Чому vidal Sassoon's mom завдяки краса з стрижками

Перед появою цього чоловіка в світі перукарні жіночі зачіски виглядали абсолютно різні. Ті божевільні стрижки! Наші з тоном лаку, яка витрачала понад одну годину в салоні. Не зачіска, але моноліт, що не піддається будь-якому елементу. Які жінки не пішли за свій ідеальний зачіска! І вони скидають майже стоячи, і їх голова подряпини спицями, тому що їх пальці не вичавили через лак, і вони сіли в салонах протягом годин. Що було до тих пір, поки він прийшов по...

Редакція "Сайт" Він збирається розповісти вам, як простий хлопець з бідної сім'ї перетворив модний світ, змінивши життя жінок.

Найвідоміша перукарня ХХ століття народилася в бідній родині. Дитина хлопчика досить складна. По-перше, батько пішов з сім'ї, після декількох років блукання навколо притулків. Після 7 років в Іспансько-Португгі-Єврейському інтернаті, хлопчик міг повернутися додому. Його мати одружився знову і життя було краще.

У 1942 р., коли війна навколо і Лондона була під постійним бомбардуванням, історія стала першою точкою в кар'єрі Відала. Короткий час в бомбових притулках, хлопчик, що припущений в сні. Він уявив, що він стане багатим, успішним і відомим. Він поділив свої мрії з матір'ю, до якого вона відповів, що вона завжди побачила його як перукарня, бо це постійний шматок хліба. Тоді вона перетягувала його в салоні Адельф Кохен на Сході End.

Вартість освіти була неприпустимою для матері Відал, але потім стала неймовірна історія. Згадуємо пізніше, очолював для дверей. Я щасливий. Я відкрив двері перед матір'ю з галантним жестом, що я дивився в кіно, і ми вийшли.

На мене були підступи. З нами, Кохен сказав мені: «Я бачу тебе, юнака, маю чудовий спосіб. З понеділка по п'ятницю без оплати. Моя мати обличчя, і мій посмішка негайно з'явився. Я захопив себе і що фільм з цим жестом галантного галанту.

Молода людина не схожа на тренування терористично, він був нудний з боредом. Покинув цей бізнес і кинувся знайти нові вакансії. Активна соціальна діяльність, потім мрії архітектури - звичний молодіжний пошук для себе. Що ще ви робите, коли ви 20? Він все закінчився, коли його stepfather помер і його мати попросив Відаль, щоб приїхати додому.

Долі. У Лондоні він знову отримує роботу в перукарні, але цей час робота дійсно надихає і радує його. Він був дуже удачливий, він потрапив в салон відомого Лондонського перукарня Раймонд Бесссон, який швидко зробив Сасон знаменитим. Через кілька років, Відал відкриває свій салон, і черги клієнтів вже до нього.

Вимкнено в «60-ті рр.». Час зміни, коли чоловіки все частіше пішли без шапок, і жінки - в спідницях непристойної довжини. Але все ще з дивними зачіски, які приймали багато часу, щоб класти. Він нагадує, «Жіночі мого часу витрачали половину свого життя в салонах, і я думав, «Чим не так просто вирізати волосся один раз на місяць, щоб їх волосся виглядали?» А Сасун зробив це реальність, даючи її світу. Короткі асиметричні стрижки.

Він дебютував з стрижкою, яка трансформувала королева з міні-спідниці, відомого дизайнера Мері Куант. Відносна думка тривалий час, який вид зачіски може вписуватися в міні-спідниці, і зрозумів, що таке просто не існує. Тоді він прийшов з стрижкою, за яку було вдячно мільйонам жінок. Насправді, не один, але ціла колекція зачіски, які можна укладати без перукаря. Цей революціонував світ перукарів.

Його сміливі стрижки - це ірда ляпас в обличчі моди і громадського смаку часу. Так само, як Coco Chanel звільняє жінок від корсетів, Відал звільняв їх від важкого лакованої конструкції під назвою зачіска. З кривих, лаків, насадок для укладання волосся. Хороша стрижка і зміцнення шампуню є все, що жінка потребує.

Нова ідеологія виросла промисловість, клієнтів, в тому числі знаменитостей, кинулася до майстра. На висоті слави Сасун був, коли Vogue опублікував фото актора Nancy Kwan, який він зрізав пишне волосся. Експериментуючи, Сасун запропонував нові геометричні форми. Плоди його створення отримали імена перших власників: Mia Farrow (голова під ельфа), Carol Channing і Peggy Moffitt (беани), Grace Coddington (ака Five Dots).

Але головна особливість майстра була так званою пам'яткою салону, коли волосся прекрасно покривається в день і через місяць після стрижки. Стилізація цієї зачіски приймала друга - так само, як вона бере на хвилювання голови. Це, звичайно, похилого всім, і в 1965 році, Нью-Йоркські часи вже називають Сасун. "Бітлі" з перукарського мистецтваЦе не перебільшення, оскільки стиль зачіски 70-х років був значно створений цим чоловіком.

У СРСР «Сасунські стрижки» викликало величезне перемішування. Зачіска як Mireille Mathieu стала найбільш модним зачіскам 70-х років. І в 80-ті, шампунь Відал Сасуна став популярним, з якого волосся просто shone. Лінія продуктів догляду за волоссям Vidal Sassoon стала дуже популярною, в 80-ті вона була зацікавлена в компанії Procter & Gamble. На жаль, компанія повністю знищила бренд Sassoon, тому що це був величезний конкурент на власні кошти.

Назва майстра постійно слухалася, любила і поважала. Під брендом почали відкриватися салони по всьому світу. Але сам Сасунь на початку 80-х років продав свій бізнес і знову займається громадською діяльністю. Він взяв участь у різних рухах і створив фундамент, присвячений вивченню антисемітизму. Останні роки майстра були змащені серйозним захворюванням, загинув у 2012 році.

8 999 р.

Невідомо, що жінки будуть виглядати сьогодні, якщо в 1963 році Відал Сасун не усвідомив свою мрію - створив універсальну жіночу зачіску. Можливо, ми все одно зносимо монолітні зачіски і подряпинимо наші голови голкою з нашої бабусі. Ми не знаємо це, але ми знаємо одне, що людина змінила стиль і моду часу. Він також дав жінок боб кара зачіска, для якого я особисто вдячний.

Ви любите цю статтю про незвичайну людину? Не забудьте поділитися своїми друзями!