16
Я використовую суміш кави з... Я дивлюся свіжими і добре зануренням.
Пізній пішов до ліжка, відвертий чай перед сном, сати на довгий час на комп'ютері або з смартфоном, проблемами нирок, стресом ... Все це дає ваші очі. Саки підніжка. Найпривабливішим є те, що навіть дорогі аптечні косметичні засоби не завжди здатні боротися з цим дратівливим недоліком, що додає ще кілька років до обличчя.
Редакція "Сайт" Я рекомендую вам використовувати домашній інструмент, який допоможе. прибрати темні кола під очима і набряк. Для цього потрібно лише кілька бюджетних інгредієнтів. Але ефект дивний!
Засоби для сумок під очима Інгредієнти
Підготовка та застосування
Завдяки металевому ролику ви будете масажувати область навколо очей. Охолоджений склад прибере набряки і синці. Олія буде живити шкіру, а кава збільшить тонус і дасть заряд енергії. При регулярному використанні через пару тижнів, навіть сильно виражені темні кола будуть злегка запалені. Вік зморшок стане менш помітним.
Спробуйте зробити і використовувати кавовий сир. Розкажіть в коментарях, якщо у вас є надійні засоби для усунення набряків і синості під очима. А також поділяють рецепт приготування кави з друзями на соцмережах!
Редакція "Сайт" Я рекомендую вам використовувати домашній інструмент, який допоможе. прибрати темні кола під очима і набряк. Для цього потрібно лише кілька бюджетних інгредієнтів. Але ефект дивний!
Засоби для сумок під очима Інгредієнти
- 1/2 ст.л. меленої кави
- 100 мл мигдального масла
- 1 ст.л. авокадо
Підготовка та застосування
- Поставте каву в скляну баночку. Додати мигдальне масло. Олія повинна бути достатньою для покриття кави. Закрийте банку і залиште його в темному місці на 4-5 днів.
- У кілька днів масло просто чудово насичене речовинами з кави. Тепер потрібно процідити суміш. Складіть марлю в кілька шарів, щоб кавові частинки не залишалися в сироватці вашого дива і не викликають дискомфорту до шкіри.
- Після процідування суміші додайте ложку масла авокадо в отриману сироватку. Закрийте пляшку і зніміть її вгору. Найкраще залити в пляшки металевим валиком. Якщо це не зліва від старих кремів, то його можна придбати в аптеці.
- Тримайте засіб синцізування і набряк в холодильнику. Використовуйте його щодня, принаймні 20 хвилин до макіяжу, щоб сироватка встигла засвоюватися.
Завдяки металевому ролику ви будете масажувати область навколо очей. Охолоджений склад прибере набряки і синці. Олія буде живити шкіру, а кава збільшить тонус і дасть заряд енергії. При регулярному використанні через пару тижнів, навіть сильно виражені темні кола будуть злегка запалені. Вік зморшок стане менш помітним.
Спробуйте зробити і використовувати кавовий сир. Розкажіть в коментарях, якщо у вас є надійні засоби для усунення набряків і синості під очима. А також поділяють рецепт приготування кави з друзями на соцмережах!
Правила виховання сина
Варикозне розширення вен буде відступати! Розвантажуйте вени, потім лежачи на спині, і в кінці ...