Ресторанний друг: Стоп годування сімейних яєць і попелиці, дам! Тільки клітковина здатна ...

«Особливості, отримувати волокно-багаті домашні продукти харчування, щоб їсти не було легко. Але я був таким, що мій діти їдуть прямо! Важкий до трюків ..." Дуже цікава ідея від ресторану. Він був в бізнесі протягом 25 років, починаючи від звичайної кулі. Він сказав, що він був тільки зараз думають про переваги їжі, його сім'ї їсти щодня. По-перше, вони були стурбовані тим, щоб зробити його більш задовільним і смачним, але з віком прибули розуміння, що потрібно спочатку думати про те, як кожен шматок їжі впливає на здоров'я.

9513991р.

ДепозитФотогалерея

Моя ресторан здивує мене вчора. Важко він відправляє повідомлення: «Дякую, нарешті, навчив його онука їсти сиру моркву!» Я не хочу, але я вийшов. Про нас Ген надіслав мені посилання на дивовижну фотобанк депозитфотографію. «Що багато ідей, темряви! І для прикраси їжі, і для подачі столу, і для подачі різноманітних страв, для прикраси столу для свята! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але я пішов. Я шукаю здорові страви!

Які продукти містять клітковину Як додати в раціон волокна
  1. цільнозерновий хліб
    "Фібер" є застарілим терміном. Тепер дієтологи кажуть «харчові волокна», зміст клітковини. Важкі волокна не засвоюються в шлунково-кишковому тракті, не містять вітамінів. Але для людського тіла ці волокна незамінні! Поживаючи їх щодня з їжею, ви будете підтримувати здоров'я кишечника і схуднути. Але, більш важливо, їсти тверді волокна з їжею, є потужним профілактикою небезпечних захворювань! «Я припинив годування мого дому звичайного хліба. Тільки цільні зернові хліби з цільних зернових зернових культур, хліба і хліба з висівками. Я постійно додаємо бутерброди і салати. лосиниОскільки це найпотужніше джерело клітковини. й
    р.

ДепозитФотогалерея
  2. Сира морква
    Морква. високий сибірй Тільки 1 морква на добу є потужним профілактикою захворювань кишечника і лімфатичної системи, цукрового діабету. Звичайно, морква повинна споживати сиру для максимального ефекту здоров'я. Геннадій регулярно варить такі сендвічі на сніданок для своїх онуків. Я шукаю це гарне!

ДепозитФотогалерея
  3. Банани
    Банани містять 2,6 г волокон на 100 г продукту. Вони сприяють нормалізації шлунково-кишкового тракту, позбавлення від запору. Хороша ідея полягає в тому, щоб впровадити різноманітні фруктові салати в раціон в домашніх умовах, краще їсти їх вранці. Це великий замінник будь-якого десерту!

ДепозитФотогалерея
  4. Горіхи
    Допомогти схуднути достатня кількість волокон в раціоні. І вага не повернеться! Просто нічого. ЗакускаТі, які містять багато волокон, ви досягнете втрати декількох додаткових фунтів в короткий час. Мигдаль, лісові горіхи, волоські горіхи, кешью, фісташки, арахісу, соснові горіхи. Дуже зручно носити з вами, закуску завжди на пікапі!

ДепозитФотогалерея
  5. яблука
    Яблука повинна їсти з пілінгами! Волокно, що присутній в його складі, допомагає очистити кров і печінку холестерину. Також в яблучній шкірі є пектин, нормалізує кишкову флору. Я знаю людей, які не люблять грубу шкіру. Діти особливо протистоять. Збірні органолептики вони не можуть перенести ці відчуття в роті! Ви можете вирізати овочі або фрукти з твердою шкірою з тонкими скибочками.

ДепозитФотогалерея

6. Овочі
    Свіжі овочі! Як часто ми забуваємо годувати своїх близьких щодня? Ресторан Gena вже давно подається не до своєї сім'ї без овочевого салату. Для цього використовуються всі. Більшість клітковини містять капусту, солодкий перець, селери. Ген сказав, що він часто робить це. заправка салату: просто натирає на найменшу тертці селери. Що пахнуть Користь такої добавки до раціону величезний, не тільки багато клітковини, але і максимум вітамінів.

ДепозитФотогалерея
  7. Мастурбація
    Ми регулярно з'явимося на нашому столі! Вміст волокна Все над ними. Боби, ленти, горох, курча. Не тільки вони багаті клітковиною, бобові активують процес заміщення старих захворюваних клітин з новими. Це те, що Гена прийшла. Він готує домашню версію фалафель для сім'ї: він загортає хіппу в тонкій лаваші з зеленню і спеціями, служить з овочами.

ДепозитФотогалерея
  8. апошні
    100 г авокадо містить 7 г харчових волокон. Волоконно насичений ніжний авокадо! Іноді ви можете лікувати вашу сім'ю. Отже Gene робить, він вважає авокадо кращим, найкориснішим замінником вершкового масла: ідеальна пані.

ДепозитФотогалерея
  9. Сухі фрукти
    Волокно сприяє самоочищення організму, поглинанню різних шкідливих речовин. Немає інтоксикації! Багато волокно містить сухофрукти: кліщі, сушені абрикоси, чорносливи, дати, родзинки. Інвентивний ген вже давно замінив всілякі солодощі з зерновими барами з висушеними фруктами та горіхами власного приготування. Дітей швидко перевозять їх у своїх запобіжниках! Як корисно це ...

ДепозитФотогалерея
  10. Зелені і паростки
    Важливо змусити сім'ю їсти зелене листяне овочі! Профілактика раку і омолодження всіх клітин організму, вільного зміцнення імунітету. Ген постійно робить такі сендвічі, але як ще? А ще паростки пшениці і гарбуза!

ДепозитФотогалерея

Як вам подобається ці прості ідеї, які допоможуть збагачувати щоденне меню з клітковиною? Я вдячний Гену за такий чудовий кінчик. Насолоджуйтеся світлими фотографіями, яскравими ідеями!

р.

ДепозитФотогалерея

Так, грубе харчове волокно не поглинається, але допомагає підтримувати стабільні рівні цукру в крові. Я завжди радію, що це найкраща профілактика діабету.

«Якщо ви дотримуєтесь поступового шляху, ваше життя може не змінюватися завтра, наступного тижня або навіть наступного місяця. Але коли ви подивитеся після року або років, ви помітите суттєву різницю. Подумав про майбутнє своєї сім'ї, що змусили Генадію змінити свій підхід до вживання звичок. Який великий друг у віці, і не боїться змін!

Будьте здоровими, дорогі читачі! Повідомляємо нас у коментарях, якщо ці ідеї корисні для вас. Можливо, у вас є свої секрети? Як ви навчите свою сім'ю правильно харчуватися? Що? волоконно-багаті продуктиВигідний будинок? Чи є ваша сім'я, як для здорового харчування? Я чекаю.