18
Візьміть варене яйце, соняшникова олія ...
Традиція красивих фарбувальних яєць на Великодні є однією з найбільш захоплюючих і об'єднаних всієї родини разом. І в цьому році я хочу здивувати сім'ю незвичайним і цікавим способом живопису яєць, які розповідали мені другою рукою.
І декор Великодні яйця красиво І спочатку є кілька секретів. Головне - політ вашої фантазії і прагнення зробити барвник особливим. Решта - справа техніки і майстерності.
р.
Як пофарбувати яйця для Великодня "Сайт" Запрошує Вас незвичайним підходом. яєчний фарбуванняЩо обов'язково буде вашим улюбленим. Всього за 15 хвилин і на столі з'явиться веселка!
Яйця райдужна
Вам потрібно.
Прогрес роботи
Ось ще один. творчий спосіб фарбування яєць Великдень. Результат зачаровує!
Яйця мармурові
Вам потрібно.
Прогрес роботи
Також я пропоную, як прикрасити яйця за допомогою техніки декупажу. Навіть ви можете зробити це!
Я сподіваюся, що вам сподобалося ці прості і цікаві способи живопису Великодні яйця. Як прикрасити яйця для Великодня? Я буду щасливим, якщо ви можете поділитися своїми ідеями в коментарях.
Збережіть цю корисну статтю в закладках і не забудьте розповісти друзям про ці ідеї!
І декор Великодні яйця красиво І спочатку є кілька секретів. Головне - політ вашої фантазії і прагнення зробити барвник особливим. Решта - справа техніки і майстерності.
р.
Як пофарбувати яйця для Великодня "Сайт" Запрошує Вас незвичайним підходом. яєчний фарбуванняЩо обов'язково буде вашим улюбленим. Всього за 15 хвилин і на столі з'явиться веселка!
Яйця райдужна
Вам потрібно.
- варені яйця (білий)
- 5 харчових барвників різних кольорів
- серветки
- барвники
Прогрес роботи
- Важкі яйця.
- Змийте барвник водою в склянках. Потім загортаємо кожну яйце в серветку. Серветка повинна бути дуже щільно загортається по всій оболонці, без зазорів.
- Покрийте робочу поверхню старою клейковиною або візьміть лоток так, щоб фарбувальні краплі не випадково потрапили до столу.
- Візьміть залити кілька крапель кожного барвника на яйце. Один по одному, поки весь яйце покривається в різні кольори. Таким чином, фарба проникає через серветку і хаотичних плям яйце.
- Коли серветка повністю забарвлена, залиште яйце на сухість протягом 6-7 годин.
- Коли заготовка повністю висохне, розгортаємо серветку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ось ще один. творчий спосіб фарбування яєць Великдень. Результат зачаровує!
Яйця мармурові
Вам потрібно.
- варені яйця (білий)
- вода
- барвники
- 1/2 ст.л. соняшникової олії
Прогрес роботи
- Змийте барвник в воді, потім додайте половину столової ложки олії і перемішайте.
- Зануріть яйце в розчин і акуратно переверніть його ложкою.
- Візьміть яйце з розчину і протріть її вологою серветкою. В результаті ви будете пофарбовані яйця з невеликим мармуровим ефектом.
Також я пропоную, як прикрасити яйця за допомогою техніки декупажу. Навіть ви можете зробити це!
Я сподіваюся, що вам сподобалося ці прості і цікаві способи живопису Великодні яйця. Як прикрасити яйця для Великодня? Я буду щасливим, якщо ви можете поділитися своїми ідеями в коментарях.
Збережіть цю корисну статтю в закладках і не забудьте розповісти друзям про ці ідеї!
Не заспокоїти горло і сухий кашель! Вирізати банан і додати ...
"Ви дивитесь так несучасно..." Ці ознаки віддають голову, жінка, приділяють увагу!