Рецепт сирного торта з вершковим маслом

Я люблю його. Скаргай Я не люблю стояти на плиті довго, а ще більше не люблю мити гору брудних страв пізніше. Ось чому я віддаю перевагу швидко і простому рецепту і сьогодні я буду поділитися однією з них.

Смачний сирний торт Склад
  • 2 ст.л. борошна
  • 1,5 столи цукру
  • 4 ст.л. сметани
  • 4 яйця
  • 400г сир
  • 100г вершкове масло
  • 1 ч.л. соди
  • щіпка

Підготовка
  1. Збити яйця з цукром, щоб ви отримали однорідну масу. Цукор необхідно повністю розчинити, щоб тісто виходить з необхідної консистенції. Р.

2. До яєць додати сметану, сир і розтоплений вершкове масло, ретельно перемішати. Додайте соду і сіль на суміш.

3. Після збити отриману масу в блендері, щоб вона стала однорідною, без грудок. Запитайте на борошно, додайте його в сирну суміш і перемішайте її знову. Також можна додати горіхи або родзинки. Ваше тісто виконується.

4. Залийте тісто в пергаментну форму і відправте в духовку нагріту до 180 градусів за 30 хвилин. Потім дайте торт трохи охолонути. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою або залити смачною глазур'ю. р.

Ось простий рецепт сирного торта, який стане улюбленим у вашій родині. Не зайві витрати, тільки ніжний, повітряний і плавлений десерт в роті. Бон привіт!

Чи подобається вам рецепт? Не забудьте поділитися своїми друзями!