«Я жив з чоловіком на 9 місяців. Ні, він не потрапив до мене, але він був набагато більш тонким.

Про мій друг, який потрапив до неприємної ситуації перед усіма нами: тісні друзі, знайомства та батьки. Всі любовні події її життя, дивні, як це може звучати, відбувалися прямо під нашими носіями.

Вона зустрілася з дивовижною людиною, хоча б ми всі думали. Він був 7 років старшим, ніж її і судився з особливим шиком: часті дзвінки, зустрічі з роботи з величезними букетами квітів (таких, як тільки покласти в відро), і будьте впевнені, що кожен бачив, постійну увагу, до зборів в кафе зі своїми подругами (це «ідентично» поїхав минулого і вирішив зупинитися).

«Я жив з чоловіком на 9 місяців. Ні, він не потрапив до мене, але він був набагато більш тонким.

Ця поведінка людини викликала неймовірне захоплення і навіть відчуття білого заздрості. Але з часом мій друг почав висловлювати свою незадоволеність з постійним хлопцем: «Зрізаємо все киснем». Я не даю крок без нього. й

Той факт, що день до того, як вона вирішила знайти роботу в офісі (укладальник, друг працював фрілансом). На жаль, вона була прийнята в елітну компанію. Надії, що любляча людина буде щаслива з такою дивовижною новиною, вона вперше розповіла йому: «Особливості можна уявити, як пощастило мені?» З сотні претендентів вибрали мене за цю позицію. ?

Але його реакція на те, що він був неприпустимим і дуже несподіваним. Ні, він не був кричу або сердитися, але тільки холодно заявляв, що такі компанії не використовують будь-якого з вулиці, і навіть так швидко. І він, ви бачите, капелюхи думати про те, як вона зуміла переконувати голову такого раптового рішення.

«Я жив з чоловіком на 9 місяців. Ні, він не потрапив до мене, але він був набагато більш тонким. Р

У той момент я повинен від нього відходити, бігти від всіх ніг. Але мій друг думав, що це лише трохи непорозуміння, що можна виправити. «Це так турбота і добре! Він завжди підтримав і захопив свою роботу.

Але незабаром таке відображення стало загальним місцем. Тим не менш, він полюбив влаштувати їх вночі, незважаючи на те, що його коханцям довелося прибути в новий офіс на 9 ранку. Він прокинувся близько трьох ранку і «стартий череп», як «Що ви означали, коли ви сказали, що...» або «Ми повинні обговорювати щось важливе ... й

«Я жив з чоловіком на 9 місяців. Ні, він не потрапив до мене, але він був набагато більш тонким. р.

Після такої розмови вона впала на колеса, і працювала в чверті її міцності. Зрозуміло, вона не впала в часі. Іноді в середині ночі друг розірвав і кричущий про бажання спати і не хоче обговорювати все. І пішов він на трюк: імітував інфаркт, нібито вона приніс його.

А потім не було спати, бо він був так «помирати», що йому довелося викликати швидку допомогу і тримати руку до ранку. Тоді вона швидко зрозумів, що краще грати за його правилами і обговорити те, що він хотів обговорити. Вона також зауважила, що кохана була болючою, усвідомлюючи кожну розмову та листування в Інтернеті.

Дівчина спробувала розповісти своїх близьких про її підозри, але ніхто не вірив її, в тому числі мене: «Що таке відеоспостереження?» Який контроль? Він просто намагається розібратися в цивілізованому шляху. Після того, як їх розбиття, виявилося, що її комп'ютер був так фарширований з усіма видами шпигунських програм, які навіть досвідчені майстри не могли їх видалити. І в новому освітленні він так розумно встановлений в її квартирі, знайшов реальні помилки.

1289077р.

Після цього дівчина була підтримана батьками і близьким другом, який вірив, що всі її скарги не були плодами фантазії жінки, але нічна реальність. Розрив закоханих нагадує сюжет кримінального телешоу «Ціна любові».

Римо-лозер проживав у своїй квартирі і не збирався кудись. Він отримав на точку, яка після іншої чіткості відносин, він намагався повісити себе у ванній кімнаті. А після невдалого самогубства наш герой відкрив лист свого друга і відправив листи від свого імені з запрошенням на весілля.

Але це здавалося йому не достатньо, а пізніше він відправив повідомлення про цей зміст: «У мене є гепатит, будь ласка, перевірте всіх, хто контактував з мною. й

До речі, дівчина довгий час не могла заспокоїтися і прогулятися по вулиці тільки супроводжуючи близьким другом, боячи, що її колишній коханець спостерігали її десь. Але це була загоєна фаза. По-перше, ви завжди були батьками, її найкращий друг і хороший психолог.

Про нас чоловічі зловмисники Неможливим словом не можна сказати: «дощ – йти», бо починається нічний знак, де невидимий край закоханих закінчується.