"Ви дивитесь так несучасно..." Ці ознаки віддають голову, жінка, приділяють увагу!

Я думав, що це холодно. стиль-mongerй І я надягаю пухову куртку, шапку, витяжку зверху, загорнуті в шарф, з христим нісом, що йде на північний вітер. Ізольовані штани на тертях, двошаровий светр і вовняний светр. І так кожен рік, з осені до кінця березня я загубився під цим капом одягу. Тексти пісень, а це означає: Я нічого не думаю, і це так весело.

24974

ДепозитФотогалерея

Якщо ви шукаєте стильний і сучасний, він збільшує не тільки самооцінку, але і, наприклад, допоможе вам знайти хорошу роботу і познайомитися з чоловіком Вашої мрії. Але як навчитися поєднувати простий і стильнийНе бути застарілим? Чому деякі старші жінки краще, ніж мені після 45?

Редакція "Сайт" Взяв мене більше, ніж день, щоб зрозуміти ці речі. Немає, хто хоче виглядати припливно або старше свого віку. Сьогодні ми нагадуємо, що Модні рекомендаціїй Ось 10 знаків, які вказують на те, що ви шукаєте, щоб покласти його злегка, не дуже.

4900972 (доб. 3)

ДепозитФотогалерея

Що не носити
  1. Романтичне зображення
    Короткі сукні та міні-спідниці, щільно закріплюють ваші форми, не актуальні. У поєднанні з високими каблуками або платформою вони виглядають старомодними і просто вульгарними. Сучасна мода розпізнає стриманість і розвідка, вільний розріз і сукні середньої довжини.

ДепозитФотогалерея
  2. Лозини і шпильки
    Час позбутися від прихованих платформ і некомфортних шпильк. Від 2000-х до трави можна відправляти реліктове взуття! Стильне взуття вважається стабільним каблуком і низьким бігом.

ДепозитФотогалерея
  3. Блискучі і візерункові колготки
    Модний табу #1. Стильні і сучасні завжди були і будуть матові колготки в щільності тону шкіри не більше 20 ден. До речі, це також час забути про коричневі «підвіски».

ДепозитФотогалерея
  4. Низькі джинси
    Ми всі не ідеальні. Подивіться на цю картину і викладіть висновки.

5. Комплекти
    Залиште капелюхи з рукавичками і шарфом до тону для дітей. Ви не будете виглядати молодшим, але це без смаку. Неповторне взуття і сумки були модними під час молоді нашої бабусі, тому намагаються поєднувати незвичайні відтінки в одному образі, але не всі кольори веселки.

ДепозитФотогалерея
  6. Підходить пуховик
    Тексти пісень, а це означає: Вони теплі, це факт. Це там, де все віртує кінець. Ударні короткі куртки є найгіршим виробником одягу. Однак правий пуховик може бути сучасним. Поточних сьогодні є моделі переваги, кокону і прямого різання.

ДепозитФотогалерея
  7. Сімейні ювелірні вироби
    Масивне золото (і срібло) сережки і кільця місце в моїй бабусі. Покладіть три ланцюжки з хрестиками і іконами. Сучасні жінки воліють високоякісні ювелірні вироби, які завершують образ, а не відлякуються з променевістю.

8. Камені та стразії
    Ще один привіт з минулого. Бажаєте додати блиск до зображення - виберіть пришиті блискітки або речі металевого кольору.

ДепозитФотогалерея

9. Ноги кішки
    Довгі нігті без смаку. І обов'язково підпишіться на те, що жінка з таким манікюром абсолютно не суперечить модним тенденціям. І якщо ви також пофарбуєте, ліплять і каміння - повний гламурний нуль.

ДепозитФотогалерея

10. Крабикс і шпильки
    Всі види гумок і різнокольорових кліпів відмінно зарекомендували образ. Якщо потрібно зібрати волосся, використовуйте тонку гумку, щоб відповідати кольору волосся або шпильки. р.

11. Ідеальні зачіски
    Пляшкові локони і slicked "babettas" виглядають ефектно, але не в цьому столітті. Тепер тенденція натуральність, м'які хвилі і безтурботні пасма волосся, вміло виділяється з зібраної зачіски.

ДепозитФотогалерея

12. Стереотипи
    Сучасна мода характеризується змішаним стилем. Експеримент, іноді кросівки з сукню краще поєднувати ніж елегантні сандалі.

ДепозитФотогалерея
  13. Занадто багато тюнінгу.
    Закопувати губи, мутні вії і надмірний макіяж ніколи не був у моді. Ще більше цінується природна краса, яка повинна бути вміло підкреслена.

ДепозитФотогалерея

Звісно, є жінки, від яких неможливо відшукати. І не просто в сні. В якості стильних і сучасних не працюватимуть з природи, потрібно працювати над собою, на зовнішній вигляд, розум і тіло.

Щоб дізнатися, як зробити ваш образ справді королівським і вишуканим, потрібно прочитати багато і зробити багато. Не достатньо шукати наряди в інтернет-магазині і сподіватися, що ви будете відповідати. Ключ до успіху гідного образу не тільки вміння грамотно поєднувати кольори. Спорт, харчування та впевненість у собі грають важливу роль.

Напишіть нам у коментарях, як ви думаєте, зносний Жінка виглядати приголомшливо?

Якщо ви думаєте, що наша стаття буде корисною для ваших друзів, розповість про це в соцмережах!