Як зробити торт без борошна

Учора, мій чоловік і я був на вечірці, де ми пообіцяли смачний десерт. Перегляд на столі тортиМоя бабуся завжди приготувала мене, - сказав він Але друг гордо сказав: «Ви сенатор!»

ДепозитФотогалерея

Політ торт. Ім'я не турбувала мене багато. Я вже розумово кладаю шматочок торта на тарілці і уявляв, як ложка потрапляє в ніжні хвилі крему, розтріскуючи за допомогою скоринки. Пакети І він повернувся в крем. І тепер розмова над, чай в чашках, торт у мене є. Але де є фрагменти мези, крихкі і невагомі, де густі вершки і хрустки горіхи? Маргарін і ранчі арахісу залишають неприємний післясмак.

Вдома я вирішив, що я запропоную другу відвідати і показати її як вона повинна бути. Реальний рейс.Або «Senator», як вона використовувала для його виклику. І для захисту вас, шановний читач, від безсмачних магазинів солодощів, я поділився перевіреним рецептом для блискучого повітряного десерту.

Як зробити торт без борошна р.

ДепозитФотогалерея

Для цього торта можна використовувати два види крему. Перший варіант конденсований, другий оригінальний, згідно ГОСТ.

Коржові інгредієнти
  • 5 яєчних білків
  • 250г цукру
  • 15г ванільний цукор
  • оцити

У білку можна додати подрібнені горіхи - арахіс, горіхи, лісові горіхи. Але мені подобається краще, коли він на вершині крему.

Склад для швидкого крему
  • 150г будь-яких горіхів
  • 300г згущений
  • 220г вершкове масло
  • 15г ванільний цукор

Інгредієнти для крему за ГОСТ
  • 1 жовток
  • 200 г цукру
  • 0,5 склянки молока
  • 220г вершкове масло
  • 1 ст. л. коньяка або ром
  • 15г ванільний цукор
  • 150г будь-яких горіхів

У цьому рецепті я раджу зробити торт від індивідуальних повітряних мелерун. Вони швидше запікають і торт виглядає оригінально. Якщо у вас немає пастного шприца або не робити красивих пірамід, робити пара на пергаментному папері і випікають 1,5-2 години при температурі 100 градусів. Шукайте інші деталі препарату.

Підготовка
  1. Щоб приготувати гарне мансеу, пам'ятайте два прийоми: білки повинні бути охолодженими, а форма, в якій ви збиєте, потрібно протерти серветкою, замоченою в оцці. Як зробити торт без борошна

2. Збийте білки з міксером на максимальній швидкості, додавши цукор невеликими порціями. Покладіть товсту піну в цукерку мішок. Як зробити торт без борошна

3. Покрийте бляр з пергаментним папером і вичавіть білковий тісто на ньому невеликими порціями. Якщо у вас є невелика духова шафа, вам може знадобитися два віпери. Як зробити торт без борошна

4. Bake meringue при температурі 100 градусів 1,5-2 годин.
  5. Щоб приготувати швидкий крем, перемішайте масло ванільним цукром і збийте міксером для збільшення обсягу. Потім повільно додають конденсовані, не перестаючи збивати. Як зробити торт без борошна

6. Крем за ГОСТом складніше підготувати. Змішайте жовток з молоком. Додати цукор, перемішати, покласти на дуже повільний вогонь і довести до кипіння. Зберігати! Варимо 2-3 хвилини до загущення. Потім згорніть вогонь і дайте їй охолонути. Тим часом перемішайте вершкове масло з ванільним цукром і повільно додайте до неї молочний крем. Наприкінці залийте коньяку або ром. Можна додати подрібнені горіхи до крему. Як зробити торт без борошна

7. Горіхи для торта краще попередньо обсмажити в духовці або обсмажити в сковороді, а потім подрібнити, але не занадто дрібно.
  8. Ви можете сформувати торт відразу на тарілці, і ви можете в знімному вигляді, покритому харчовою плівкою. Як зробити торт без борошна

9. На дно форми викласти трохи крему і акуратно розмістити шар мезе. Змастити його половиною вершки і посипати половину горіхів. Потім повторюємо процес: лука, вершки, горіхи. Як зробити торт без борошна

10. Прикрасьте торт з мансеною крихтою і горіхами на свій смак.
  11. Відправте десерт в холодильник не менше 2 годин (краще 6-8). Перед подачею акуратно зніміть з форми. Бодибилдерши! Як зробити торт без борошна

Поки торт знаходиться в холодильнику, зробіть свій розум від господарських хорів. Дивитися один з цікавих серіалів, які змінюють світогляд, або читати книгу. Дуже важливо відпочивати, бути самостійно.

Спробуйте зробити грецький сирний торт - тиропіта. Якщо ви запікаєте його ввечері, це ідеальне місце для сніданку або як щільна закуска на обід.

Цікаво, як виявилося. Політ торт в домашніх умовах? Поділіться нами в коментарях. Написати те, що було і що не так добре, спробуйте зрозуміти проблему.

Якщо вам подобається рецепт, покажіть його друзям.