Рецепт сирного торта з вершковим маслом

Я люблю його. Скаргай Я не люблю стояти на плиті довго, а ще більше не люблю мити гору брудних страв пізніше. Ось чому я віддаю перевагу швидко і простому рецепту і сьогодні я буду поділитися однією з них.

Рецепт сирного торта з вершковим маслом

Смачний сирний торт Склад
  • 2 ст.л. борошна
  • 1,5 столи цукру
  • 4 ст.л. сметани
  • 4 яйця
  • 400г сир
  • 100г вершкове масло
  • 1 ч.л. соди
  • щіпка

Підготовка
  1. Збити яйця з цукром, щоб ви отримали однорідну масу. Цукор необхідно повністю розчинити, щоб тісто виходить з необхідної консистенції. Рецепт сирного торта з вершковим маслом Р.

2. До яєць додати сметану, сир і розтоплений вершкове масло, ретельно перемішати. Додайте соду і сіль на суміш. Рецепт сирного торта з вершковим маслом

3. Після збити отриману масу в блендері, щоб вона стала однорідною, без грудок. Запитайте на борошно, додайте його в сирну суміш і перемішайте її знову. Також можна додати горіхи або родзинки. Ваше тісто виконується. Рецепт сирного торта з вершковим маслом

4. Залийте тісто в пергаментну форму і відправте в духовку нагріту до 180 градусів за 30 хвилин. Потім дайте торт трохи охолонути. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою або залити смачною глазур'ю. Рецепт сирного торта з вершковим маслом р.

Ось простий рецепт сирного торта, який стане улюбленим у вашій родині. Не зайві витрати, тільки ніжний, повітряний і плавлений десерт в роті. Бон привіт!

Чи подобається вам рецепт? Не забудьте поділитися своїми друзями!