27
Що ви можете зробити з трьома шинами автомобіля
«Шинування шин не приємна активність. Коли я не планую робити це і хотів би тримати на старому сезоні! Але непередбачувані обставини трапляються, і купуючи новий каучук не означає, що вам потрібно. видалення! І це довели наші сусіди в країні, які використовували шини з хорошою угодою.
Тітка Зіна взяла на себе стару шину від свого чоловіка та почала експериментувати. І цей процес захопив її так багато, що після місяця в їх саду почав розблокувати, щоб побачити це диво.
Сади садів дійсно плаття Або двір біля будинку можуть бути звичайні старі шини. Багато майстрів роблять справжні шедеври з них!
Крім того, в нашій країні переробка використовуваних шин ще не на високому рівні, і ми можемо спостерігати сміття з шин, які кидають безпосередньо на вулицю. Але можна поєднувати приємні з корисними і створювати прикраси для дачної ділянки, саду, саду своїми руками, ці вироби будуть як функціональними, так і красивими.
р.
Редакція "Сайт" Я отримав вам 15 ідей. Як видалити старі шини Для прикраси саду і будинку.
Тире ремесла.
Також я пропоную вам познайомитися з іншим великим джерелом для творчості, а саме піддонами. Погляньте на ці 11 корисних садових піддонів з простих дерев'яних піддонів. В результаті обов'язково надихне вас працювати!
Старі. шини - головний біль навколишнього середовища. Згідно зі статистикою, 76% шин не перероблені або розкладаються. А якщо ви зношені гумові в своєму гаражі, не поспішайте кинути її в полігон, не забивайте навколишнє середовище. Після того, як шини є великим матеріалом для творчості. Покажіть уяву, поставте в маленькі зусилля, і старі шини будуть корисними для вас тривалий час.
Тексти пісень, а це означає: І я просто впевнений, що вам сподобався один з цих ідей. Заощаджуйте себе закладкою і зробіть щось незвичайне у вільний час.
Яка ідея? Про нас А які речі ви робите своїми руками, щоб урізноманітнити інтер'єр будинку?
Тітка Зіна взяла на себе стару шину від свого чоловіка та почала експериментувати. І цей процес захопив її так багато, що після місяця в їх саду почав розблокувати, щоб побачити це диво.
Сади садів дійсно плаття Або двір біля будинку можуть бути звичайні старі шини. Багато майстрів роблять справжні шедеври з них!
Крім того, в нашій країні переробка використовуваних шин ще не на високому рівні, і ми можемо спостерігати сміття з шин, які кидають безпосередньо на вулицю. Але можна поєднувати приємні з корисними і створювати прикраси для дачної ділянки, саду, саду своїми руками, ці вироби будуть як функціональними, так і красивими.
р.
Редакція "Сайт" Я отримав вам 15 ідей. Як видалити старі шини Для прикраси саду і будинку.
Тире ремесла.
- Найпростіша ідея полягає в створенні маленького квітника з шинами. Залиште шину, як це, просто яскраво прикрасить його і засипте землею. Немає ускладнених. Навіть літня жінка або дитина може впоратися з цим, і такий квітник буде виглядати чудово.
- І ви можете покласти шини на верхній частині одного і зробити сидіння і підлокітники з вершини шини.
- Це прекрасний і незвичайний сад!
- Оригінальне місце для відпочинку в свіжому повітрі.
- Квіткові грядки з старих шин у вигляді різних об'єктів виготовляються наступним чином: шина нарізається на дві нерівні частини і тим, що є більшим виходом. Варто відзначити, що краю шин можна зробити в різних формах, це все про фантазію і щілину руки. У цій техніці квітники виготовляють у вигляді муги, квітки, вази. Великий гумовий стакан з шин виглядає дуже смішно. А деякі майстри, таким чином, побудують весь чай на своєму сайті.
- І ви можете перетворити старі і непотрібні шини в чудовий простір для дитячих ігор!
- Ще одна ідея – фігури тварин шемалей Вони створять настрій в саду або саду.
- Що ви думаєте про цю оригінальну оболонку?
- Не помилуйся: все, що ви робите для дітей, головне. У найпростішій версії потрібно залити пісок всередині великого колеса - і ви отримаєте пісочницю. Пофарбоване колесо, і навіть з малюнком, стане прикрасою сайту. І встановивши парасольку в піску, ми отримуємо варіант для маленьких VIP. Для них, на внутрішній стороні шин, одягаємо підігрівач для водопровідних труб, щоб діти не подряпини.
кв.м. - Шини роблять відмінні стільці!
- Незвичайна ідея для паркану - шини, укладені зверху один з одним, посипають землею з ткацькими рослинами, висаджують.
- Діти будуть непомітно здивовані такими чудовими гойдалками.
- Оригінальна сходи в будинок.
- А з старих шин можна зробити підошву для взуття! р.
- Я дуже люблю цей низький скляний кавовий столик. Прості і стильні, це не так?
Також я пропоную вам познайомитися з іншим великим джерелом для творчості, а саме піддонами. Погляньте на ці 11 корисних садових піддонів з простих дерев'яних піддонів. В результаті обов'язково надихне вас працювати!
Старі. шини - головний біль навколишнього середовища. Згідно зі статистикою, 76% шин не перероблені або розкладаються. А якщо ви зношені гумові в своєму гаражі, не поспішайте кинути її в полігон, не забивайте навколишнє середовище. Після того, як шини є великим матеріалом для творчості. Покажіть уяву, поставте в маленькі зусилля, і старі шини будуть корисними для вас тривалий час.
Тексти пісень, а це означає: І я просто впевнений, що вам сподобався один з цих ідей. Заощаджуйте себе закладкою і зробіть щось незвичайне у вільний час.
Яка ідея? Про нас А які речі ви робите своїми руками, щоб урізноманітнити інтер'єр будинку?
Триденний військовий раціон: тиждень займає 4,5 кілограми жиру! План твердої їжі.
Як приготувати фарбу на дереві для зовнішньої роботи