19
Я ніколи не думав, що я можу зробити Великодню кошик в 1 годину!
Напередодні Великодня ми прагнемо прикрасити будинок тематичними речами та сувенірами, які вже створюють їх присутність. святковийй Ну, найкраща річ, якщо такі речі зроблені вручну, тому що в них є особлива енергія і тепла.
А якщо підключати дітей до роботи, то можна отримати ще більше задоволення і позитивних емоцій від самого процесу. Я просто впевнений, що ваша дитина буде насолоджуватися таким веселим і інформативним часом.
Саме тому редакційна колегія "Сайт" Я підготував майстер-клас для вас. Як зробити незвичайну Великодню кошик з ниток і повітряної кулі. Я ніколи не бачив такої простої і оригінальної ідеї до!
Кошик з ниток 138323
Вам потрібно.
Прогрес роботи
Редакційна колегія
І я пропоную вам ознайомитися з незвичайним способом пофарбувати яйця для Великодня, які обов'язково стануть вашим улюбленим. Всього за 15 хвилин і на столі з'явиться веселка!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Крім того, ця активність добре об'єднує сім'ю, тому що діти люблять це дуже багато.
Я дуже рекомендую вам створити такий стильний солодко-баскетй Ви не пошкодуєте витрачений час! Не забудьте розповісти друзям про соціальні медіа
А якщо підключати дітей до роботи, то можна отримати ще більше задоволення і позитивних емоцій від самого процесу. Я просто впевнений, що ваша дитина буде насолоджуватися таким веселим і інформативним часом.
Саме тому редакційна колегія "Сайт" Я підготував майстер-клас для вас. Як зробити незвичайну Великодню кошик з ниток і повітряної кулі. Я ніколи не бачив такої простої і оригінальної ідеї до!
Кошик з ниток 138323
Вам потрібно.
- беладонна
- нитки
- скло
- труси
- ПВА клей
- атласне
- термоклейка
- свінгери
- виделка, фен (необов'язково)
Прогрес роботи
- По-перше, ви повинні запалити повітряну куля. Далі встановлюємо її на стабільну підставку - чашку, вазу або пластину. Для більш зручності закріпіть м'яч кишенею.
- Добре змащуючи повітряну куля ПВА, обмотайте її нитками навпіл.
- Клей зверху ретельно.
- Зачекайте клей на м'ячі повністю висихати. Для прискорення процесу можна скористатися феном. Я змогла зробити всю корзину майже годину. Далі поверніть заготовку і за допомогою гострих зубів виделки або будь-якого іншого гострого об'єкта виведіть м'яч. Так, кошик готовий.
- Замовити КошикВикористовуйте атласну стрічку. За допомогою термального клею закріпіть стрічку по периметру кошика, а також зробіть луки в центрі. Я залишила кошик без ручки, тому зручніше покласти Великодні солодощі в ньому. Однак при бажанні можна доповнювати ручкою з дроту і ниток. Можна прикріпити ручку до кошика за допомогою однакового термоклею.
- Ще один схожий спосіб створення Кошик.
- Цей варіант можна доповнювати красивим Великоднем фігурою кролика. Для цього використовуйте цей візерунок кролика. Але можна також вибрати курку або просто овальний яйце.
- Наріжте Великодню статуетку з паперу і наріжте очі на неї, ніс, приклеїте луком. р.
- І в кінці прикраси Великодня корзина додайте до неї невеликий бантик. Склеїти мордочку кролика на спину кошика і стопи на лицьовій стороні. Ви також можете прикрасити кошик з підставкою «плетені», відрізати від повсті або кольорового паперу.
Редакційна колегія
І я пропоную вам ознайомитися з незвичайним способом пофарбувати яйця для Великодня, які обов'язково стануть вашим улюбленим. Всього за 15 хвилин і на столі з'явиться веселка!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Крім того, ця активність добре об'єднує сім'ю, тому що діти люблять це дуже багато.
Я дуже рекомендую вам створити такий стильний солодко-баскетй Ви не пошкодуєте витрачений час! Не забудьте розповісти друзям про соціальні медіа
Мокрий торт на сметані і як домогтися його роботи
Гайка Ченное: «Після того, що ви більше жиру, ви не будете рости живіт!» Вага скидається до 65 кг..."