Чому великочервоні дачники чекають на хорошу погоду

2 роки тому я успадкував від мого діда. На сайті досить багато. І зовнішній вигляд будинку дуже відрізняється від красивих котеджів, зображень яких так часто зустрічаються в Інтернеті.

Тим не менш, ця ділянка землі з невеликим розширенням робить мене дуже щасливими! Моя людина і я вирішив зробити все можливе, щоб зробити цей сайт зручним, практичним і практичним. дитячий майданчикй

Ми не мали грошей на хороший ремонт, але на подвір’ї котеджу ми знайшли шеду, в якому були 7 непотрібних піддонів, акуратно залишені дідом Феді. Більше десяти років тому було на цих піддонах, що цегла була привезена тут. заміськийА з тих пір, поки вони не побили з одного кута подвір'я в інший, отримуючи в дорозі і плутають під ногами, а потім переїхала в баран.

р.

Що? піддони? Звісно, ви можете просто розбити їх в дерево, але мій чоловік вирішив піти творчо, і зараз наша дачна ділянка просто не визнається!

Як зробити дачу красиву редакцію "Сайт" Я приготував для вас 11 корисних пошуків для саду. звичайнийй В результаті надихнуть зміни!

1. Ви хочете купити дуже красиві коробки для посадки або горщики для рослин? Однак, враховуючи свою ціну, вона страшна залишити таку покупку в країні без нагляду, особливо якщо ви не впевнені в сусідах. Ця проблема може бути вирішена з піддонами. Вони будуть виглядати чудово з квітами на веранді або як квіткова прикраса на гірці. У той же час такі коробки добре продуті повітрям і досить міцні!

2. Ідеальний матеріал для котедж Або піддони - це однакові вантажні піддони. При вартості, можливо, найбільш бюджетний варіант. Р

3. Або, можливо, ви мріяли про гойдалки протягом тривалого часу?

4. Це чудове рішення для любителів копання в саду! Ось така гортикультурна лавка виконана просто і швидко, виглядає незвично і одночасно прослужить досить довго.

5. Так само муфта піддонів і декорування їх на свій смак, ви отримаєте шикарний паркан, який може не тільки відгородити від вулиці, але і розмежувати сад за зоною.

6. Якщо ви, як мені, як ідуже в домашніх овочевих і плодах, відроджено вирощувати на власній землі, то цей метод для вас. Неат, гладкі ліжка дерев'яних піддонів, безсумнівно, додадуть акуратності вашої ділянки, крім того, буде багато разів менше бур'янів!

7. Чи знаєте ви, куди ставити rakes, лопатки, сноуборди, які завжди лежачи під ногами або шліфують на різних поверхнях? Зверніть увагу на цей простий метод. Шукайте, скільки місця збережено!

8. А завдяки дерев'яним піддонам можна прикрасити одну з нематеріальних стін на дачі з квітами. Якщо на паркані є місця, які ви віддаєте перевагу приховати, можна зробити це за допомогою рослин висаджують в палітру прибивають до паркану.

9. Як цікаво і оригінально виглядає таке багаторівневе клумба! І робити це не складно, і це не займе багато часу. Р

10. Садові меблі, лавки, шезлонги та патіо в дворі будинку – все це можна зібрати з стандартних дерев'яних модулів, як конструктор LEGO.

11. Зручні прилади у вигляді розкладного столу на стіні гаража, дерев'яні стелажі під горщики з квітами і спеціями і тисячі інших ручних виробів для дачі, здатні полегшити життя садівника. Чи ви з'ясували, куди покласти дерев'яні піддони?

Поради редакційної колегії я також раджу ознайомитися з дивовижним майстер-класом, завдяки яким можна створити прохолодне місце для відпочинку в саду. Вам потрібно близько 25 дерев'яних піддонів і двох безкоштовних вечірок. Зробіть таке чудове місце для відпочинку в саду або на дачі!

Не тільки реальна можливість заощадити кошти. В кінці ви отримаєте унікальний дизайн і можливість показати свою творчість. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Чи подобається вам статтю? Поговоріть про ці ідеї для ваших друзів, можливо, для деяких з них буде актуальним!