Як підготувати до пальмової неділі в авансі

Свято Господнього в Єрусалимі, який ми називаємо Пальмова неділя.й Верба заміщав у нашому кліматі пальмові гілки, з якими мешканці стародавнього міста зустрілися Месія.

У 2020 році Палм Неділю падає 5 квітня. І підготуватися до цього чудового дня, редакційна колегія "Сайт" Я хочу мати цікавий майстер-клас, як зробити гілки верби своїми рукамий Чудова можливість провести час з дитиною і підготуватися до яскравого свята!

Філія верба своїми руками Верба - дерево, улюблене в Росії. «Щоб верби, і це дасть вам свою силу, красу», – так в старі дні сказали віру. Звичайно, немає нічого краще, ніж живі гілочки з пухнастими нирками, але якщо з якихось причин не можна їх отримати, спробуйте зробити їх аналогом з непроваджених матеріалів з дитиною. Після того, як такий ремесла може стояти дуже довго.

Історія напляскване Я прийшов до мене своїми руками минулого року, коли ми готували для шкільної весняної виставки, в якій мій дочок Павловина пізніше зайняла 1-е місце.

Сумки дійсно красиві і красиві. декорй Все просте і не вимагає багато часу і зусиль.

Існує кілька різних варіантів, як зробити верби своїми руками, все залежить від ступеня складності виробу, який ви хочете отримати в кінці. Найголовніше не результат, але сам процес. Коли він досягається.

Вам знадобиться гілка бавовняних тампонів.
  • бавовна
  • Пробіги
  • фарба
  • клей
  • дерево-лінія

Прогрес роботи
  1. Візьміть бавовняні тампони. По-перше, потрібно пофарбувати вату на основі коричневої акрилової фарби, щоб надати їй зовнішній вигляд бутона. Нехай фарба сухий. р.

2. Пасатіжі вирізають голову бавовни з палички. доб.

3. Тепер візьміть тамбур. Поставте крапку клею на кінчик гілки і приклейте голову бавовняного тампона до гілки. Зробити це з усіма бавовняними заготовками. р.

І це більш складний варіант для дітей старше шести років або дорослих, які люблять робити своїми руками.

Філія гофрованого паперу буде потрібно
  • гофрований
  • свінгери
  • бавовна
  • Дріт
  • мийка

Прогрес роботи
  1. Зробіть перші нирки верби. Для цього нарізають паперові серветки в невеликі прямокутники 3 х 4 см за розміром.

2. Тепер беремо невеликий шматочок бавовни і кладемо її посередині отриманого прямокутника, а потім скручуємо шматок серветки за допомогою джгута.

3. Нижня частина повинна бути затягнута. Так створюють кілька бутонів верби.

4. Прийміть дріт і підготовлену «бону з верби» і запустіть шурупування цієї частини з гофрованої папером на дріт. Габаритний зображення

5. Аналогічно загортаємо ще кілька шматків дроту, прикріплюємо до них «кідней верби». Це зроблено.

На тиждень після Пальмівської неділі прийде яскраве свято Пасхи. Тому я пропоную вам ознайомитися з 25 вишуканими ідеями, які надихають вам створити найкрасивіший торт. І в кінці статті див. рецепт для ідеальної глазурі, без яєць, блискучих і щільних, які не розсипають або прилипають.

Фарба або ручної роботи Ви можете прикрасити будинок або в подарунок, щоб порадувати близьких.

Яка ідея? Розкажіть своїх друзів про цей клас, у якому є діти.