Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

Це погода в будинку! Це 100% обов'язковий доктор Євген Комаровський. Здоров'я дітей і батьків залежить від психологічного клімату, який переважає в сім'ї.

У сім'ї ми допоможемо створити гарну атмосферу. Комаровський, крім докторантури, має особистий досвід. Він, разом з дружиною, дитячий лікар очей, підняв два сини. У 2013 році вони мали онуки і бабуся. Д. Комаровський Все дозріває.

Поради Комаровського
  1. «Справа, де жінка вирішує самостійно без чоловіка. Не варто приймати рішення про дитину самостійно. Батько повинен знати, як годувати дитину, як одягатися, що відбувається в школі, не гірше ніж мати. Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

2. «Слове благополуччя матері, яка піклується про дитину, є першочерговим занепокоєнням батька. У зв’язку з родичами та сусідами є обов’язок Папи Римського форту. Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

3. Якщо дитина працює в країні протягом 2 місяців в літній голодний, брудний і босоніж - це відновлює здоров'я протягом усього року. Це як нормальна дитина повинна бути: худий і активний." Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

4. «Головний добробут сім’ї – стан здоров’я матері. Тато повинен збити всіх з кошеня і дати мами їсти, спати, ходити." Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

5. «Я вірю, що обов’язок батьків, які мають базові медичні знання, повинні бути легшими. Школа навчає, які гріхи, козини, що є столицею Мозамбік, але майбутні батьки потім не мають уявлення про те, як допомогти дитині при температурі, що таке вакцинація, які хвороби дитинства і як забезпечити безпеку дитини в будинку ...» Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

6. «Особливе щастя і здоров’я сім’ї. Сім'я не повинна жити в інтересах дитини, але в інтересах сім'ї. Я не можу уявити собі свою дитину, що отримує шоколадний бар без ділення його на три частини." Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

7. Щаслива дитина - це дитина, яка має як мати, так і батько, який забирає час не тільки любити дитину, але і любити один одного. Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї! , Україна

8. «Якщо дитина не відновлюється від суєти, значить, він має конфлікт з навколишнім середовищем і є два варіанти: лікують дитину або змінити навколишнє середовище. Я волію другий варіант, але величезна кількість батьків і продавців наркотиків незгодні з мене. Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

9. «Все принципове рішення про дитину можна зробити лише матір'ю, батьком і педіатром. Відносні засоби можуть, по-перше, радять, за умови, що вони не здатні переслідувати те, що їх поради не використовуються. Якщо вони відхилені, мораторій на радах слід негайно накладати. І, по-друге, вони можуть пасивно допомогти, вимагаючи батьків вирішувати всі фундаментальні питання. Так, бабуся може піти на прогулянку з дитиною, але спочатку вона повинна погодитися з матір'ю, що носити, куди піти і скільки ходити.

. Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

10. «Щостя країни починається, коли людина звертає увагу не тільки на війну, нафту, газ і гроші, але і дітям. Коли країна починає розвиватися." Правила Коморовського для збереження психічного здоров’я сім’ї!

Ми робимо. Консультації Д. Комаровського Вони здаються дуже корисними. Що ви думаєте, що це прямо і можливо неправильно?