22
Рецепт Тіропіта з листового тіста
Коли мій чоловік і я був в Греції, ми були дуже здивовані місцевим традиціям сніданку. 99% населення День починається з кави.І варити вранці і ніхто не прийде на розум! На шляху до роботи, ринку або школи можна придбати смачні манжети, які продаються на кожному кутку. З хребтом, шинкою, сушеними помідорами, фета, бринза, сиром, базиліком ...
доб.
ДепозитФотогалерея
Мій улюблений грецький сніданок був Українськийй Можна приготувати порції з особливого тонкого тесту або з звичайного шаруватого. Випікають з вечора в духовці, торт відмінно поїдають вранці, якщо зліва. У вас є смачний сир.
ДепозитФотогалерея
Сьогодні Розкажіть, як зробити їжу. манжетий Рецепт дуже простий, найскладніший вчасно зупинитися і не їсти зайву порцію, так як страва висока калорійність.
У оригінальному рецепті торт запечений фета, але теоретично підійде будь-який м'який сир або сир. Доповнення начинки томатами, болгарським перцем або іншими зеленню вітається.
Вам потрібно.
Підготовка
Я використовую, щоб варити ледачу. лаваш-чейй Але tyropita набагато смачніше і в сім'ї користується великим попитом. Я часто варив торт з вечорами на сніданок, а вранці з чашкою кави я люблю пам'ятати грецьку подорож.
77643573 770 р.
А щоб зробити найбільш смачну турецьку каву в світі, яка подарує життєрадісність вранці, я заварюю її тільки в мідь Турку. Зрозуміло, краще працює кавова машина.
Сирний пиріг буде дійсно сирним, якщо ви використовуєте якісний твердий сир, а не сирний продукт з пальмовим маслом і молочним порошком.
Обов'язково спробуйте приготування їжі. млинці За нашим рецептом і покажемо нам фото тироциту, що ви отримали!
Якщо вам подобається рецепт, покажіть друзям на соцмережах!
доб.
ДепозитФотогалерея
Мій улюблений грецький сніданок був Українськийй Можна приготувати порції з особливого тонкого тесту або з звичайного шаруватого. Випікають з вечора в духовці, торт відмінно поїдають вранці, якщо зліва. У вас є смачний сир.
ДепозитФотогалерея
Сьогодні Розкажіть, як зробити їжу. манжетий Рецепт дуже простий, найскладніший вчасно зупинитися і не їсти зайву порцію, так як страва висока калорійність.
У оригінальному рецепті торт запечений фета, але теоретично підійде будь-який м'який сир або сир. Доповнення начинки томатами, болгарським перцем або іншими зеленню вітається.
Вам потрібно.
- 500 г листового тіста
- 250г сир фета
- 50 мл молока
- 100 г петрушки
- 5 яєць
- 200г твердих сирів
- 100г вершкове масло
- 2 ст. кунжуту
- чорний перець, сіль за смаком
- соняшникова олія
- 1 ст. борошна посипати форму
Підготовка
- Отримайте тісто з морозильної камери заздалегідь і дайте її щелепу. Тим часом вимикайте на духовку 180 градусів і дрібно наріжте петрушки.
- Поки тісто затирають, готують начинку. Змішайте збиті яйця з фетою і дрібно натертим сиром. Якщо ви використовуєте м'який сир, переконайтеся, що в ньому немає зайвої рідини. Потім додайте зелень, сіль чорного перцю і добре перемішайте.
- Змастити сковороду соняшниковою олією, посипати борошном і видалити її в холодне місце. Якщо ви кладете тісто на холодному засобі, пиріг не буде поширюватися на поверхні, але добре піднімається.
- Розбавити тісто на 2 частини і кожен підкатний рулон. р.
- Змішайте тонкий шар тіста для чаші і змащуйте його молоком, а через деякий час розтопіть вершкове масло. Розподіліть начинку на змащеному тісті і відразу прикрийте другий лист тесту. Роз'єм краю пирога.
- Змастити верхню частину торта маслом, посипати кунжутом і відправити в духовку на 40-45 хвилин.
- Знайте, зробіть торт і дайте його охолонути на тертці. Бон привіт!
Я використовую, щоб варити ледачу. лаваш-чейй Але tyropita набагато смачніше і в сім'ї користується великим попитом. Я часто варив торт з вечорами на сніданок, а вранці з чашкою кави я люблю пам'ятати грецьку подорож.
77643573 770 р.
А щоб зробити найбільш смачну турецьку каву в світі, яка подарує життєрадісність вранці, я заварюю її тільки в мідь Турку. Зрозуміло, краще працює кавова машина.
Сирний пиріг буде дійсно сирним, якщо ви використовуєте якісний твердий сир, а не сирний продукт з пальмовим маслом і молочним порошком.
Обов'язково спробуйте приготування їжі. млинці За нашим рецептом і покажемо нам фото тироциту, що ви отримали!
Якщо вам подобається рецепт, покажіть друзям на соцмережах!
94-річний гінеколог з Перми допомагає дітям народитися протягом 72 років.
Великий З огляду на те, що всі жінки, поки він був живим! Так що ваша сукня ідеально підійде.