Після випікання, ця делікація повинна бути перетворена, топ стає... Рецепт з дикого 20-х!

Якщо ви дійсно хочете їсти щось, особливо якщо настрій неправильно. І дуже важливо не витрачати на приготування смачних страв. Тексти пісень, а це означає: Це коли я думаю про це торт.

Цей рецепт дав мені друг, який жив у Каліфорнії протягом тривалого часу. У Сполучених Штатах цей торт є одним з Найпопулярніші десертий Але не хвилюйтеся, це не містить особливих інгредієнтів, які ви не можете знайти. Все досить доступно і легко, крім того, навіть школяр може впоратися з цим пирогом!

Так цей торт називається фліппером. І все через те, що на самому завершальному етапі підготовки, ця делікація повинна бути перетворена, а верх стає дном. Цей торт підкорить вас з першого шматка! В ній. карамель і ананасІ тісто просто тане в роті.

Пиріг з сосновками Сьогодні видання "Сайт" Я запрошую вас читати чудовий рецепт. ананасовий пиріг і карамельй По-справжньому божественний смак!

Тест інгредієнти
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/4 ч.л. солі
  • 2/3 ч.л. соди
  • 110 г розм'якшеного вершкового масла при кімнатній температурі
  • 1 ст. цукру
  • 2 яйця
  • 1 ст. кефір
  • 1 ч.л. ванільної сутності (або сумку ваніліну)
  • 1 ст. л. (може бути замінений коньяком, лікером або ароматною горілкою)
  • 6-8 кола ананаса (близько 3/4 дрібних ананасів)
  • 3-4 свіжої або консервованої вишні

р.

Карамельні інгредієнти
  • 55г вершкове масло
  • 3/4 ст.л. коричневого цукру

Підготовка
  1. Ананас необхідно попередньо підготувати. Все залежить від того, що потрібно заповнити торт - свіжі ананаси або консервовані. Консервовані досить легко виходити з баночки, але зі свіжими будуть мати трохи настоянки. Так як необхідно попередньо очистити і акуратно нарізати на однакові кола. 3610Р. 4200Р.

2. Дуже зручно приготувати цей торт у великій чавунній сковороді, яку можна покласти на плиту і в духовці. Якщо ви використовуєте таку сковороду, зробіть карамель безпосередньо в ній, потім покладіть скибочки сосни в карамель і залийте тісто. Я ще не маю, тому я зробив карамель в сковороді і запікав пиріжку в нормальній круглій формі для непригарної випічки.

3. Щоб приготувати карамель, подрібнити вершкове масло, додавши коричневий цукор до нього. Стирайте все разом. Принесіть майбутні карамель до кипіння і варіть на середньому вогні 3 хвилини, до глибокого бурштинового кольору.

4. Залийте гарячу карамель в форму випічки (не зніміть) або залиште її в сковороді, якщо ви варите в ній.

5. Покладіть кола сосни на одному шарі на нижній частині форми карамельом, щоб сосни добре замочували.

6. У невеликій мисці змішайте борошно, соду, сіль і розпушувач.

7. У зручній ємності збийте розм'якшене масло з цукром міксером до вершкового стану. Покладіть яйця там і збийте їх знову. 400860

8. По черзі додайте кефір і борошняну суміш, перемішуючи тісто після кожного доповнення. Також додайте ром, ванільну сутність і перемішайте її знову. 316876

9. Поставте тісто в однорідну форму з карамельними і сосновими сосками. Покладіть майбутній торт в центрі духовки нагрітим до 190 градусів і запікайте 40 хвилин.

10. Візьміть готовий торт з духовки і залиште його, щоб остудити у формі 5 хвилин. Тепер приймайте до належної подачі торта. Проведіть нож між краєм форми і краю торта. Обкладинка форми з великою плоскою пластиною і швидко і акуратно перевертаємо всю структуру. Якщо пара скибочок ананасової застрягти до дна форми, вона не дуже страшна: їх можна легко відокремити шпателем і повернути до свого колишнього місця.

148062.

11. А потім закінчуємо вишнею. Зніміть свої кістки і виріжте ягоди в половинки. Прикрасьте верхню частину торта з половинками вишні (звичайно їх поміщають в середину ананасових кілець.) Прохолодити торт до кімнатної температури і подавати його до столу. Бон привіт!

Я також запропоную вам ознайомитися з іншим чудовим способом, щоб піднятися на торт з маком, ванільним кремом і шоколадною глазур'ю. Ідеальне поєднання смаку та аромату!

до

Я просто впевнений, що це фліп-кейк допоможе вам більше, ніж один раз, а карамелізовані сосни, як правило, симфонія смаку, яка порадує як вдома, так і випадково, і, можливо, не випадково, гості, які побігаються в вогонь.

Не забудьте розповісти друзям про цей торт, вони будуть вдячні вам за такий чудовий рецепт.