27
Ми консультуємо з священиком: порядок та правила проведення меморіального шроту після похорону. Якщо ви є мертвою особою або суїном...
Неважливо, що життя людини жив і неважливо, які дії він зобов'язаний, Царство Боже. Ми всі. Дуже важко супроводжувати близько людей на останню подорож. Я не хочу нічого пропустити і зробити все правильно, особливо якщо у мене немає часу, щоб зробити це протягом життя.
ДепозитФотогалерея
Сьогодні багато хто цікавиться питанням, пам'яткаЯк організувати бенкет, розподіляти калах і ручників і чому закривати дзеркала в будинку? Хто робить ці правила?
Редакція "Сайт" Довгий час навчався християнським традиціям у православній бібліотеці. Але після консультацій з духовенством, ми навчимося, де є істинне навчання, і де панаганська захисна магія.
Запрошуємо Вас ознайомитися з порадами на похоронну церемонію. Безсумнівно. пам'ятка Це бажання допомогти душі і полегшити її страждання.
Навколо пам'яті є багато народних знаків, які стали традиції. Ми використовуємо для того, щоб вони нездійснювались, будучи в стані ігнорування і удару. Багато людей можуть зрозуміти, бо вони сподіваються, що таким чином вони відводять неприємності від своєї родини. Ось деякі з популярних надходжень.
Ритуальні начинки
Біловодці радять не звертати увагу на переговори, але проконсультуватися з церковними міністрами. В першу чергу це церква молитви. «Так само я кажу вам, що якщо ви погоджуєтесь на землю, щоб запитати будь-яку роботу, що ви попросите їх від мого батька, який небесний. й
Згідно з церковними викладаннями, необхідно пам'ятати померлих на третині, дев'ятих днів після смерті і на ювілей. День смерті завжди вважається першим. Найголовніше – це не меморіальна вечеря, але спільна молитва. Якщо ваша сім'я вирішує організувати вечерю в пам'яті загиблих, пам'ятайте кілька правил.
Як провести меморіальну вечерю
Але що робити, якщо померли небесникиЧи зробив він самогубство або слідувати іншим релігійним викладанням? Ось як відповідає Святий батько:
«У храмах такі люди не прогулюються, але в разі виникнення самогубців вони не благослов'я Не забороняється читати домашню молитву і меморіальні страви з близькими. Ви повинні відвідати храм. Троїцький батьківський субот У цей день церква молиться всім тим, хто загинув від віків, в тому числі тих, хто тримається в пеклі.
Ви не можете подати підписки на самогубство, але Послуги Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У пам'яті нефрибелів слід променювати для них і надати алм. Так як вони ніколи не були в босі православної церкви, вони не служать нотками про них і не кладуть свічки. й
Ні одне життя на цій землі назавжди, ми засуджуємо до смерті. Але смерть породжується в нове життя, тільки тіла, і душа безсмертна. Від нас зараз, як ми проводимо це життя.
Промені і п'ятниці, живуть згідно з командами, і вона не без використання розривів для мертвих. Пам'ятайте їх в молитві або в храмі.
р.
Якщо ви знаєте відчуття втрати, розкажіть, як ви змогли впоратися з ним. Що ви думаєте, щоб зробити з НавігаціяДотримуйтесь їх, що якщо це магічне працює, або слухайте біблійні команди та думки духовенства? Не забудьте написати коментар.
Показати статтю друзям у соцмережах, адже це інформація, яку кожен повинен знати.
ДепозитФотогалерея
Сьогодні багато хто цікавиться питанням, пам'яткаЯк організувати бенкет, розподіляти калах і ручників і чому закривати дзеркала в будинку? Хто робить ці правила?
Редакція "Сайт" Довгий час навчався християнським традиціям у православній бібліотеці. Але після консультацій з духовенством, ми навчимося, де є істинне навчання, і де панаганська захисна магія.
Запрошуємо Вас ознайомитися з порадами на похоронну церемонію. Безсумнівно. пам'ятка Це бажання допомогти душі і полегшити її страждання.
Навколо пам'яті є багато народних знаків, які стали традиції. Ми використовуємо для того, щоб вони нездійснювались, будучи в стані ігнорування і удару. Багато людей можуть зрозуміти, бо вони сподіваються, що таким чином вони відводять неприємності від своєї родини. Ось деякі з популярних надходжень.
Ритуальні начинки
- Немає вилок на похоронах.
- Сім'я не несе труну, щоб покійний не подумав, що його смерть щаслива.
- Всі дзеркала в будинку, де покійний розташований слід покрити чорною тканиною.
- На меморіальній вечері загиблим дається окреме місце на столі, зі склянкою спирту накрите шматочком хліба, тарілкою з ложкою.
- Діти до 6 і вагітних не допускаються до похорону.
- Якщо покійний знаходиться в будинку, не можна очищати до тих пір, поки тіло знімається з кімнати.
- Всі, хто взяв участь у похороні, повинні бути передані хлібом і ручним хустом.
- Магазин, на якому стояв труни, необхідно перевертатися на добу і покласти віску біля нього. Це робиться для запобігання іншим мертвим особам з'являються в будинку.
- Не залишаєте в будинку речі, які прийшли в контакт з мертвою особою.
- Дверцята і хвіртки будинку, де помер людина повинна зберігатися протягом трьох днів.
Біловодці радять не звертати увагу на переговори, але проконсультуватися з церковними міністрами. В першу чергу це церква молитви. «Так само я кажу вам, що якщо ви погоджуєтесь на землю, щоб запитати будь-яку роботу, що ви попросите їх від мого батька, який небесний. й
Згідно з церковними викладаннями, необхідно пам'ятати померлих на третині, дев'ятих днів після смерті і на ювілей. День смерті завжди вважається першим. Найголовніше – це не меморіальна вечеря, але спільна молитва. Якщо ваша сім'я вирішує організувати вечерю в пам'яті загиблих, пам'ятайте кілька правил.
Як провести меморіальну вечерю
- На спеціальних пам'ятних днях (3-й, 9-й, 40-й і з ювілею), замовте меморіальну службу в церкві і приїжджайте до літургії, якщо вона закладена в цей день.
- Якщо це на великому святі, ви можете провести чудовий вечір. Дуже смачна їжа в суботу. Вейк на пост Ви можете зробити це занадто.
- Не має великої партії. «Якщо ви можете молитися за людину, промити, не можете промити, скажеш про нього, не можете продумати про нього. й
- На особливий день пам'яті слід світити свічку, куплену в церкві і читати молитву: «Би молитви про народження Вас до Христа і вашого прелюда, Апостолів, пророків, ієрархів, святих і правих, і всіх святих, ваших загиблих рабів, відпочивати».
Перед тим як їсти, кожен сидить на обідній стіл повинен прочитати наш батько. Побачити Бога, Господи, за прощення гріхів всім, хто пішов перед вірою і надії відмирання, нашим братам і сестрам, і зробити їх вічної пам'яті. блаженний. Господи, навчити мене вашу виправдання. - Не варто багато їжі на меморіальному столі. Перша страва, яку гості з'їдають на прогулянці, є kutya (коліво, або сочиво) - варені зерна пшениці або рису з медом і родзинками. Зерна є символом воскресіння, і мед є солодкістю правого в Царстві Божого. Бажано закріпити Kutya під час меморіального сервісу, але якщо це не працює, необхідно посипати святою водою.
- Їжа з пробою може бути розподілена до тих, хто потребує, її не можна відкинути.
- Придбання їжі до могили покійного неправильно, це язичнева традиція.
- Ювілейний меморіальний Після смерті вони виконані скромно. У цей день збирають в тісному колі близьких і пам'ятають загиблим молитвою, можна без їжі.
- Церква не затвердить вживання алкоголю на прогулянці. Вино вважається символом земної радості, а пробудка - це час для інтенсивної молитви для людини, яка може сильно постраждати в післявиході. Залиште склянку горілки і шматок хліба на столі неможливо в будь-якому випадку, це реліквія язичності, а в бджільництві сім'ї не роблять цього. р.
ДепозитФотогалерея
Але що робити, якщо померли небесникиЧи зробив він самогубство або слідувати іншим релігійним викладанням? Ось як відповідає Святий батько:
«У храмах такі люди не прогулюються, але в разі виникнення самогубців вони не благослов'я Не забороняється читати домашню молитву і меморіальні страви з близькими. Ви повинні відвідати храм. Троїцький батьківський субот У цей день церква молиться всім тим, хто загинув від віків, в тому числі тих, хто тримається в пеклі.
Ви не можете подати підписки на самогубство, але Послуги Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У пам'яті нефрибелів слід променювати для них і надати алм. Так як вони ніколи не були в босі православної церкви, вони не служать нотками про них і не кладуть свічки. й
Ні одне життя на цій землі назавжди, ми засуджуємо до смерті. Але смерть породжується в нове життя, тільки тіла, і душа безсмертна. Від нас зараз, як ми проводимо це життя.
Промені і п'ятниці, живуть згідно з командами, і вона не без використання розривів для мертвих. Пам'ятайте їх в молитві або в храмі.
р.
Якщо ви знаєте відчуття втрати, розкажіть, як ви змогли впоратися з ним. Що ви думаєте, щоб зробити з НавігаціяДотримуйтесь їх, що якщо це магічне працює, або слухайте біблійні команди та думки духовенства? Не забудьте написати коментар.
Показати статтю друзям у соцмережах, адже це інформація, яку кожен повинен знати.