Свято Господнього в Єрусалимі, який ми називаємо
Пальмова неділя.й Верба заміщав у нашому кліматі пальмові гілки, з якими мешканці стародавнього міста зустрілися Месія.
У 2020 році Палм Неділю падає 5 квітня. І підготуватися до цього чудового дня, редакційна колегія
"Сайт" Я хочу мати цікавий майстер-клас, як
зробити гілки верби своїми рукамий Чудова можливість провести час з дитиною і підготуватися до яскравого свята!
Філія верба своїми руками Верба - дерево, улюблене в Росії. «Щоб верби, і це дасть вам свою силу, красу», – так в старі дні сказали віру. Звичайно, немає нічого краще, ніж живі гілочки з пухнастими нирками, але якщо з якихось причин не можна їх отримати, спробуйте зробити їх аналогом з непроваджених матеріалів з дитиною. Після того, як такий ремесла може стояти дуже довго.
Історія
напляскване Я прийшов до мене своїми руками минулого року, коли ми готували для шкільної весняної виставки, в якій мій дочок Павловина пізніше зайняла 1-е місце.
Сумки дійсно красиві і красиві.
декорй Все просте і не вимагає багато часу і зусиль.
Існує кілька різних варіантів, як зробити верби своїми руками, все залежить від ступеня складності виробу, який ви хочете отримати в кінці. Найголовніше не результат, але сам процес. Коли він досягається.
Вам знадобиться гілка бавовняних тампонів.
- бавовна
- Пробіги
- фарба
- клей
- дерево-лінія
Прогрес роботи
- Візьміть бавовняні тампони. По-перше, потрібно пофарбувати вату на основі коричневої акрилової фарби, щоб надати їй зовнішній вигляд бутона. Нехай фарба сухий.
р.
- Пасатіжі вирізають голову бавовни з палички.
доб.
- Тепер візьміть тамбур. Поставте крапку клею на кінчик гілки і приклейте голову бавовняного тампона до гілки. Зробити це з усіма бавовняними заготовками.
р.
І це більш складний варіант для дітей старше шести років або дорослих, які люблять робити своїми руками.
Філія гофрованого паперу буде потрібно
- гофрований
- свінгери
- бавовна
- Дріт
- мийка
Прогрес роботи
- Зробіть перші нирки верби. Для цього нарізають паперові серветки в невеликі прямокутники 3 х 4 см за розміром.
- Тепер беремо невеликий шматочок бавовни і кладемо її посередині отриманого прямокутника, а потім скручуємо шматок серветки за допомогою джгута.
- Нижня частина повинна бути затягнута. Так створюють кілька бутонів верби.
- Прийміть дріт і підготовлену «бону з верби» і запустіть шурупування цієї частини з гофрованої папером на дріт.
Габаритний зображення
- Аналогічно загортаємо ще кілька шматків дроту, прикріплюємо до них «кідней верби». Це зроблено.
На тиждень після Пальмівської неділі прийде яскраве свято Пасхи. Тому я пропоную вам ознайомитися з 25 вишуканими ідеями, які надихають вам створити найкрасивіший торт. І в кінці статті див. рецепт для ідеальної глазурі, без яєць, блискучих і щільних, які не розсипають або прилипають.
Фарба або
ручної роботи Ви можете прикрасити будинок або в подарунок, щоб порадувати близьких.
Яка ідея? Розкажіть своїх друзів про цей клас, у якому є діти.