Ось що потрібно знати перед похибкою для установки підлоги наповнювача. 12 ідей і порад від досвідчених дизайнерів!

Вважається, що Підлога У квартирі не найважливіше. Адже його завдання досить відтінити інші елементи інтер'єру: стіни, меблі, стельова штукатурка. Іншими словами, оформлення підлоги в квартирі залежить від багатьох факторів.

І я, як дизайнер інтер'єру з більш ніж 10-річним досвідом роботи, думав так, поки я бачив і переживав застосування технології. наповнювачй З їх допомогою можна погуляти по морському узбережжі, навіть не залишаючи дому, або породити по лісових шляхах. Все залежить від вашої фантазії і вподобань! Крім того, це підлогове покриття має ряд переваг.

Начинка в квартирі 3D-floor - універсальне покриття без швів, що складається з трьох шарів (бази шар, малюнок і фінішний шар) і відрізняється міцністю, зносостійкістю, імунітетом до вологи і перепадів температур.

Редакція "Сайт" Підготовлений для вас 12 ідей і порад для оформлення приміщень за допомогою об'ємй Коли ви бачите цей дизайн, ви дізнаєтеся, що це саме те, що ви мріяли!

1. Значною перевагою рідкого підлогового покриття є стійкість до ультрафіолетового випромінювання та впливу агресивних компонентів. Нерідко сучасні домогосподарки для очищення використовують різні речовини з міцними композиціями. Вплив агресивних компонентів може призвести до втрати зовнішніх поверхневих якостей. Але якщо є начинки в ванній кімнаті або кухні, такі проблеми не впливають на вас.

2. Наповнення підлоги є просто ідеальним для прикраси кухні, де умови експлуатації дуже складно. Не забудьте про декоративні характеристики полімерних покриттів, які роблять їх основною кухня-pieceй Особисто я люблю цей дизайн: Я не вірю очі!

3. До інтер'єру санвузлів відзначає «свіжість» допоможе покриття об'ємним зображенням зеленої трави.

4. Таким чином, поверхня не холодна, майстри радять поєднувати її з технологією «теплової підлоги». Відносно новий, але вже широко використовується в ремонті. У цьому випадку поверхня глянцевої або матової підлоги ніколи не буде холодною, а ванна кімната буде встановлювати оптимальну температуру.

5. Ви хочете зробити кухню дійсно оригінальною? Наповнення підлоги з зображенням водойми з рибою, що оточує кам'яним банком, допоможе Вам в цьому.

6. Якщо ви хочете інтер'єр вашої спальні, щоб зачарувати і вражати гостей, начинка підлога точно те, що вам потрібно!

7. Але як зробити підлогу своїми руками? Перший крок - підготовка основи. Підлога не можна вирівняти «в площині», але обов'язково очищати від масляних і клейових плям, сміття, пилу. В іншому випадку рідке покриття не зможе дотримуватися бази повністю і повітряні бульбашки залишаються. Неперевершено закрити тріщини в старе покриття. Особливо це стосується дерев'яних підлог. Якщо це не зроблено, то вся композиція буде «заражати» через тріщини.

Також варто враховувати, що рідкий підлогу має відмінні самовирівнюючі властивості, але ще суттєві відмінності висоти не приховують. Таким чином, в деяких випадках вам все ще потрібно буде виконати стяжки. І необхідно вимірювати вологість підстави.

, Україна

8. Закриття підлоги можна знайти не тільки в квартирах або будинках. Часто дана технологія використовується в дизайні ресторанів, галерей і великих торгових центрів. Такі підлоги завжди виглядають дорого і ефектно!

9. Так як наповнювачі застосовуються в двох шарах, між ними можна розмістити зображення на спеціальному папері або прикрасити базовий шар акриловими і полімерними фарбами (в техніці промивання). Між двома шарами рідкого поверху можна розмістити і гальки, і пісок, а також спеціальні акрилові чіпси. 8005702 Р

10. Однак при складних підлогових конструкціях, особливо з ефектом 3D, потрібно бути дуже обережним. Такі елегантні підлоги створюють відчуття розладу, візуально роблять приміщення меншим, зобов'язуючись стриманим оформленням решти інтер'єру і, головне, швидко набридати.

11. Наповнення підлоги має ряд переваг більш знайомих покриттів (лінолеум, керамічна плитка ...). Назва: стійкість до вологи, безшовності, імунітету до ультрафіолетового світла і хімічних речовин, висока швидкість монтажу і широкий вибір малюнків, що дозволяє реалізувати будь-які побажання. Окремо хочу відзначити екологічність наливної підлоги! Після заливки такі підлоги не випускають шкідливі речовини в повітря, бактерії і мікробів не поселяють на них.

12. Однак є недоліки: їх термін служби дуже довго - це як плюс, так і мінус, так як наливна підлога (особливо підлогу з яскравим і складним дизайном, наприклад, з ефектом 3D) може швидко набридати. А полімерний підлогу холодніше, ніж ламінат або лінолеум. І, звичайно, рідка підлога - штучний матеріал, який не всім подобається.

р.

У цьому короткому відео ви побачите весь процес повороту постійного поверху в чудовий елемент інтер'єру!

про:blank

Також я пропоную, що ви знайомитеся з 15 хитрощами, які дизайнери використовують найчастіше, щоб зробити будинок стильним і просторим! Головне - визначитися з стилем, щоб окремі деталі інтер'єру не зіпсували загальну атмосферу, але гармонізують один з одним і відповідають одній ідеї.

Чи можна зробити підлогу таким чином, що в будинку? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками про це.

Якщо ви вражені цими цікавими дизайнПодаруйте друзям! Нехай вони теж цінують.