Посадка петунії для хмелю новачків

Я люблю квіти так багато, як я боїться виростити їх. Не всі народжуються садівники. У моєму випадку все закінчується на стадії проростання насіння. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Але мій друг саджанцій Після вивчення секрету, в цьому році я вирішив знову спробувати висадити свою улюблену петунію на балконі.

Петунія – душа літа. Тепер вона стала популярною завдяки композиціям садових квітів, які з початку літа до пізньої осені прикрасить балкони квартир, офісів і затишних кафе.

Багато разів Я спробував і не вдалося з петунією. Його насіння проростають дуже довго. Для того щоб вона цвіте в червні, потрібно почати вирощувати розсаду в березні. Подруга висаджувала завод безпосередньо на землі, звільнену від снігу і отримала дружні пагони!

Про нас Як посадити петунію в домашніх умовахй Я щаслива поділитися з вами, так що влітку і до кінця осені ви будете насолоджуватися ароматними петунами, як на берегах La Plata!

р.

По-перше, купити насіння недорогого сорту Петунія на ринку. Ви можете легко знайти ці прості предмети в вашому будинку.

Вам потрібно.
  • пластикова пляшка
  • свінгери
  • пердят
  • пісяють
  • кокосовий субстрат (за бажанням)
  • зубчастий
  • активоване вугілля
  • харчова

Прогрес роботи
  1. Можна взяти пластикову пляшку з об'ємом половини літра або більше. В залежності від кількості рослин, які будуть в контейнері перед посадкою. Наріжте пляшку на дві частини і покладіть верхню частину в нижній шиї вниз.

2. З гарячою шипкою або голкою зробіть невеликий отвір для гніту в кришці. Робіть це: порізати тонку смугу 0,5 см шириною від капронових стяжок, потім добре розтягнути. Необхідно підняти воду до коріння рослини. Поставте гніт через отвір в кришку і шию пляшки, скручіть кришку. Налаштуйте довжину гніту, щоб він доторкнувся дна пляшки.

3. Переверніть піну на невеликі шматочки і закріпіть гніт з ним в шиї чохла. Стиропін, зробити трохи більш дренажним.

4. Підтримуючи верхній кінець гніту пальцями, залийте ложку в пляшку грунт на висоту близько 5 см. Трохи ущільнюйте його і викладіть гніт на його поверхні кільцем. Після цього залити ще грунт в пляшку, не досягаючи верхнього краю 3-4 см, і знову ущільнювати грунт ложкою. км

5. Зверху грунту можна зробити ще один шар кокосової підкладки, в яку насіння сіють. Це робиться для захисту розсади після пагонів від грибкових захворювань. Але це не вимога.
  6. Залийте грунт в пляшку перед посадкою насіння. При зборі насіння на кінчику зубочистки висівають їх в грунт. П'ять грандіозних в одній пляшці досить. Потім змочіть грунт водою з розпилювача.

7. Поставте воду в дно пляшки. Так що не потрібно часто міняти, додати 1-2 таблетки активованого вугілля. Тепер затягуємо верх пляшки харчовою плівкою або просто зав'язуємо поліетиленовий пакет. Р

8. Для насіння петуні краще проростити, розташувати пляшки в яскравому місці з температурою 23-28 градусів. Після появи пагонів поліетилен можна видалити з пляшки.

Я часто чув від садівників про дайв-процедуру. Це трансплантація Від меншої ємності до більшого після появи перших справжніх листків. У цьому випадку не потрібно пікірувати або поливати. Тепер ви знаєте, Як посадити насіння петунії З простотою, і навіть економії простору на підвіконні.

Якщо ви робите все правильно, то по травневому петунії можна висаджувати в горщики, контейнери або клумби.

Спробуйте цей метод для вирощування принаймні декількох рослин з недорогого насіння. У розділі коментарів про ваш досвід: був цей метод успішним, вам подобається? І ви знаєте, що Petunia запах відшаровується від комарів І деякі інші комахи?

Не відходив час і січте ці насіння зараз, так що травень поцікавить вас яскравою бульйоном цвітіння петунії. Я хочу, щоб ви були добре цвіти вашого рослини!