Японська людина бере 16-метровий рулон алюмінієвої фольги і куртки його. Чому? Виходить щось...

У повсякденному житті для різних цілей використовуються кормові фольги. Я нещодавно побачила повідомлення Facebook про використання фольги, коли миття речей. Я думав, "Чому просто божевільний!" Як це працює? Але згодом я переконаний особистим досвідом, що фольга дійсно покращує якість прання в рази!

Японська людина бере 16-метровий рулон алюмінієвої фольги і куртки його. Чому? Виходить щось... р.

Спідниці більше не прилипають до ніг, а хутро тварин не прилипає до своїх улюблених штанів. Фольгові кульки не розпускаються або подряпиняють все, підвищують дію миючого засобу і механічно покращують процес прання. Найголовніше, вони екологічно чисті, а речі після такої мийки перестануть бути неприємно електрифікованими.

Японська людина бере 16-метровий рулон алюмінієвої фольги і куртки його. Чому? Виходить щось...

Виготовляючи м'яч легко: просто розкачати фольговий лист сферу розмірів тенісного м'яча, і покласти в барабан пральної машини. Я зробив три речі для надійності. Так само м'ячі кульки можна промити близько півроку, і вони не коштують нічого!

Не хвилюйтеся про те, що ваш одяг пошкоджений. Кожен з них. фольга Потроху розфарбовують і розгладжують в пральній машині.

Крім практичної мети фольга може виконувати функцію розкішного елемента декору. А також бути способом зняти нервову напругу. Наприклад, японці перетворили кульку в новий тренд!

Незвичайна манія для прокатки фольгових куль з'явилася завдяки японським дживелером SKYtomo. Він перетворив звичайний об'єкт зв'язку в роботу мистецтва!

930420 р.

Для початку він просто змащував 16-метровий фольговий лист в щільний м'яч. Потім за допомогою молотка дала поверхню м'яча твердість.

Процес довгого монотонного лікування з молотком слідують ретельною ковткою з наждачним папером.

Після того, як він не менше болить багато годин полірування м'яча стала дзеркальною гладкою.

Ідея проекту миттєво завоював любов японського, який любить все незвичайне. Вони затопили інтернет своїми версіями алюмінієвих фольгових кульок.

Японська людина бере 16-метровий рулон алюмінієвої фольги і куртки його. Чому? Виходить щось... Р

Кожен з маленьких до великих захопився шліфуванням металевих кульок! Процес особливо корисний для дітей, оскільки він розвиває моторні навички рук.

Японська людина бере 16-метровий рулон алюмінієвої фольги і куртки його. Чому? Виходить щось... Р

І це виглядає просто неймовірною! Месмерізуючий блискучий м'яч може прикрасити ваш домашній інтер'єр, сад і навіть стати іграшки на дереві.

Японська людина бере 16-метровий рулон алюмінієвої фольги і куртки його. Чому? Виходить щось... р.

Це те, що ця пишна сфера виглядає як зсередини - щільно збивається, майже твердий метал!

9415625

Японка виховала себе в виготовленні дивних предметів. Я ніколи не захоплюся цими дивовижними людьми.

Тепер ви знаєте, Як зробити кульку своїми руками І використовувати його не тільки в повсякденному житті, але і знайти багато інших використовує. Чи знаєте ви цілющі властивості фольги?

Ви любите ідею полірованої фольги? Розкажіть, як ви використовуєте фольгу, і обов'язково натисніть кнопку "Поділитися на Facebook"!