17
Можливі додаткові варіанти очищення рослин
Я захоплюю два речі в житті: миття посуду і лущення картоплі. Якщо я зумів переконувати чоловіка, щоб купити посудомийну машину, то я повинен очистити сам картопля. Мій найкращий і незамінний помічник - невеликий овоч, куплений перед весіллям. На відміну від моєї мами, я часто користуюсь невеликими. Кухонний посудІ вони завжди допомагають готувати швидше.
, доб. 2
ДепозитФотогалерея
Овочева чистка - дивний об'єкт, вперше ви не помітите його крихітно, а потім не обійтися без нього. Сьогодні, ви будете вражені, як багато речей, які ви можете зробити лише одним.
Приховані особливості очищення овочів
Для справжніх гурманів я раджу варити великий. маринованій Не тільки підходить для суші, риби або м'яса. Викласти кілька штук на скибочку хліба і спробувати, як смачно це.
Очистити один великий імбир (50-80 г) від шкірки і залити окропом протягом 10 хвилин. Зріжте його овочними шкірками на тонкі скибочки. Поставте в скляну ємність і залийте охолодженим маринадом: на повільному вогні доводять до кипіння сумішшю 50 г оцту (кращений рис або виноград, він не має специфічного запаху), 20 г горілки, 20 мл води, 20 мл сильного білого вина (прийміть шерсть), сіль за смаком.
Якщо ви хочете імбир бути рожевим, додайте 1 ч.л. бурякового соку до готової маринади. Marinate за 24 години. Ця закуска має чудовий смак, приємний апетит!
Овочеві пілінги можуть робити все. Чистий, ріжучий, шишений, прикрашений ... Ми рекомендуємо придбати цей помічник для приготування їжі простіше на кухні. Як перший тест, хрусткі картопляні вежі ідеально підходять.
Щоб зробити кухню зручніше, подивіться на 20 чудових ідей для правильної організації простору. Ці секрети допоможуть відновити порядок і звільнити багато корисного простору.
Напишіть нам у коментарях, які посуд Вони допомагають значно скоротити час на кухні. Ми любимо пораду наших читачів.
Показати статтю друзям, ймовірно, багато з них не знали про приховані можливості звичайної очистки овочів.
, доб. 2
ДепозитФотогалерея
Овочева чистка - дивний об'єкт, вперше ви не помітите його крихітно, а потім не обійтися без нього. Сьогодні, ви будете вражені, як багато речей, які ви можете зробити лише одним.
Приховані особливості очищення овочів
- Трохи шкідливий, але улюблена страва в сім'ї - домашні чіпси. Виготовляючи моркву і картоплю, посипають спеції, деякі рослинні олії і в духовці! І тонкі скибочки краще одержують за допомогою овочної очистки.
- Пиріг яблучного скибочка буде виглядати ідеально.
- Спробуйте додати сир в салат або паста, не кубиками або тертками, але тонко нарізаний очистками рослинних. Смак страви буде наповнений сиром! р.
- Для рослинних касерол, сендвічів і рослинних рулетів, завжди потрібні тонкі скибочки.
- Цибулю для салатів і супів краще розрізають в тонких смужках.
- Швидко замісити капусту можна тільки рослинним пілінгом. А ті ж штуки в салаті виглядають набагато естетичніше.
- Вирізати яблука і груші в торт довго. І з невеликим помічником, процес прискорить і тістечка буде соковитим.
- Овочі і фрукти швидше висихають, якщо вони тонко нарізані. Спробуйте всю зиму вітамінами!
- Можна прикрасити десерт або морозиво зі смужками шоколаду. Це краще, ніж просто терти на тертці, нічого крихти і миття рослина простіше. р.
- Якщо ваша сім'я любить салат з келихів або молодого сквошу, спробуйте порізати їх не скибочками, а з скибочками. Вони миттєві і смачні. Габаритний зображення
- Чи можу я порізати салямі тонко? Вам не доведеться купувати дорогий автомобіль.
- Лимонна шкірка дуже складна вимити з терки. Але не існує такої проблеми з лущенням овочів. А якщо шкірка висушена і мелена в кавовому подрібнювачі, ви отримаєте відмінний ароматизатор для випічки. І над усім, природно!
Для справжніх гурманів я раджу варити великий. маринованій Не тільки підходить для суші, риби або м'яса. Викласти кілька штук на скибочку хліба і спробувати, як смачно це.
Очистити один великий імбир (50-80 г) від шкірки і залити окропом протягом 10 хвилин. Зріжте його овочними шкірками на тонкі скибочки. Поставте в скляну ємність і залийте охолодженим маринадом: на повільному вогні доводять до кипіння сумішшю 50 г оцту (кращений рис або виноград, він не має специфічного запаху), 20 г горілки, 20 мл води, 20 мл сильного білого вина (прийміть шерсть), сіль за смаком.
Якщо ви хочете імбир бути рожевим, додайте 1 ч.л. бурякового соку до готової маринади. Marinate за 24 години. Ця закуска має чудовий смак, приємний апетит!
Овочеві пілінги можуть робити все. Чистий, ріжучий, шишений, прикрашений ... Ми рекомендуємо придбати цей помічник для приготування їжі простіше на кухні. Як перший тест, хрусткі картопляні вежі ідеально підходять.
Щоб зробити кухню зручніше, подивіться на 20 чудових ідей для правильної організації простору. Ці секрети допоможуть відновити порядок і звільнити багато корисного простору.
Напишіть нам у коментарях, які посуд Вони допомагають значно скоротити час на кухні. Ми любимо пораду наших читачів.
Показати статтю друзям, ймовірно, багато з них не знали про приховані можливості звичайної очистки овочів.
Матрона Московського: «Я побачу тебе, і почую тебе, і допомогти тобі». Вирішення всіх проблем допоможе ...
10 модних літніх нарядів для повсякденного виходу. І для царської фігури підійде ...