«Я втомився повторювати, 40 є скінченним! У 20 році ви все ще встигли за чоловіка, який не тягне вас, але в 40 році.

Багато хто говорить про те, що після 40 жінки починає нове життя. Лікарі та психологи довели, що цей вік цвітінняй І дійсно, деякі жінки просто цвітуть, вони запалюють життя, але є ті, хто різко вік, починають хворіти і постійно відчувають втоми і незадоволений життям. Що це таке?

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" Я поділуться з вами сюжетом, який відповідає цьому питання. Це дійсно на поверхні, ви просто повинні виглядати на ньому з іншого кута.

Жінки понад 40 років мають хороший друг, який трохи більше 40 років. вона досить успішна жінка, з роботою все працювала, але з її особистим життям в її молоді вона не була щасливою. Чоловік залишив і пішов з дитиною. Це була трагедія, але з часом все опинилося. Світло виглядає дуже добре, але назвати її письмовою красою досить складно. Хоча добре вкриті, але 10 кілограмів зайвої ваги обов'язково має. Але що цікаво, що вона не має ніяких ковальників.

Вона оточена багатими людьми, часто іноземцями. Вона нещодавно прийшла з Італії, де вона була залишатися її хлопцем. Sveta користується життям, завжди щасливий, говорить щось, чати на телефоні. І здавалося б, похилого, не сяючого чоловіка краси, і навіть «з причепом», але так щасливого. Як це зробити?

р.

Я попросив її про це, і вона сказала, це все про праву людину. Ми не беремо участь в тому, що хтось не любить. Мій чоловік не тягне мене, і ви бачите, що сталося? Точно, нічого хорошого. Вона править до останнього слова. Для чоловіка, який не може витягнути вас, ви ніколи не будете добре, і рано чи пізно ви будете почати думати, що ви є.

Поруч з таким чоловіком жінка здершами, виростає старий, починає хворіти, сірий і грменький, захоплюючи все і все. Ви не можете залишатися у чоловіків, як це, вони перетягують вас. Для тих, хто зможе потягнути вас не тільки фінансово, але й морально, а й інтимно. Не так багато про гроші, як про самодостатність чоловіка. А. Який чоловік потребує більше 40??

419771 р.

ДепозитФотогалерея

Sveta має дитину. Він відлякує багато чоловіків. Це відповідальність, що не всі хочуть взяти. Хтось не буде тягнути фінансово, хтось просто не зрілий достатньо для такого рішення. Не боятися додаткових витрат дитини.

, Україна

ДепозитФотогалерея

Багато хто просто відмовляється від пошуку своєї людини, продовжуючи будувати відносини з тим, хто перетягує їх вниз. Коли ви 20, ви ще можете дозволити зв'язок з чоловіком, який не може задовольнити вас повністю, але не на 40. Що таке, коли ви молодий. У 40 році у Вас немає розкіш 10-ти років шлюбу до незадовільного чоловіка.

ДепозитФотогалерея

Пам'ятайте одне, якщо чоловік не тягне вас фінансово - дивиться на інший, більш заможливий. Якщо ви не будете добре для першого. Вам завжди потрібно більше, ніж він може дати вам. Якщо чоловік не влаштовує вас в інтимному житті, він почне шукати недоліки у вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Знайти когось, хто задовольнить вас в ліжко.

Ви хочете, щоб він був молодшим, немає нічого неправильного з цим. Такий чоловік має як кращу потенцію, так і вище лібідо. Такі чоловіки не будуть розірватися від віку або повноти. Це те, як ви отримаєте кращі любителі. Насправді, є багато переваг, щоб мати справу з чоловіком, який молодше вас.

ДепозитФотогалерея

Подумайте про це. Якщо ви думаєте, що це щось неправильно з вами, що ви не добре, або ви просто відчуваєте нещастя, можливо, це не ви, це неправильний людина поруч з вами.

Що ви думаєте про це? Зв'язатися з нами в коментарях!