Як подякувати всім батькам

Любов, сім'я, дивний - найголовніше в нашому житті. Ми навчаємо сімейних цінностей і, звичайно, повагу батькам. В ідеалі всі повинні жити щасливо і гармоніювати один з одним, але в багатьох клітинах суспільства щось переходить в світ: діти голодні, батьки погані. І коли мова йде про переміщення батьків до своїх дітей, вона в цілому темна.

ДепозитФотогалерея

Останні зміни "Сайт" Я побачила жіночу посаду в Інтернеті, а головне питання - "Щоб я допомогти батькам, які дарували мені нічого в житті?" Ми вирішили показати вам цю історію, щоб дізнатися, чи є діти, щоб допомогти батькам або навпаки.

ДепозитФотогалерея

Я 42, Я жити в Барселоні, одружений на спанігар і мати сина. Батьки живуть в провінційному російській м. Вони скаржаться, що все погано, і вони стали старими людьми самі, і вони просять мене прийняти їх до Іспанії. Я прийняв рішення залишити свою батьківщину 9 років тому: Я збирав гроші, дізнався свою мову, вирушив через тисячі труднощів в іноземній країні. Від сім'ї підтримав мене, я отримав свою освіту, після навчання Я працював неповнолітнім. Це завжди так.

р.

ДепозитФотогалерея

Зараз 7 років як одружений чоловік, працює і оплата секцій, школа, одяг для дитини. Решта є неприпустимою для чоловіка. Кілька років тому я запропонував, що батьки переходять в Барселона, але не до нашого будинку, але до передмістя. Вони відмовилися, вони не хочуть собі, але якщо вони ще знаходяться біля моря, вони можуть. Але я пояснив, що такі запити не можуть витягти. А якщо я зараз перейде їх до дому, то наше життя, відносини з чоловіком, і, звичайно, наша фінансова ситуація згорнеться.

ДепозитФотогалерея

Тепер вони старі, мій мама скаржаться на кожному дзвінку, що ніхто не дасть їм склянку води і готовий пересуватися до нас. Вона завжди приниження мого чоловіка, коли вона відвідала. Я завжди оплачена для відвідування, організованого таким чином, що мій син дізнався про існування своїх грандіозних Вони ніколи не пішли на онуків.

ДепозитФотогалерея

Батьки не економляться, їхня квартира коштує копійки. Всі векселі будуть нараховані чоловіком і І. Син буде боляче всім. Я хочу дати йому щось я не маю, коли я був дитиною. Я думаю, що я не можу сказати, що нічого не збираюся з папером і переміщенням неможливо. Занадто поганий для них, серцебиття. Але чому я завжди повинен зробити все?

ДепозитФотогалерея

На сьогоднішній день багато людей вважають, що батьки повинні бути їхніми дітьми, тому що мама і тато не обрали. Батьки завжди мають вибір між дитиною або ні. Але ми думаємо, що ви не можете просто поспілкуватися з сім'єю, як це. Вашим батькам дав вам найцінніші речі: життя.

Ви ніколи не знаєте, що вони коштують і скільки енергії, нервів і любові, які вони вводять у вашу виховання. Ви завжди можете знайти вихід з ситуації – найняти медсестра, наприклад. Якщо ви не можете прийняти їх назад.

, Україна

ДепозитФотогалерея

Ви завжди повинні поговорити один з одним, і не harbor переходить в життя. І ви думаєте, що діти повинні медсестра старий вік? Визначте свою точку зору в коментарях і поділіться статті з друзями в соцмережах!

Фото за попереднім записом.