15
Як зав'язати килимок з гаком
Напевно, кожен в будинку є речі, які лежать в відокремлених куточках, чекаючи занурену годину, коли вони знайдуть заявку. І це особливо поширене серед творчих людей, які люблять рукоділля.
Це те, що я вважаю себе таким креативним Плюшевим. У вихідні я зробив загальне очищення в квартирі, що призвело до безлічі матеріалів, які були знайдені. Серед них я надихнула котушкою з канатним шнуром, великим і великим пластиковим полотном.
І це тому, що я відвідував жінку протягом місяця тому, що я продемонстрував мене. Увійти з полотном. Я хочу спробувати.
Я в'яжучий так-со, особливо гачок, я не маю ніяких умов, таких як "холодний", "прикритий" і інші в'язання гачком теми. Тому я сподіваюся, що досвідчені майстри пробачать мене за непрофесійну мову. Я спробую компенсувати цю оповіщення з докладними ілюстраціями процесу, за допомогою якого навіть людина, яка вперше забрав гачок, може зав'язувати мат.
Як зв'язати мат редакційну дошку "Сайт" Я підготував для вас захоплюючий і простий майстер-клас, як зробити Кошик Це пластикове полотно. Результат казковий!
Вам потрібно.
Прогрес роботи
За допомогою старих речей або залишків пряжі, які знаходяться в бункерах кожної господині, можна зробити гарний килимок, який освіжає інтер'єр і додасть домашнього вогнища оригінальності.
Тому я пропоную вам ознайомитися з парою яскравих ідей, як прикрасити ваш будинок з домашніми затишними килимами і повічками! Я просто раджую яскраве плетений килимок з мотузки і вовни.
Не буде лази і обов'язково використовувати цей незвичайний проектування, на основі полотна. І не забудьте розповісти про цей простий і цікавий спосіб друзям в соціальних мережах.
Це те, що я вважаю себе таким креативним Плюшевим. У вихідні я зробив загальне очищення в квартирі, що призвело до безлічі матеріалів, які були знайдені. Серед них я надихнула котушкою з канатним шнуром, великим і великим пластиковим полотном.
І це тому, що я відвідував жінку протягом місяця тому, що я продемонстрував мене. Увійти з полотном. Я хочу спробувати.
Я в'яжучий так-со, особливо гачок, я не маю ніяких умов, таких як "холодний", "прикритий" і інші в'язання гачком теми. Тому я сподіваюся, що досвідчені майстри пробачать мене за непрофесійну мову. Я спробую компенсувати цю оповіщення з докладними ілюстраціями процесу, за допомогою якого навіть людина, яка вперше забрав гачок, може зав'язувати мат.
Як зв'язати мат редакційну дошку "Сайт" Я підготував для вас захоплюючий і простий майстер-клас, як зробити Кошик Це пластикове полотно. Результат казковий!
Вам потрібно.
- грубість
- нитки
- Кошик
- свінгери
- прямокутний
- канцелярія
Прогрес роботи
- Для початку роботи потрібно перетягнути петлю з шнура в кутовий отвір полотна. Потім гачок вставляється в наступну, прилягає отвір полотна і захоплюємо нитку.
- Тепер надягаємо в другу петлю і перетягуємо її через першу петлю.
- Граб третій петлі через третій отвір і простягаємо її через другий.
- Так зв'яжемо весь ряд. Потім перейдемо до іншої сторони майбутнього килима і продовжуємо обв'язувати його в одній послідовності.
- Коли ви закінчили перший периметр, переверніть і переходите в другий ряд.
- У той же настрій тримати в'язання рядом.
- Коли мат повністю підключений, робимо ще одне коло для обробки краю полотна.
- Для обробки краю полотна простягаємо петлю через кутовий отвір. А потім захоплюємо нитку.
- Протягніть нитку через петлю. Потім через другий отвір простягаємо ще одну петлю, через яку потім простягаємо нитку.
- Як видно, ви отримуєте дві однакові петлі на гачок. Тепер ми надягаємо рядок на гачок.
- Роздягання по обидва петлі одночасно. І через третє відкриття полотна знову захоплюється і простягаємо нитку, знову повторюємо всі дії.
- Результатом є акуратна мережа, яка закриває край. Таким же чином, краватка до кінця сторони.
- Знову перевертаємо заготовку, продовжуючи зав'язувати край. Після зав'язування периметра акуратно приховує всі хвостики нитки.
- Тепер можна додати францу на коротких сторонах килимка. Для цього вам знадобиться нитка, прямокутна пластина потрібної ширини і ніжки або ножиці. Спочатку загорніть нитку на наліт.
- З правої сторони акуратно зрізаємо бахрому. Ви закінчите пучок ідентичних рядків.
- Через крайній шарнір короткої сторони матки простягаємо нитку франци в середину. І в отриманій петлі кладуть вільні кінці.
- Потім затягуємо і переходимо на наступну петлю і нитку. Таким чином, робимо бахрому обидва боки матки. Потім можна вирізати точно фрес, якщо є різниця по довжині ниток.
- Подивіться, що милий килимок ви отримаєте в кінці!
- Також, при бажанні, за допомогою акрилових фарб, кілька контейнерів, спреїв і води, можна додати кольори і пофарбувати килимок самому. 12525.
- Це результат ви отримаєте, якщо ви використовуєте фарбу. Зверніть увагу, акрилові фарби необхідно закріпити праскою, після чого мат можна сміливо мити.
За допомогою старих речей або залишків пряжі, які знаходяться в бункерах кожної господині, можна зробити гарний килимок, який освіжає інтер'єр і додасть домашнього вогнища оригінальності.
Тому я пропоную вам ознайомитися з парою яскравих ідей, як прикрасити ваш будинок з домашніми затишними килимами і повічками! Я просто раджую яскраве плетений килимок з мотузки і вовни.
Не буде лази і обов'язково використовувати цей незвичайний проектування, на основі полотна. І не забудьте розповісти про цей простий і цікавий спосіб друзям в соціальних мережах.
Ресторанний друг: Стоп годування сімейних яєць і попелиці, дам! Тільки клітковина здатна ...
Що можна зробити з непотрібними чашками?