20
Здоровий кишечник - основа здорового здоров'я! Щоб виглядати молодше, ніж ваш вік і мати красиву...
Що таке фундамент здорового здоров'я? Ми можемо сказати з абсолютною впевненістю, що це кицькай Наше здоров'я кишечника є занадто важливим для недооцінки.
Багато людей розуміють важливість серця, мозку, печінки, нирок, підшлункової залози. І обґрунтовано важливість правильної функції кишечника. Тим Причина практично будь-яких наших захворювань повинна бути затребувана саме при неналежній роботі товстого кишечникай
ДепозитФотогалерея
Щоб відчувати себе добре і виглядати молодше свого віку, необхідно подбати про правильне функціонування кишечника. Ви хочете мати гарне тіло і позбутися від травних проблем? Ці прості правила допоможуть вам.
Як нормалізувати кишечник
Під час життя середньої особи приблизно 100 тонн їжі і 40 000 літрів рідини проходять через кишечник. В результаті накопичується багато токсичних речовин. Є багато способів очищення кишечника, але не всі вони хороші.
«У кишечнику є дренажна система організму, але якщо неправдиво, вона стає джерелом токсинів, які поширюються по всьому тілу». – доктор Вільям Мисливець
р.
Сьогодні, найпростіший і найдоступніший спосіб «генетичного очищення» кишечника і тіла в цілому вважається очищенняй Так як насіння льону погано висівають і часто не вбираються повністю, краще використовувати борошно з них для очищення. Борошно льону краще перемішати в кефірі.
Тритижневий курс очищення льону борошна та кефіру Для приготування борошна необхідно подрібнити насіння льону, або пропустити через м'ясорубку.
На відміну від першого рецепта слід вживати напій з кефіру та льону.
Важливо пам'ятати питний режим при очищенні і споживанні принаймні два літри чистої води на добу. Приємний бонус стане гладкою і неприпустимою втратою ваги.
"Сайт" Він неодноразово звернувся до теми очищення кишечника. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. «Діти надходить з кишечника», - розповідає Марва Вагаршаковна, і це буквально!
Для хорошої функції кишечника Нам потрібна різноманітна і повна дієта. Ідеальний приклад збалансованої дієти може служити середземноморською дієтою, активними прихильниками якого є багато голлівудських зірок. Поділитися посиланням з друзями, допомогти їм прийняти перший крок на шляху до здоров'я.
Багато людей розуміють важливість серця, мозку, печінки, нирок, підшлункової залози. І обґрунтовано важливість правильної функції кишечника. Тим Причина практично будь-яких наших захворювань повинна бути затребувана саме при неналежній роботі товстого кишечникай
ДепозитФотогалерея
Щоб відчувати себе добре і виглядати молодше свого віку, необхідно подбати про правильне функціонування кишечника. Ви хочете мати гарне тіло і позбутися від травних проблем? Ці прості правила допоможуть вам.
Як нормалізувати кишечник
- Вранці, вибираючи з ліжка, «мийте» і «біг» кишечник - пити склянку рівнинної води. Після 15 хвилин пити чашку трав'яного або зеленого чаю. Після 10-15 хвилин у нас є хороший сніданок. р.
- Не їсти без апетиту. (наприклад, при захворюваннях). У цьому випадку судини кишечника спазують, а жовчі притискають на стінки кишечника, що означає, що не можна перетравлювати їжу нормально. Також не їсти, якщо ви подразнені або дуже втомилися. Гормони стресу не повністю засвоюються їжі.
- Процес травлення починається в роті, і якщо ми проковтнути їжі на шматках, виникають проблеми з травленням. Особливо це стосується жирних і важких продуктів. Тому, якщо ви працюєте на обід, оберіть їжу, яка займе менше часу на травлення (йогурт, кефір, фрукти).
ДепозитФотогалерея - Не варто робити очищення і enemas. Їх можна замінити простим овочевим салатом, який, виправивши його ім'я, буквально занурює всі найбільш шкідливі з організму! Зробіть цей салат на тиждень.
- Необхідно позбутися від запору, тому що якщо кишечник не очищається, починається виробництво токсичних речовин, які надходять в кров, а потім поширюють по всьому тілу. Тому намагатися їсти якомога простіше і пити хоча б два літри якісної води в день.
- кишечник не зможе нормально функціонувати без корисних мікрофлори. Щоб відновити або підтримувати свій баланс, потрібно щодня вживати живі молочні продукти. Бажано віддавати перевагу натуральному йогурту, а ще краще - приготувати його в домашніх умовах.
- Будь інтенсивні рухи, особливо якщо м'язи живота і спини беруть участь в них, зміцнюють перистальтику кишечника і допомагають їй регулярно порожні. Особливу увагу слід приділити схилам, так як застій в області м'язів великого сечового міхура призводить до застою в кишечнику.
6806834
Під час життя середньої особи приблизно 100 тонн їжі і 40 000 літрів рідини проходять через кишечник. В результаті накопичується багато токсичних речовин. Є багато способів очищення кишечника, але не всі вони хороші.
«У кишечнику є дренажна система організму, але якщо неправдиво, вона стає джерелом токсинів, які поширюються по всьому тілу». – доктор Вільям Мисливець
р.
Сьогодні, найпростіший і найдоступніший спосіб «генетичного очищення» кишечника і тіла в цілому вважається очищенняй Так як насіння льону погано висівають і часто не вбираються повністю, краще використовувати борошно з них для очищення. Борошно льону краще перемішати в кефірі.
Тритижневий курс очищення льону борошна та кефіру Для приготування борошна необхідно подрібнити насіння льону, або пропустити через м'ясорубку.
- Перший тиждень
У склянці з кефіром (100 грам), додайте 1 чайну ложку льону борошна, розмішайте. Візьміть його на порожній живіт. Сніданок краще скасувати, і їсти щось світло протягом півдня.
- Другий тиждень
Обсяг кефіру не змінюється, але кількість борошна повинна бути подвійною. - Третій тиждень
Останній тиждень повинен використовувати напій з додаванням вже 3 чайних ложки борошна в одному обсязі кефіру.
На відміну від першого рецепта слід вживати напій з кефіру та льону.
- Перший тиждень
Як і в попередньому випадку, перший тиждень передбачає розчинення чайної ложки льону борошна в 100 грам кефіру. Я пишу цей напій все тижня.
ДепозитФотогалерея - Другий тиждень
Обсяг кефіру залишається незмінним, а обсяг льонного борошна збільшується в 2 рази. - Третій тиждень
Обсяг кефіру повинен бути збільшений до 150 грам. Відповідно, кількість льонного борошна приносять до обсягу 3-4 чайних ложки. - Тиждень 4
Лікування на завершальному етапі здійснюється за схемою третього тижня.
Важливо пам'ятати питний режим при очищенні і споживанні принаймні два літри чистої води на добу. Приємний бонус стане гладкою і неприпустимою втратою ваги.
"Сайт" Він неодноразово звернувся до теми очищення кишечника. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. «Діти надходить з кишечника», - розповідає Марва Вагаршаковна, і це буквально!
Для хорошої функції кишечника Нам потрібна різноманітна і повна дієта. Ідеальний приклад збалансованої дієти може служити середземноморською дієтою, активними прихильниками якого є багато голлівудських зірок. Поділитися посиланням з друзями, допомогти їм прийняти перший крок на шляху до здоров'я.
Вчені вирішили зрозуміти, чому Бог розділив тварин на чисту і нечисту. Я думаю, що моя їжа...
Як проростити будь-яке насіння перед посадкою