Рецепт шоколадних тортів

Моя дочка Pauline мала День народження на тиждень тому. Я довго думав, що торт запекти за цей день, щоб всі сім'ї і гості, і найголовніше, Павло, хотів би це.

Потрібна кітяга на Різдво, дитина була захована маком. Тоді я думав в моїй голові, що мені потрібно щось. макухай І так як я все ще нова, щоб зробити солодощі, бажаю, рецепт був простий і смачний торт.

Рецепт шоколадних тортів

Рецепт цього дня народження торт був запропонований мені за допомогою моєї корусини Ірина. Торт з маком і шоколадною глазур'ю незмінно привертає увагу гостей. І це один надзвичайно простий, але десерти Це дійсно звикне. Не пропустіть додому. І чоловік два дні після народження дочка запитала, щоб запекти його знову!

Редакція "Сайт" Я приготував красиву для вас. макухаСметана і шоколадна глазур. Ідеальне поєднання смаку та аромату!

Рецепт шоколадних тортів

Торт з маком Інгредієнти для 3 скоринки
  • 6 білків
  • 3 ст.л. кокосових стружок
  • 3 ст. цукру
  • 1 пляшка ванільної сутності
  • 5 ст.л. мапи
  • 10 ст.л. борошна
  • 15г розпушувач
  • 5 ст.л. молока

Рецепт шоколадних тортів

Вершкові інгредієнти
  • 4 яєчні жовтки
  • 1 пляшка ванільної сутності
  • 1 сумка ванільної пудінг
  • 500 мл молока
  • 6 ст. цукру
  • 250г вершкове масло

Склади для прикраси
  • 100г чорний шоколад
  • 1 ч.л. рослинної олії

Підготовка
  1. Щоб приготувати тісто для скоринки, в зручному контейнері збити білки до однорідності суміші. Він повинен бути білим і стати товстим, як м'ясо. Додайте цукор і перемішайте тісто до повного розчинення. У суміші поступово додають мак, кокосові стружки, ванільна есенція, борошно змішують з розпушувачем, і тепле молоко. Перемішайте тісто рухами знизу вгору.

Рецепт шоколадних тортів

2. Отриману суміш заливають у форму розміром 24 × 30 см, покриту папером для випічки і змащеним маслом. Випікайте торт при температурі 200 градусів за 10-15 хвилин. Після того, як він готовий, він повинен бути охолодженим. Корж не буде дуже пишним. Коли він охолоджує, розріжте її на три рівні частини. Рецепт шоколадних тортів

3. Тепер переходимо на виготовлення крему. У мисці збити жовтки з цукром до вершкового стану. Додайте пудинг порошку, ванільну сутність і молоко, потім ретельно перемішайте з королою, щоб не було грудок. Рецепт шоколадних тортів

4. Покласти майбутній крем на повільному вогні і безперервно перемішати до тих пір, поки він загусить. Нехай крем крутий. Після охолодження додайте diced масло і перемішайте протягом 3 хвилин, поки ви отримаєте ніжний крем. Крем ділиться на дві рівні частини. Рецепт шоколадних тортів

5. Щоб зробити глазур в металевій мисці, перемішайте шматочки шоколадної та рослинної олії, потім покладіть суміш на водяну баню і перемішайте до повного розтоплення шоколаду. Для запобігання загартування глазурі потрібно масло. Рецепт шоколадних тортів

6. На блюдо акуратно покласти перший торт, потім нанести частину вершки. Далі викладіть другий торт, рівномірно розподіляючи решту крему. І покрийте торт третій скоринкою, акуратно притискаючи його пальцями. На останньому торті залити теплою глазур'ю, розгладивши її шпателем. Рецепт шоколадних тортів

7. Поставте торт в холодне місце 2-3 години, після чого його можна порізати і подавати. Бодибилдерши! Рецепт шоколадних тортів

Редакційна консультація Поціновувачі маку пропонують ознайомитися з іншим чудовим рецептом - маковий рулет з дріжджового тіста. Цей рулет виходить соковитим і м'яким всередині, з обхватом ніжним скоринкою зверху.

Правильно приготований, він розтоплюється в роті з мільйонами соковито солодких хрустких частинок. Це смачно!

Подаруйте своїм близьким радісним моментам - запікайте макухай До речі, крім маків, можна додати родзинки і висушити абрикоси до цього торта, а потім ви отримаєте торт з новим смаком.

Приготуйте, будь ласка, ваших близьких і не забудьте поділитися рецептом!