовірно, ваша книга має улюблений рецепт. Ми пропонуємо Вам приготувати млинці з печінки, легкої та ніжної, яка буквально розтоплюється у роті.
"Сайт" розповість Як приготувати печінку млинціДля того, щоб провести час з нічого, і отримати страву смачно. Такий закусок порадує навіть тим, хто не переносить печінку! М'які млинці м'які, ніжні, і головне, не завдають шкоди фігурі на всіх.
Насичені млинці можна приготувати з будь-якої печінки: яловичини, курки або свинини. Наша редакційна колегія запрошує Вас спробувати один з найпростіших і найкорисніших способів приготування яловичої печінки, які навіть діти будуть любити. І для тих, хто дивиться на фігуру, ми маємо велику новину: 100 г готових млинців. Містить тільки 148 калорій.!
80787.
інгредієнти
Підготовка
Ці млинці Ви будете любити його з першого прикусу! Я нехтував цим неймовірним продуктом, враховуючи його невигідність уваги, але колись зробив ці ніжні млинці, і тепер я готую здорову і поживну печінку для всієї родини регулярно!
Не забудьте поділитися своїми друзями цей дивовижний рецепт, і в коментарях розповісти про ваші секрети приготування такого цінного продукту, як печінка.
Є багато способів приготувати цей поживний продукт, і, ймовірно, ваша книга має улюблений рецепт. Ми пропонуємо Вам приготувати млинці з печінки, легкої та ніжної, яка буквально розтоплюється у роті.
"Сайт" розповість Як приготувати печінку млинціДля того, щоб провести час з нічого, і отримати страву смачно. Такий закусок порадує навіть тим, хто не переносить печінку! М'які млинці м'які, ніжні, і головне, не завдають шкоди фігурі на всіх.
Насичені млинці можна приготувати з будь-якої печінки: яловичини, курки або свинини. Наша редакційна колегія запрошує Вас спробувати один з найпростіших і найкорисніших способів приготування яловичої печінки, які навіть діти будуть любити. І для тих, хто дивиться на фігуру, ми маємо велику новину: 100 г готових млинців. Містить тільки 148 калорій.!
80787.
інгредієнти
- 500г яловичої печінки
- 2 цибулини
- 2 яйця
- 1/2 ст. борошна
- 2 ст.л. сметани
- 1 ст.л. рослинної олії
- сіль і перець
Підготовка
- Перед приготуванням апетитних млинців печінку необхідно мити, очищати фільми, а потім замочити на півгодини в молоці або воді. Це врятує її від можливої гіркоти і не найприємніший запах.
- Після півгодини знову вимити печінку, а потім нарізати невеликими шматочками.
Херсон51 - Подрібніть його м'ясорубкою або блендером. Додайте рубану цибулю і подрібніть знову до однорідної консистенції.
- Додати борошно, сметану і яйця в печінку. Добре перемішати до отримання товстої маси сметани.
- Продам його і за смаком. Якщо ви сумніваєте, скільки солі покласти, щоб не перезапустити блюдо, рекомендуємо 500 г фаршу, щоб додати близько 1 ч.л. солі.
- Залиште тісто печінки в холодильнику півгодини. Борошно стане більш в'язким, а готові млинці будуть пишні і не розпадяться.
- Зігріваємо каструлю, заливаємо рослинне масло і обсмажуємо млинці з двох сторін до золотистої скоринки. До речі, печінка не схожа на довгу смажку, тому не переборщити її.
- Подаємо млинці зі сметаною і овочевим салатом. Пальці добре!
Ці млинці Ви будете любити його з першого прикусу! Я нехтував цим неймовірним продуктом, враховуючи його невигідність уваги, але колись зробив ці ніжні млинці, і тепер я готую здорову і поживну печінку для всієї родини регулярно!
Не забудьте поділитися своїми друзями цей дивовижний рецепт, і в коментарях розповісти про ваші секрети приготування такого цінного продукту, як печінка.