14
Як лікувати лікарі: 10 рекомендацій щодо профілактики раку та інших захворювань. Я буду любити їх зараз!
Коли ми турбуємося про хворобу, ми шукаємо допомогу від лікарів. Ви коли-небудь думали про те, як самі лікарі підтримують своє здоров’я? Вони контактують з пацієнтами щодня, але дуже рідко ловлять інфекції. Я. раком Вони також менш схильні.
ДепозитФотогалерея
У США одна з публікацій попросила 10 лікарів поділитися своїми порадами для дослідження. раком і інші недуги. Про це розповість редакція. "Сайт"й Як щоденна практика, це може бути повною в майбутньому.
Медична профілактика захворювань
Це список порад, які лікарі використовують у своєму житті. Дуже важливо коригувати роботу тіла в нашому небезпечному часі. Рак – чума двадцять-першого століття. Це набагато простіше запобігти хворобі, ніж його лікувати.
Бажаємо вам здоров'я! Поділіться цими рекомендаціями з друзями в соціальних мережах!
ДепозитФотогалерея
У США одна з публікацій попросила 10 лікарів поділитися своїми порадами для дослідження. раком і інші недуги. Про це розповість редакція. "Сайт"й Як щоденна практика, це може бути повною в майбутньому.
Медична профілактика захворювань
- Шпинат, яйце та авокадо
Цей три смачні і корисні продукти ідолізовані онкологом, спеціалістом з сечостатевих захворювань від Moffitt Center for Oncology Philip Spiess. Щоранку він готує загоєний сніданок: чверть склянки хребта перемішують з яйцем і тушковані в сковороді, потім додають інший білок 1 яйце. Додає щіпку твердого сиру, зрізаний авокадо, соус Чилі і обмотує все в лаваші. Онколог вважає це найкращою профілактикою раку.
ДепозитФотогалерея - Приховати обличчя.
Ваша шкіра є найбільш схильною до раку, той факт, що давно відомо. Дерматолог Йозефа Собанко Університету Пенсільванія кладе 30 сонцезахисних окулярів на обличчі з ранку, що містить цинк або титан. Довгий було щоденно вранці. Тепер багато людей роблять це, тому що шкідливе випромінювання Сонця, пов'язане з не найкращою екологією, хоча б передчасно вік вашої шкіри.
ДепозитФотогалерея - Трохи аспірин.
Даніель Розенберг, директор програми запобігання раку колони в Університеті Connecticut, радить приймати 81 мг аспірину в день. На його думку, це допоможе уникнути запалення товстої кишки. Ця практика дійсно допомагає, але не підходить для всіх. Тому перед тим, як почати приймати щоденну вказану дозу аспірину, проконсультуйтеся з лікарем. Якщо немає протипоказань, то вперед, особливо якщо хтось в сім'ї мав це захворювання.
ДепозитФотогалерея - Подаруйте пластику.
Професор урології в Університеті Каліфорнія Цзюнь Чан закликав не використовувати пластикову упаковку, адже містять речовини, які провокують рак. Таким чином, їсти на роботу в керамічному та скляному посуді або паперових пакетах, якщо вони сендвічі. Це як здоровий, так і більш естетичний.
ДепозитФотогалерея - Вітамін В3
Онколог Ентоні Россі сильно рекомендує приймати нікотинамід як харчова добавка на сніданок, що він сам. Це форма вітаміну В3, яка запобігає багато видів раку шкіри. В цілому їсти більше натуральних продуктів, що містять вітаміни групи В.
ДепозитФотогалерея - В'яжемо горіхи.
Цікаве спостереження: Куріння чоловіків, які мають слабкість для горіхів, швидше за все, щоб розробити рак легенів. За даними дослідників Національного інституту охорони здоров’я. Імовірно, це тому, що горіхи сповільнюють окислювальний стрес тіла. Наприклад, онколог Метью Хургон з'їдає ручну роботу мигдалю або пісташки щодня. Смачний і корисний одночасно. Крім того, мозок покращує таку закуску. Габаритний зображення
ДепозитФотогалерея - Більше риби.
Гальмований лосось з коричневим рисом і овочами вже давно став традиційним вечерею уролога Крістофера Saigal. Лікар радить не менше 2 разів на тиждень їсти рибні страви. Це знизить ризик раку простати. При можливості мінімізації споживання м'яса на користь риби. Якщо ви купуєте м'ясо з тварин, що підняті на антибіотиках. У Великобританії було показано, що обробка споживання м’яса є якось пов’язаною з онкологічною хворобою.
р.
ДепозитФотогалерея - Не біжить.
Хронічний стрес - кращий друг раку. Він сприяє розмноженню ракових клітин. Уролог Нелсон Беннетт Північно-Західного університету в Іллінойс консультує всіх бажаючих взяти час на медитацію. Просто посидіти в порожньому приміщенні, відключіть свій телефон, закрийте очі, починайте думати про щось гарне, дихати плавно і глибоко. Понад 10-15 сеансів ви дізнаєтеся з проблем.
ДепозитФотогалерея - Отримати деякі вправи!
Онколог Keith McCrae вважає, що вправа є запорукою здоров'я. Він любить їздити на велосипеді і вітер до 35 кілометрів на добу. Дослідження показують, що люди, які здійснюють 1,5 години на тиждень або просто залучаються до деяких видів помірної активності протягом 2,5 годин зменшують ймовірність відмирання від раку на середньому 30%.
ДепозитФотогалерея - Пити зелений чай вранці
Онколог Alan Woon п'є чашку зеленого чаю щоденно. У цьому напій багато антиоксидантів, які відомі служити профілактикою раку у чоловіків. Але уважайте, що цей напій шкідливий для тих, хто вже має пухлину.
ДепозитФотогалерея
Це список порад, які лікарі використовують у своєму житті. Дуже важливо коригувати роботу тіла в нашому небезпечному часі. Рак – чума двадцять-першого століття. Це набагато простіше запобігти хворобі, ніж його лікувати.
Бажаємо вам здоров'я! Поділіться цими рекомендаціями з друзями в соціальних мережах!
Як встановити зв'язок з родичами хутра
Японська людина бере 16-метровий рулон алюмінієвої фольги і куртки його. Чому? Виходить щось...