Рецепт запечених сабурані з сиром

Всі в нашій родині люблять сир і всілякі страви. Одного разу я відвідував другу шахти і подарував мені дивний сирний торт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ніжний тонкий тісто і соковита сирна начинка є однаковою формулою Чудовий сирний торт.

Я почав запитати, що це було диво. Як виявилося, це традиційна осетинська страва - Saburani. Я написав рецепт, а потім знову радував сім'ю з чудовим пирогом. Сьогодні Я буду ділитися цим рецептом з вами.

Торт з сиром Інгредієнти
  • 100 мл води
  • 3 яйця
  • 500г пшеничного борошна
  • 400 г сиру сулугуні
  • 300г твердий сир
  • 100г вершкове масло
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ст.л. оливкової олії

Підготовка
  1. Спочатку потрібно приготувати тісто для нашого торта. На столі просіяти борошняну гірку, зробити невелику депресію і залити водою, 2 яйця, сіль і оливкова олія. Змішайте тісто і залиште на 30 хвилин. Тепер розділіть тісто на 5 частин, щоб 4 однакові і п'ятий більше, ніж інші. Прокочуйте кожну частину тесту в тонкий шар. Рецепт запечених сабурані з сиром

2. Варити воду в сковороді і покласти туди кожен шар тесту. Вода не повинна бути відключена, вона повинна відварити повільно. Після вилучення тесту і переведення його в ємність холодної води близько 30 секунд, після чого висушують шар на рушник. Рецепт запечених сабурані з сиром

3. Поки тісто сушиться, натирають твердий сир і сулугуні на великій тертці, ретельно перемішують. Рецепт запечених сабурані з сиром

4. Тепер ми робимо наш торт. У вигляді випічки змащують вершковим маслом, викладають найбільший шар тіста так, щоб краю висять. Тепер кладемо там чверть тертого сиру і посипаємо тертим вершковим маслом. Робимо це з кожним шаром тесту, крім останнього. Що покласти на торт. Краї великого шару загортають, закріплюють зубними паками, змащують збитим жовтком.

5. І тепер випікають в духовці при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин. Торт повинен бути обсмажений. Тепер ваш торт готовий, ви повинні взяти зубні палички, нарізати на шматочки і ви можете послужити його на столі. Просто пам'ятайте, це гаряча закуска. Бон привіт! Рецепт запечених сабурані з сиром

Рецепт трохи неприємний, але вірити мене, результат не розчарує вас. Насолодіться смачними стравами та ситними тортами. Кожен любить сабурані в домашніх умовах, і мій чоловік, як великий вентилятор м'яса, любить мій підпис протипожежних полотен.

Що таке улюблене блюдо вашої родини? Зв'язатися з нами в коментарях!